Üyeligimi Girdikten Sonra Birden Siteden Atılıyorum

MIROGLU_86

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar siteye giriş yaptıktan sonra herhangi bir forumda iki tane mesaj yazıyorum birden tekrar kullanıcı adımı ve şifre mi soruyor. Ancak tekrar internet expolererdan siteyi girdikten sonra tekrar şifre ile kullanıcı adımı giriyorum yine forumda iki mesaj daha attıktan sonra yine aynı şekilde tekrar kullanıcı adımı ve şifre mi soruyor ve giremiyorum. Üstelik de beni hatırla ibaresini çentikledigim halde. Baya bir suredir oluyordu bu ilk başta önemsememiştim ama şimdi tekrar tekrar aynı şeyi yapmak can sıkıyor. Üstelik site yavas acıldıgı zamanlar çıldırtıyor insanı. Buna bir anlam veremedim. Lütfen Yardımcı olursanız sevinirim.

bende de var bu sorun beni deli ediyor :eek:ut: :eek:ut:

giriş yaparken hackhell.com adresindenmi giriyorsunuz yoksa net yada org'umu kullanıyorsunuz?

eğer internet explorer veya mozilla firefoxtaki kayıtlı şifreleri silmiyorsan olmaması lazım :eek:
bi açıklama gelicektir Dark_Angel burda ne de olsa ;)

Araclardan internet seceneklerine gir, içerik sekmesini tıkla.
Ordan otomatik tamamla ayarlarini tıkla ve acilan pencerede ki tüm kutulari centikle tamam de çık.
Birde böyle dene bakalim kardes...

Evet bende de eskiden oluyodu..
hackhell anasayfasından giriş yapınca tekrar istiodu ama bir bölüme giripte
(mesela oyun dağıtımları bölümü)giriş yapınca tekrar istemiyor!!
yani bende bu işte artık sorun yaşamıyorum..

Dark_Angel' Alıntı:
giriş yaparken hackhell.com adresindenmi giriyorsunuz yoksa net yada org'umu kullanıyorsunuz?

www.biribizidurdursun.com dan giris yapiyorum Dark Angel

aygungokhan' Alıntı:
Araclardan internet seceneklerine gir, içerik sekmesini tıkla.
Ordan otomatik tamamla ayarlarini tıkla ve acilan pencerede ki tüm kutulari centikle tamam de çık.
Birde böyle dene bakalim kardes...

Ordakilerin hepsi çentikli oldugu halde aynen dediğim şeyler devam ediyor.

hackhell.com a da girsen forum butonuna tıklayarak orada giris yap daha da istemez

Geri