ßeyler Derdime Çare Bulun Yav !

TheMetaor

тм ρRoduction
Reaction score
0
Kardeşlerim Benim bu pc hiç rahat vermiyor!Durduk yere her 1 dk 2 dk 30 sn de bi internet sayfası açılıyor baglanıyor hep aynı siteler sırf bunun için format atçam yav yardım edin ne olur kafayı yicem !:ter:

Kardeşimin Bunun Yeri Burası Değil Hangi İşletim Sistemi kullanıyorsan Konuyu Oraya açman daha iyi olurdu ama sana şöyle yardımcı olim. Hangi Sitelere Giriyorsa Onları Kaydet Bir Yere

Başlat/Çalıştır/Regedit Yaz ctrl+f bas o siteleri yaz bulduklarını sil sanırsam regedit kendilerini kayıt etmişlerdir. Hadi Kolay Gelsin

Aim' Alıntı:
Kardeşimin Bunun Yeri Burası Değil Hangi İşletim Sistemi kullanıyorsan Konuyu Oraya açman daha iyi olurdu ama sana şöyle yardımcı olim. Hangi Sitelere Giriyorsa Onları Kaydet Bir Yere

Başlat/Çalıştır/Regedit Yaz ctrl+f bas o siteleri yaz bulduklarını sil sanırsam regedit kendilerini kayıt etmişlerdir. Hadi Kolay Gelsin

Aim'in verdiği yontemden sonuc alamazsan format at güzel bi anti virus kur..

büyük ihtimal bi spy yazılm, dialler fln sebep oluyordur buna. güzel bi antispy yazılımıyla makinanı taratman sorunu çözecektir, formata gerek kalmadan. aynısı benim başıma da gelmişti, ie açılış sayfası değişiyor, kendi kendine açılıp o açılış sayfasına gidiyor fln.. şu programı öneririm, güncellemesi de yapılırsa müthiş bi antispy programı, arada bir makinayı buna taratmak lazım, kesin bişeyler buluyor çünkü, crackini de yanına koyup rarlayıp attım:
linki budur:
http://www.hemenpaylas.com/download/981008/SpySubtract.rar.html

saygılar..

Sagol dostum indirmeye basladım insallah işe yarar tamam yanlıs yere açmıs olabilrim sinirden kusra bakmayın bu seferlik büle olsun zararı yoktur umarım sevgiler yardımda bulananlara :p

Yaw Valla bunlarda işe yaramadı a.q. ne wapcass ! Yine açıyo o sayfalar!

bu spylar bulaştı mı tamamen kurtulmak cok zor.. neyse, her zaman yardımcı kesin çare o halde, FORMAT:D

anlaşılan bol bol spy yemişsin. bilgisayarımı ilk aldığımda bedede vardı aynı dertten. taki ad-aware yi keşfettim. işte o zaman kurtuldum. bilgisayarına çak bi ad-aware girdiği zaman silersin. tabi ad-aware spy girdikten sonra siliyor. ama sen açılır pencere istemiyorsan internet security tarzı programlar kullan. internete girdiğin zaman bilgisayarına girmesine engel oluyor. google de ara mutlaka bulursun. eğer bulamazsan pm at yardımcı olurum.

pc ne spyware doctor programını yükle (kullanıcı adı ve seri numarası şunlar: Licensed to: THAN GIANG NAM
License code: 248C-0198-B029-A687-825E-DFF0-A69F-9D1C-7DE7-421E)
bu programla pc ni tarat ve spyware ve tojanları sil..
olmazsa programın gösterdiği yerden elle silmelisin..ayrıca pc ne tojan ve keylogger bulaşmış olabilir...dikkat et..aynısı başıma geldi ve bu programla hallettim..kolay gelsin...not: program pc ni yavaşlatabilir...

Geri