ßen Gördüm...

-ZeYNA-

♥ŞiiR PeRi'Si♥
Reaction score
1
sahne10.jpg

OyuncuLar Var Hayatta Ciddiyeti ßiLe aLaya aLmış öyLeki Etrafa DuyguSaL ßir İmaj Yaratıp DuyguLarLa Oynamış...

Oyun Oynayıp inSanLarı Oyuncak Sanmış ßüyü Hey Küçük Kız Ahirette SadeCe DoğruLuk Varmış...

cocuk1.jpg

Siz Hiç Etrafında iLgi TopLamak iÇin Kendini Mağdur Gösterip Acındıran meLek YüzLü ßir Şeytan Gördünüz mü?

Ya da pLatonik aŞkına uLaşmak iÇin ßu YoLu Deneyen...

veya Kendisine aŞık ßir Adamdan AyrıLmak Veya Onu Sürünsün Deyipte ßir OyunLa Peşinde SuçLayıp Süründüren ßirini Gördünüz mü?

Ya da Canımın Taaa iÇisin Diyen ßirini kuLLanmaktan kukLa Etmekten Çekinmeyen EgoLarını Tatmin Etmek iÇin Önüne geLeni HarCayan ßirini Gördünüz mü?

veya SöyLediği Lafın Ardında DuramıyaCak Kadar Korkak yaLanCı ßirini Gördünüz mü?

ŞiirLerden Gönderme Yapıp Kendini Çaresiz Mağdur Gösteripte Diğer Yüzünü ßiLmeyenLeri Üzen ağLatan ßiLenLerin Midesini ßuLandıran ßirini Gördünüz mü?

Veya Seni Çok Seviyorum Deyipte Ardından oLmadık KiŞiLere oLmadık ŞeyLer anLatan HayaLperest Egoist PskoLojisi ßozuk ßirini Gördünüz mü?

Yada En Yakın Arkadaşına ßiLe Ardından Hain pLanLar Yapıpta Sonra ßen Yapmadım SöyLemedim Diyen GözünüzLe Gördüğünüze ßiLe YanLış Görmüşsün DiyeCek Kadar Riyakar oLan ßirini Gördünüz mü?

Veya Cesaretsiz KorkakLığı aLışkanLık HaLine Getirip Kötü SözLerini Size İyi SözLerini Kendine UyarLayan ßir ZavaLLı Gördünüz mü?

Yada haLa oyunLarı Yüzünden ViCdan Azaßı Çeken ßi Adam Gördünüz mü?

ßir adamLa Konuşurken Diğerine Duyurmayan ama seLam Verdiğiniz kişiyi ßiLe Size Yakıştıran iÇi TehLikeLi ßir madde Dışı Masumane Görünen ßirini Gördünüz mü?

ßen Hayatım ßoyunCa iLk Defa Gördüm ALLAH'ta ßir Daha Göstermesin

Çok ßüyük OyunCusun SeLamını Ver Perde Kapanmadan
SarmasınLar Kefene Günahın Yıkanmadan...

aLıntı...

Geri