..::-|- ßest Of ßehemoth Vol 4. -|-::..'(;..;)'

ßehemoth

Banned
Reaction score
0
caiftr4r.jpg

2jal2pw.jpg

20090411172126v1.jpg

dqg9p5.jpg

m795xl.jpg

m795xl.jpg

ogrishdotcommanfound18d.jpg

ogrishdotcommanfound18d.jpg

Neden böyle şeylerde +18 ibaresini kullanmıyorsunuz yediden yetmişe insan var burada
Bir çocuk resim diye bakarken ailesi tarafından görüne bilir tabii çocuğun ruh sağlığı bundan daha önemli

Wooww İgrençsin :hhmanD

Neden böyle şeylerde +18 ibaresini kullanmıyorsunuz yediden yetmişe insan var burada
Bir çocuk resim diye bakarken ailesi tarafından görüne bilir tabii çocuğun ruh sağlığı bundan daha önemli

Zaten paylaşımın yapıldığı bölüm +16 ibaresi taşıyan bir bölüm
Ee bu yaştan küçük birinin de doğal olarak bu bölümde dolaşıyor olmaması lazım:goz:

Bu ne ya aksam aksam . . .

Kaynak siteni biliyorum Behemoth yandın :hhmanD

adamı çileden cıkarıyorsunuz kardeşim bölümün adı ne korku 16 değilmi yaşın tutmuyorsa neden giriyorsun. !​

Zaten paylaşımın yapıldığı bölüm +16 ibaresi taşıyan bir bölüm
Ee bu yaştan küçük birinin de doğal olarak bu bölümde dolaşıyor olmaması lazım:goz:

Tabii olabilir fakat yeni konular yeni mesajlar başlığından takip ediliyor oradada sadece resimler diye adı geçiyor
Neyse konuyu fazla bölmiyeyim ( ;

aboww kardeş çok korkunç resimler
insanın teni ürperiyor..

adamı çileden cıkarıyorsunuz kardeşim bölümün adı ne korku 16 değilmi yaşın tutmuyorsa neden giriyorsun. !​

kendim için düşünen kim güzelce birşey anlatmaya çalışıyorum bu ne hiddet bu ne celal !!!
Ama konuya bakılırsa normal !!!
Birde yeni mesajları tıkla bakalım orada yaşı küçük olan kişilerin girmemesini gerektiren bir ibare varmı
Şimdi sen diyeceksinki yönetime bildir ....

Ewt Bildir Yönetime ..... "kendim için düşünen kim güzelce birşey anlatmaya çalışıyorum" Boyle yazan Cok oldu Rahat Ol

Giren Girer Girmeyen Girmez Yaşı Tutan Girer Tutmayan Girmez Burası Özgür Bi Site

Son 2 resimi ben vermiştim dostum :) neyse eline sağlık

Geri