Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan, 15 Ağustos'ta açıklayacağını ilan ettiği yol haritası öncesinde "Ben eski ben değilim. Devlet de eski devlet değil. Geçmiş geçmişte kaldı" diyerek bir çıkış daha yaptı.
ALLAH belasını versin bizim devletimiz hala bunu muhattap alıyorsa bu bizim ayıbımızdır . TÜRKİYE devletinde bu adamı öldürmek için canını verecek olan milyonlarca kişi vardır en baş ta ben olmak üzere .bu adamı şartlı aldık biliniyor tamam da bu kadarı da ayıp bu adam yakında oradan çıkıp TÜRKİYE devletinin başına geçerse kimse şaşırmasın yazıklar olsun bizi yönetenlere yazıklar olsun bunları muhatap alanlara
"Geçmiş geçmişte kaldı.", Bu ne demek? Herşeyi unutalım kapsamlı af gelsin demeye getiriyor haralde. Peki on bine yakın güvenlik görevlisi spor yaparkenmi şehit oldu?
adama koskoca adayı tahsis ettiler, aman zehirlenmesin aman hasta olmasın diye didinip duruyorlar, bunun aldığı yarım nefes bile Türk halkına eziyettir hakarettir ..
Devlet bu itin ağzından çıkacak bir iki kelimeye bakıyo pkk sorununu çözmek için. Show tv haberlerinde bi röportaj izledim eruhta yapılacak festivale katılacak bi dtpli itin röportajı. iki de bir bu şerefsiz için "sayın öcalan" diyip durdu. yok onun yol haritası filan. o ara o röportaj yapan spikere lânet okudum. nasıl izin verirsin öyle konuşmasına. çevredeki herkes de röportaj sonrası alkışlıyoduç nasıl zoruma gitti anlatamam. o an orda olmak için neler vermezdim.
bu adamın yaşamasına ve hayatta kalmasına sebep olan herkim olursa olsun allah belasını versin. hatta şuan konuşmasına musaade edenlerinde allah belalarını versin
İhanet çemberi sardı her yanı.
Hain neden böyle satar vatanı.
İbadetten kutsal şehidin kanı.
Asın gitsin Apo denen şu iti
Asın bu koduz Apo itini şehitler rahat etsin.
Bu hesap sorulacak bir gün koduz Apo itinden.
Bunu bütün düşmanlarımız böyle bilsin, bunu herkes böyle bilsin.
Nice ocaklar söndürdün
Kundakta bebek öldürdün
Bayram olur öldüğün gün
Asılasın katil apo
Her yeri ayyıldız ile donatırım,
Üzerini al renge boyatırım,
Kınayan zalimin kanını akıtırım,
Baktıkça çatlasın apo'nun itleri...