ÜzüLmez Usta'dan Geçer Not aLdım..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş`ın sol kanattaki genç yeteneği İsmail Köybaşı, bu sezonun kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu söyledi. Büyük takımda oynamanın önemini çok iyi kavradığını kaydeden Köybaşı, kaptan İbrahim Üzülmez`den futbol hayatını şekillendirecek çok önemli dersler aldığını belirtti.

16jk4sx.jpg

Sol kanatta yıllardır İbrahim Üzülmez`in maharetlerinden yararlanan Beşiktaş, tecrübeli futbolcunun alternatifini buldu. Siyah-Beyazlı kulübün 6,5 milyon Euro`ya sezon başında Gaziantepspor`dan transfer ettiği İsmail Köybaşı, kaptanın yerini doldurmaya hazırlanıyor. Bu yıl 21 kez forma şansı bulan İsmail Köybaşı, Beşiktaş`ta ısınma turlarını tamamladığını düşünüyor.

Gelecek senenin kendisi için daha farklı olacağına inanan milli futbolcu, büyük takımın havasını öğrendiğini ve artık daha güvenli bir şekilde sahaya çıktığını dile getirdi. Aynı mevkide oynadıkları İbrahim Üzülmez`den çok şey öğrendiğini vurgulayan başarılı isim, "Benim en büyük şansım İbrahim ağabey gibi iş disiplini çok yüksek, çalışmayı seven ve 90 dakika mücadele eden biriyle rekabet etmem. Türkiye`nin en iyi sol bek oyuncusundan bir sezon boyunca oynadığım bölgenin inceliklerini öğrendim. Çıraklık eğitimimi tamamladım. İnşallah bundan sonra devamlı oynama şansı bulurum." ifadelerini kullandı. Beşiktaş gibi büyük bir ekipte top koşturmanın kolay olmadığına dikkati çeken 21 yaşındaki İsmail, A Milli Takım`ımızın Amerika kampı için şimdiden hazırlıklara başladı. Ay-Yıldızlı formayı giymenin kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğuna işaret eden Köybaşı, şöyle devam etti: "Çok genç yaşta belli bir noktaya geldim. Önemli olan, bundan sonrasını devam ettirmek. Beni Milli Takım`a seçerken yeteneklerimi göz önünde bulunduranları mahcup etmemem gerektiğini iyi biliyorum. Eğer çalışırsam ve giydiğim formanın hakkını verirsem bunun karşılığını alacağıma inanıyorum."

TARAFTARIMIZA BORCUMUZ VAR

Belirlediği hedefleri gerçekleştirmeden başka bir takıma gitme gibi bir düşüncesinin olmadığını vurgulayan İsmail Köybaşı "Ben Beşiktaşlıyım ve burada hedeflediğim başarılara ulaşmadan ayrılmayı aklımdan bile geçirmiyorum. Ondan sonra ne olur Allah bilir." şeklinde konuştu. Beşiktaş taraftarın farklılığını bu sezon çok daha iyi gördüğüne değinen genç oyuncu tribünlere şu mesajı verdi: "Taraftarımız bizi hiçbir maçta yalnız bırakmadı. Şampiyon olamasak da yanımızda olduklarını gösterdiler. Onlara bir borcumuz var, bunu da gelecek sezon ödeyeceğiz."

Haber1903 & Zaman

En Umutlu Olduğum Oyunculardan Birisi İsmail Gaziantepspordan Transfer Edilen En Önemli Yeteneklerden Birisi Takımın Demirbaşı Olacağından Şüphem Yok :goz:

ibo 1-2 seneye emekli olur zaten milli takımın ve beşiktaşın vazgeçilmez oyuncusu olacağından hiç şüphem yok.Ancak alınırken ödenen bonservis bedeli çok fazla...

6.5 miLyon €uro paraya bak :smile:
ßu paranın %10 'u kadar fayda sağlamadı daha.

Geri