ßen eski ßen değilim ..

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
jhzxuv.jpg

PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan, 15 Ağustos'ta açıklayacağını ilan ettiği yol haritası öncesinde "Ben eski ben değilim. Devlet de eski devlet değil. Geçmiş geçmişte kaldı" diyerek bir çıkış daha yaptı.

Sizce bu işin sonu nereye gidecek?

kaynak :http://www.ekolay.net/haber/Forum.asp?PID=2710&HaberID=634404

Bu adam niye hala hayatta :mad:

Senin yaşaman Hata Lan Şerefsizin Cocugu Şerefsiz ALLahsız. Senin eskinede sanada töße töße

Sen eskı ben değilim de istedıgın kadar bi insan Şerefsiz Köpek Olmaya görsün Değişmez bir daha...

Öldürtdüğün insanları dökülen kanları geri getirebilecek misin Şerefsiz

Seni de seni yaşatanıda Yol haritanında .....

Ahh MHP ahh.. Şimdi ahkam kesiyolar ama neden bu köpek aslımasın diye mecliste oy verdiniz.. ayağa kalkan o parmaklarınız kırılsın inşallah

ALLAH belasını versin bizim devletimiz hala bunu muhattap alıyorsa bu bizim ayıbımızdır . TÜRKİYE devletinde bu adamı öldürmek için canını verecek olan milyonlarca kişi vardır en baş ta ben olmak üzere .bu adamı şartlı aldık biliniyor tamam da bu kadarı da ayıp bu adam yakında oradan çıkıp TÜRKİYE devletinin başına geçerse kimse şaşırmasın yazıklar olsun bizi yönetenlere yazıklar olsun bunları muhatap alanlara

"Geçmiş geçmişte kaldı.", Bu ne demek? Herşeyi unutalım kapsamlı af gelsin demeye getiriyor haralde. Peki on bine yakın güvenlik görevlisi spor yaparkenmi şehit oldu?

adama koskoca adayı tahsis ettiler, aman zehirlenmesin aman hasta olmasın diye didinip duruyorlar, bunun aldığı yarım nefes bile Türk halkına eziyettir hakarettir ..

Devlet bu itin ağzından çıkacak bir iki kelimeye bakıyo pkk sorununu çözmek için. Show tv haberlerinde bi röportaj izledim eruhta yapılacak festivale katılacak bi dtpli itin röportajı. iki de bir bu şerefsiz için "sayın öcalan" diyip durdu. yok onun yol haritası filan. o ara o röportaj yapan spikere lânet okudum. nasıl izin verirsin öyle konuşmasına. çevredeki herkes de röportaj sonrası alkışlıyoduç nasıl zoruma gitti anlatamam. o an orda olmak için neler vermezdim.

Yaşaması Hata Allah Belanı Versin Şerefsiz..

İhanet çemberi sardı her yanı.
Hain neden böyle satar vatanı.
İbadetten kutsal şehidin kanı.
Asın gitsin Apo denen şu iti

bayrak.gif

Asın bu koduz Apo itini şehitler rahat etsin.
Bu hesap sorulacak bir gün koduz Apo itinden.
Bunu bütün düşmanlarımız böyle bilsin, bunu herkes böyle bilsin.

bayrak.gif

Nice ocaklar söndürdün
Kundakta bebek öldürdün
Bayram olur öldüğün gün
Asılasın katil apo

bayrak.gif

Her yeri ayyıldız ile donatırım,
Üzerini al renge boyatırım,
Kınayan zalimin kanını akıtırım,
Baktıkça çatlasın apo'nun itleri...

bayrak.gif

sinirlerim zonkladi yetimin dulun ödedigi vergilerle besliyorlar gebertmediler iti tövbe :mad:

bu serefsize bukadar soz hakki tanirlarsa birakin soz soylemeyi yakinda devletin basina gecicem bile der :=)

Bu şerefsiz ölürse ülkede iç savaş çıkartırlar görürsünüz. O yüzden adama iyi bakıyolar.

Zamanında rte de döndüğünü, değiştiğini söylemişti. Ama vatanı satmaktan, kirli emellerini gerçekleştirmekten geri adım atmadı.

apo köpeği de onun söylemlerini uyguluyor. Ona bu bu fırsatı verenler utansın.

Geri