ßitti Sonunda (:

CrasheR

New member
Reaction score
0
ÖncelikLe S.a ArkadaşLar.. ßeni TanıyanLar ßiLir 460 Gün Kısa ßir SüreLiğine Yoktum Hh'dan Uzak KaLdım :) ALLahın İzniyLe Vatani Görevimizi TamamLadık Ve Geri Döndük.. Hh'i ÖzLemişim ßaya Arasıra Giriyodum Çarşı İzinLerinde Ama Ne Kadar DurabiLiyodum Ki :) Tüm Hh AiLesine SLmLarımı İLetiyorum.. Dark Abi SeninLe Aynı Tertip'tik GaLiba GeLdin Mi Sende =)

Gözün Aydın ;) Hayatında ßaşarıLar

Hayırlısı ile dönmüşsün ne güzel. Hoşgeldin yeniden..

evet dark la ayni tertipmi$siniz :D hadi gozun aydin kanka darisi bizlerin basina 30 da gidicez bu gidisle askere :D

hoşgeldin kardeşim bundan sonraki askerlik kafana göre hayatın tadını çıkarmaya bak :)

hayırlı olsun Crash tekrar aramızda seni görmek güzel...asıl askerlik şimdi başlıyor benden sölemesi :D

Eyw. SaoLun.. HakLısın Abi AskerLik AsıL ßundan Sonra ßaşLıyo Şafak KaranLık =)

bence kapkaranlık askerlıge gerı donmek ıstıyorum dıyeceğin çok gün olucak emin olabılırsın :D

VaLLa Çok HakLısın Abi Ne Çabuk Geçmiş Zaman AnLamadım Arkana ßaktığında Sanki Hiç Askere Gitmemişim Yine Aynı SiviL Yaşantım Devam Ediyo AskerLik ßambaşka ßişey Ordayken ßitsede Gitsem Diosun ßurdayken Keşke Askerde Olsam Diyosun :) ÖLe İşte Abi HakLısın ÖzLeriz Nede OLsa Çok İi ArkadaşLarım OLdu Orda Asker ArkadaşLığı ßambaşka ßişey :)

hadi gözün aydın kazasız beLasız dönmüşsün
darısı tüm diğer askerLerimize
siviLde başarıLar

Geri