ßeşiktaş'a Lucio heyecanı...!!!!

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..
2le41ok.jpg

Bayern'den ayrılacağını açıklayan stoper, Beşiktaş'ı heyecanlandırdı. Yönetim şartlarını zorluyor, Sağlam bekliyor.
Bayern Münih'ten sezon sonunda ayrılmayı düşündüğünü açıklayan Brezilyalı oyuncunun bonservisinin 18 milyon euro civarında olduğu belirtiliyor. Menajerler ise bu rakamın 8-10 milyon euro'ya çekilebileceğini ileri sürüyorlar.

Yöneticilerle bir görüşme yapan Ertuğrul Sağlam, "Lucio çok kaliteli bir oyuncu. Ancak maliyetini iyi düşünmek gerek. Bazı oyuncuların ismi ortaya atılıyor, sonra 'Ertuğrul istemedi' deniyor. İyi oyuncuyu kim istemez. Transferi yaparken gerçekçi olmak gerek. Lucio alınırsa Beşiktaş'ın 3-4 sene stoper sorunu olmaz" diye konuştu. Bayern Münih'in de bırakmak istemediği Lucio henüz kararını vermedi

İnternetspor

sağLam futbolcu ıns.alırsınız ...turkıye lıgıne renk katar..

İnş Alırız zaten ülker 3 büyük klublere Yıldız oyuncu sözü verdi hadi bakalım hayırlısı:)

yine hayal kırıklığı yaratmasınlar yönetim verdiği sözleri hep unuttu

Bu iş bana biraz zor görünüyor...
Ama gelirse, ligimize yeni bir kalite katılmış olur..
Zaten küçük brezilya gibiyiz...

Lucio Açıklama Yaptı Munihte Kalacagım Şeklinde İnş Yalandır Ve Beşiktaşıma Gelir.Lucio Diyipte İnş Gordon Weya Baki Tipi Kanserojen İçeren Şahısları Getirmezler....!!

kleberson ve ricardinho transferlerinde olduğu gibi basarsın parayı getirirsin ama sonrada gününde ödemesini yapmayıp adamı sallarsan önce sahada istediğin gibi oynatamazsın sonrada ülkesine kaçar birde bonus olarak seni fifalık yapar rezil olduğunla kalırsın ve ben bu konuda bu yönetime çok güveniyorum

Kleberson 2.5 milyon avro Ricardinho 2 milyon avro fakat Lucio en az 12 milyon avro cok zor gibi gozukuyor alınması...

keşke alabilsek gelse ama zor gibi gorunuyor

ertğrul sağlam maliyeti yüzünden istemediğini açıklamıştı bu oyuncuyu

Geri