Üzüldüm..

zeugman

New member
Reaction score
0
Açılmış olan konulara tartışılan konulara yazılan cevaplara bakıyorumda cidden bi savas var burda. Ama neyın savaşı? Din ve Atatürk mü? İslam ve Cumhiriyet mi? Yoksa Hainler ve Vatanseverler mi? Buna siz karar verin.

Genelde tüm konularda tarihi tartışma mevcut Vahdettin İsmet İnönü Lozan Serv ve en önemlisi ATATÜRK. Kim veya kimler Atatrürk ün yaptıklarını sana bana hepimize sagladıgı olanakları inkar edebilir? Bize bıraktıgı bu Vatanı bu Bayragı bu Özgürlüğü kim inkar edebilir? Kimse.

Vahdettini savunan arkadaslara seslenıyorum. Sizler İsmet İnönüye kufurler edıyorsunuz , yok sole yaptı yok bole yaptı Vahdettinde sonra böle oldu soyumuz Osmanlı dıyorsunuz ya , o sevip saymadıgınız İsmet İnönüde sizin Atanız bunu inkar edemezsiniz. Vahdettin e hain şerefsiz dien arkadaslarda; o kufur ettıgınız kişide sizin Atanız sizde bunu inkar edemezsiniz.

Bu yüzden tartışmalarınızda günlerdir Atalarınıza kufur ederek tartışmalara devam ettiğinizi görmek benı cidden üzdü. Bu yazıyı yazmamdakı amaç bu üzüntümü belirtmekti sadece.

Son olarak
Lütfen birdaha Mustada Kemal ATATÜRK e en ufak bı dil uzatmayınız.
Uzatanada izin vermeyiniz(Sayın Yöneticiler)
O insan sayesinde hala TÜRK sün hala MÜSLÜMAN sın hala ÖZGÜR sün.

Ben Atatürk sayesınde Musluman degılım.
Ben Peygamberım sayesınde muslumanım.

Ben Ataturk sayesınde turk degılım.
Ben Allah'ın ıstedıgı,yarattıgı ıcın Turkum.

Ataturku rahmetle anıyorum.
amin

:D:D
Ben Atatürk sayesinde müslüman değilim Peygamber sayesindede Müslüman değilim

ALLLAH SAYESİNDE MÜSLÜMANIM ,Allaha ortak koştuklarınızdan sakınırım.

Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyorum bu kimliği ATAMA BORÇLUYUM

Ne Mutlu Türküm Diyene!
amin

Amin ,Muhammet Mustafaya selam olsun.

üzülme dostum
bunlar sadece sanal alemde ATATÜRKE küfür ederler
real hayatta hepsi kuzu gibi

zaten ataya sayhgısızlık edenler utanmalılar t.c kimliği taşımaya bunlare türk deil bir insan bile olamazlar geçmişine sahip çıkmayarak

amin

Yazımı tekrar oku derım sana "hala" ibaresini biraz irdele. Atatürk olmasaydı suan bulundugun topraklarda sence kac Müslüman, kac Türk yasıor olacaktı.(Bulundugun topraklar ibaresinide irdele derım İstanbul İzmir gibi) Yaptıgınız nankörlüktür sadece.

Edebini takin.
Nankörlük kelimesının anlamını araştır,bılmedıgın kelımelerı kullanma.
Burda hıc kımse ama hıc kımse Mustafa Kemalın turk mılletı ıcın yaptıgı dogru veya yanlıs olaylara soz soyleyemez.
Sen ve bazı arkadaslar benım yazdıgımı algılıyamadıgınız ıcın,hakaret gırısımınde bulunmayın.

Bız Turk mılletı,olene kadar musluman kalacagız,bunu Atatürke endekslemen cok komik olur.
Sadece bır savasta verdıgın 250.000 şehit nerde?
Ne için öldüler?Allah için öldüler.
Yok Dın ve devlet ıslerı bırbırınden ayrılsın(Laiklik)
Yok oyle 3 kuruşa 5 köfte,TURKIYE CUMHURIYETI ISLAM DEVLETI,
Allah yolunda daima ilerlemeye calışmıştır,ilerlemiştir ve ilerliyecektirde.
Nasilki kımsenın gucu Yaradanın koydugu kurallara yetmıyor,bunada yetmıyecektır.
Herkes haddini bilecek.
Tekrar soyluyorum Mustafa Kemali rahmetle anıyoruz.

Hadis;Zorlaştırmayınız,kolaylaştırınız.

BASIT BIR ORNEK

Alparslan'ın zafer kazanması için hutbe okunuyor, dua ediliyordu. Sultan Alparslan 26 Ağustos 1071 Cuma günü sabahı etkileyici ve coşkulu bir konuşma yaptı:

"Kumandanlarım, askerlerim! Biz ne kadar az olursak olalım, onlar ne kadar çok olursa olsunlar, daha fazla bekleyemeyiz. Bütün Müslümanların minberlerde bizim için dua ettiği şu saatlerde kendimi düşman üzerine atmak istiyorum. Ya muzaffer olur gayeme ulaşırım, ya şehit olur cennete girerim... Askerlerim! İşte atımın kuyruğunu bağladım. Bir er gibi savaşa gireceğim. Üzerimde sultanlık belirtisi hiçbir şey yoktur. Şehit olursam, üzerimdeki şu beyaz elbise kefenim olsun. O zaman ruhum göklere çıkacaktır... Ya Rabbi! Seni kendime vekil ediyor, azametin karşısında yüzümü yere sürüyor ve Senin uğrunda savaşıyorum. Ey Tanrım, niyetim halistir, bana yardım et. Sözlerimde yalan varsa beni kahret." 16

Halife de bütün camilerde okunmak üzere her tarafa gönderdiği hutbesinde şöyle dua etmişti:

"Allah'ım, Müslümanlığın bayraklarını yükselt ve hayatlarını sana kulluk uğrunda esirgemeyen mücahitlerini yalnız bırakma; Alparslan'ı düşmanlarına muzaffer kıl ve askerlerini meleklerin ile teyit eyle!.."
Savaşın sonucunu bılıyorsundur,bılmıyorsanda ogren MALAZGIRT ZAFERİ.
kaynak:www.harunyahya.com

SIMDI SORUYORUM BIZ KIMIZ?

Off-Topic

@RomeoMAD
Hem Atatürkcü Hem Müslüman Olunmazmis
Sence Bu Dogru Mu ?

@RomeoMAD
Hem Atatürkcü Hem Müslüman Olunmazmis
Sence Bu Dogru Mu ?

Ben bu vatan için ve bu Dın ıcın savasmıs olan herkese karşı Boyun kıldan ıncedir.
Ataturkculuk ve Muslumanmı :] Komik bır soru kardeşim
Ataturkculuk bır dın degılkı,ıkısını karşılastırıyım.
Ataturkculugun arkasına sıgınıp serefsızlık yapanlarda var.
Muslumanım dıyıp 2 kat buyuk serefsızlık yapanlarda var.
Muslumanım ve Ataturk'u Severım.

Ben bu vatan için ve bu Dın ıcın savasmıs olan herkese karşı Boyun kıldan ıncedir.
Ataturkculuk ve Muslumanmı :] Komik bır soru kardeşim
Ataturkculuk bır dın degılkı,ıkısını karşılastırıyım.
Ataturkculugun arkasına sıgınıp serefsızlık yapanlarda var.
Muslumanım dıyıp 2 kat buyuk serefsızlık yapanlarda var.
Muslumanım ve Ataturk'u Severım.

Güzel Yorum, Tesekkürler

Edebini takin.
Nankörlük kelimesının anlamını araştır,bılmedıgın kelımelerı kullanma.
Burda hıc kımse ama hıc kımse Mustafa Kemalın turk mılletı ıcın yaptıgı dogru veya yanlıs olaylara soz soyleyemez.
Sen ve bazı arkadaslar benım yazdıgımı algılıyamadıgınız ıcın,hakaret gırısımınde bulunmayın.

Bız Turk mılletı,olene kadar musluman kalacagız,bunu Atatürke endekslemen cok komik olur.
Sadece bır savasta verdıgın 250.000 şehit nerde?
Ne için öldüler?Allah için öldüler.
Yok Dın ve devlet ıslerı bırbırınden ayrılsın(Laiklik)
Yok oyle 3 kuruşa 5 köfte,TURKIYE CUMHURIYETI ISLAM DEVLETI,
Allah yolunda daima ilerlemeye calışmıştır,ilerlemiştir ve ilerliyecektirde.
Nasilki kımsenın gucu Yaradanın koydugu kurallara yetmıyor,bunada yetmıyecektır.
Herkes haddini bilecek.
Tekrar soyluyorum Mustafa Kemali rahmetle anıyoruz.

Hadis;Zorlaştırmayınız,kolaylaştırınız.

BASIT BIR ORNEK

Alparslan'ın zafer kazanması için hutbe okunuyor, dua ediliyordu. Sultan Alparslan 26 Ağustos 1071 Cuma günü sabahı etkileyici ve coşkulu bir konuşma yaptı:

"Kumandanlarım, askerlerim! Biz ne kadar az olursak olalım, onlar ne kadar çok olursa olsunlar, daha fazla bekleyemeyiz. Bütün Müslümanların minberlerde bizim için dua ettiği şu saatlerde kendimi düşman üzerine atmak istiyorum. Ya muzaffer olur gayeme ulaşırım, ya şehit olur cennete girerim... Askerlerim! İşte atımın kuyruğunu bağladım. Bir er gibi savaşa gireceğim. Üzerimde sultanlık belirtisi hiçbir şey yoktur. Şehit olursam, üzerimdeki şu beyaz elbise kefenim olsun. O zaman ruhum göklere çıkacaktır... Ya Rabbi! Seni kendime vekil ediyor, azametin karşısında yüzümü yere sürüyor ve Senin uğrunda savaşıyorum. Ey Tanrım, niyetim halistir, bana yardım et. Sözlerimde yalan varsa beni kahret." 16

Halife de bütün camilerde okunmak üzere her tarafa gönderdiği hutbesinde şöyle dua etmişti:

"Allah'ım, Müslümanlığın bayraklarını yükselt ve hayatlarını sana kulluk uğrunda esirgemeyen mücahitlerini yalnız bırakma; Alparslan'ı düşmanlarına muzaffer kıl ve askerlerini meleklerin ile teyit eyle!.."
Savaşın sonucunu bılıyorsundur,bılmıyorsanda ogren MALAZGIRT ZAFERİ.
kaynak:www.harunyahya.com

SIMDI SORUYORUM BIZ KIMIZ?

Atalarımız sayesınde bu zamana kadar geldık ve hala burdayız. Soyledıgın gibi Türkiye Cumhiriyeti ibaresini kullanmıssın, Mustafa Kemal olmasa böle bi ibareyi kullanabilirmiydin? Alparslandan bahsetmıssın o olmasa suan burda olurmuyduk. Osmanlı zamanındakı herseyı overek anlatıyorsunuz evet ovunulcek cok seyler yaptılar onların sayesınde burdayız fakat Osmanlı bıttıkten sonra kimin sayesınde BURDASIN??? Bana bunun cevabını ver.

Mustafa Kemal olmasaydı suan hangı devletın vatandası olurdun?

Hangı din e mensup olurdun?

Bunları dusundunmu.

Evet suankı butun yaşamımı tek kişiye endeksliyorum ben çünkü biliyorumkı o kişi olmasaydı suan oldugum kişi olamazdım.

Geri