ÜzüLmez DeLirmiş OLmaLı!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Kartal'ın 35 yaşındaki 'deli' lakaplı kaptanı, dünkü derbide 18'lik delikanlılar gibiydi. Sol kanadı kapattı, iki asist yaptı ve galibiyetin mimarı oldu.

fft1mm786368.jpg

Beşiktaş için çok özel bir karşılaşmaydı, dünkü Fenerbahçe derbisi... Kartal kaybederse, zirveyle olan puan farkı 10’a yükselecek ve şampiyonluk şansı iyice zayıflayacaktı. Ancak Beşiktaşlı futbolcuların, bu duruma itirazı vardı. Özellikle de, İbrahim Üzülmez’in... Son maçlarda formasını İsmail Köybaşı’na kaptıran tecrübeli oyuncu, dünkü derbide ilk 11’deydi. Kaptanlık pazubandını koluna takan Üzülmez, Fenerbahçe’yi yıkan isimlerin başında geldi.

Kilit golün mimarı
Michael Fink’in kilidi açan golünün mimarı olan Üzülmez, Uğur İnceman’ın golünü de yaratan isimdi. Maçtan sonra çok mutlu olduğunu söyleyen Üzülmez, “Şimdi hedefimiz Manchester United maçı. Bizim için durmak yok. Galibiyetlerimizi sürdürmeyi amaçlıyoruz. Ligden sonra Avrupa’da da yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Fanatik

Bi de ManU karşısında galibiyet alsak ne mükemmel olur hee :)

Bi de ManU karşısında galibiyet alsak ne mükemmel olur hee :)

Valla daha öncede söylediğim gibi ben buna "mucize" gözüyle bakmıyorum,olurmu olur.Kaldıki yenildiğimiz maçta bile oyunu büyük ölçüde ortada tutmayı başarmıştık,eze eze yenmediler yani

M.united bakalım gençlerle çıkıcakmış onları da deviririz sorun deil :) Deli ibo'yu tutabilene aşk olsun :)

ManU Maçında Da Aynı Fenerbahçe Maçındaki Gibi HırsLı Ve DikkatLi OynamaLı...

Valla daha öncede söylediğim gibi ben buna "mucize" gözüyle bakmıyorum,olurmu olur.Kaldıki yenildiğimiz maçta bile oyunu büyük ölçüde ortada tutmayı başarmıştık,eze eze yenmediler yani

M.united bakalım gençlerle çıkıcakmış onları da deviririz sorun deil :) Deli ibo'yu tutabilene aşk olsun :)

ManU Maçında Da Aynı Fenerbahçe Maçındaki Gibi HırsLı Ve DikkatLi OynamaLı...

Dediklerinizin her biri doğru. ManU maçı başlığınada yazdım. Dünyada yenilmeyecek takım yoktur. İnanırsak neden olmasın? Ayrıca manu'nun yedek ağırlıklı çıkmasıda muhtemel. Wolf cskayı yenerse bizde ingiltereden puanla dönersek avrupa liginde yolumuza devam ederiz. İnşallah her şey dilediğimiz gibi olur.

İbrahim Delirdi Şampiyonluk İstiyor :)

Cemal Nalga skandalının bir benzeri...
Makyajla Giggs'i DeLİ İbo'ya benzetip Deli İbo formasıyla oynattılar. Yazık! türk futbolu için karanlık bir gün :)

"beşiktaş'ın sisten yararlanarak 15 kişiyle sahaya çıktığı ve bunların 4'ünün ibrahim üzülmez'in formasını giydiği karşılaşma..valla bak, içerde adamım var."

:D bir yerden alıntıdır

Maçta Kural Hatası varmış... tekrarlanacakmış maç. Sebebi de Deli İbo Sağ ayakla orta yapmış :durdurun

Geri