Üzülmez jübile yapıyor

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Mustafa Denizli kaptan İbrahim Üzülmez´e jübile teklifi yaptı. Deneyimli oyuncunun futbolu bıraktıktan sonra, Beşiktaş´ta yardımcı antrenörlük yapacağı öğrenildi.

9 yıldır Siyah-Beyazlı formayı giyen ve takımın en deneyimli futbolcusu olan İbrahim Üzülmez’e, teknik direktör Mustafa Denizli’nin jübile teklifi yaptığı belirtildi. Denizlispor maçında sonradan oyuna giren Üzülmez’e, kurt hoca kaptanlık pazubandını vermiş ve tecrübeli oyuncuyu onurlandırmıştı.

Jübileye sıcak bakıyor...

Dün ise Mustafa Denizli, kaptanla biraraya geldi ve jübile teklifinde bulundu. Üzülmez’in de bu konuya oldukça sıcak baktığı öğrenildi. İbrahim Üzülmez’in futbolu bıraktıktan sonraki yeri de şimdiden hazır; Beşiktaş... Üzülmez’in antrenörlük için gerekli
stajı Siyah-Beyazlı kulüpte yapacağı, daha sonra da teknik direktör Mustafa Denizli’nin yardımcısı olarak görev alacağı belirtildi. Böylece 2000-2001 sezonundan bu yana Siyah-Beyazlı formayı sırtında taşıyan İbrahim Üzülmez, futbol hayatına son vermesine rağmen, uzun yıllar daha Beşiktaş’ta kalacak.

Fanatik

Artik zamani gelmisti, simdi birakmanin tam zamani...gelecekte basarilar diliyorum iboya

yerinde bi karar. Bunca sene Beşiktaşa verdiğin emek için alınteri için sonsuz teşekkürler. Seviyoruz seni Deli İbo. Ama şu futbolu Orta yapmayı öğrenemeden bırakıyosun ya ona yanarım. Münch (böyle yazıldığından emin değilim:) ) bile öğretemedi sana orta yapmayı, hatta sana öğreticek diye adama orta yapmayı unutturdun :) Ama yine de Sen bizim Takımın Delisi sin. Uzaklara gitme yine Beşiktaşta ol

aLLahım ßuqunLerde Hep ßöLe GüzeL HaßerLer Duymak Istıyorum... =D

Gerçekten Zamanı GeLmıştı.. Herşey Icın TeşekkürLer DeLi ißo..

üzülsemmi sevinsemmi bilemedim yaa:D:D:D
bu arada DRMud doğru yazmışsın Münch diye yazılıyo ayrıca yorumunda cok iyiydi muz orta yapan adama bile unutturuyodu neredeyse :D:D

Biz Onu O da Bizi DeLi Gibi Seviyor =)

Vakti GeLmişti, Ama Yardımcı oLarak KartaL'a Hizmete Devam iBo!

Doğruysa üzülürüm ama bi yandandasevinirim karışık durum biraz
ama bu sene bırakırsa en tepede bırakıcak efsaneler arasında olucağı kesin

bence bırakmamalı bir kaptanlık verildi diye

elbette bırakırsa zirvede bırakır ama bırakmamalı

Geri