Üvey annesiyle yatakta yakalayan babasını öldürdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ISHYnum846

New member
Reaction score
0

DİYARBAKIR’da 14 yıl önce babasının, para karşılığı ailesinden alarak ikinci eş olarak imam nikahıyla evlendiği, o dönem 13 yaşında olan üvey annesiyle cinsel ilişkiye giren ve bu durumu öğrenen babasını tüfekle vurarak öldüren 31 yaşındaki Abdulkerim A., ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
Diyarbakır’da evli ve 12 çocuk babası 78 yaşındaki Gazi A, 14 yıl önce kendisi 64 yaşında iken, 13 yaşında olan Bedevi S.’yi Van’da ailesinden para karşılığı alarak, imam nikahı kıyıp ayrı bir ev açarak birlikte yaşamaya başladı. Çocuklarından bile yaşça çok küçük birisiyle evlenen baba Gazi A.’ya ailesi tepki gösterirken, aile içinde huzursuzluklar yaşanmaya başladı. İddiaya göre, Bedevi S.'den de 3 çocuğu olan Gazi. A. prostat hastalığına yakalandı. Bir süre sonra Bedevi S. üvey oğlu Abdulkerim A. ile birlikte olmaya başladı. Genç kadın, kendisinden yaşlı eşinin uyuduğu ve banyoda olduğu zamanlar üvey oğlunu eve alarak birlikte oldu. Baba Gazi A. durumu öğrencince, Bedevi S.'yi babasının evine, oğlunu da Bursa’ya yakınlarının yanına gönderdi. Ancak, bir süre sonra Bedevi S.’nin pişman olduğunu söylemesi üzerine Gazi A., genç eşini yeniden eve aldı.

YATAKTA YAKALADI
Yaklaşık 3 ay önce Bedevi S. eşi Gazi A.’nın uyuduğu sırada Bursa’dan dönen üvey oğlu Abdulkerim A.’yı yine evine alarak cinsel ilişkiye girdi. Ancak uyanan Gazi A. odaya girerek karısı ve oğlunu yatakta birlikte yakalayınca yanında bulunan av tüfeğini ateşledi. Omuzundan yaralanan Abdulkerim A., battaniyeyi babasının üzerine atarak etkisiz hale getirdi. Daha sonra tüfeği elinden alan Abdulkerim A., iddiaya göre babasının kafasına bir el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Gazi. A. evde yaşamını yitirirken, oğlu Abdulkerim A ile Bedevi S. jandarma tarafından yakalandı.
Diyarbakır 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde Abdukerim A hakkında ‘kasten babasını öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis, Bedevi S. hakkında ise ‘kasten öldürmeye iştirak’ suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İLİŞKİYE GİRDİKLERİNİ KABUL ETTİLER
Diyarbakır 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tutuklu Abdulkerim A. ile tutuksuz sanık Bedevi S. katıldı. Sanık Abdulkerim A. duruşmadaki savunmasında şunları söyledi:
“Bedevi S. üvey annemdir. Babamla evlendiğinde babam 64, kendisi 13 yaşındaydı. Ailesi onu para karşılığında babamla evlendirdiği için morali bozuktu. Aramızda yakınlaşma başladı. Daha sonra kendisiyle cinsel ilişkiye girdim. Babam öğrenince beni döverek Bursa’ya, onu da babasının evine gönderdi. Ancak bir süre sonra ikimiz de yeniden Diyarbakır’a döndük. Babamın evinde üvey annemle yine cinsel ilişkiye girdik. Bu sırada babam gelince yatak odasındaki karyolanın altına saklandım. Beni fark edince 5 el ateş etti ve yaralandım. Ben de üstüne atlayıp silahı elinden aldım. Boğuşma sırasında 1 mermi patladı. Babam yere çökünce kaçtım.'' Sanık Bedevi S. ise, “Gazi ile evliliğimden 3 çocuğum var. Üvey oğlum ile cinsel ilişkiye girdiğim doğrudur. Onunla kendi evimde ilişkiye girdim. Kocam durumu öğrenince beni babamın evine gönderdi. Ben üvey oğlum ile gönül ilişkimi kesmedim. Olay günü eve çağırdım. Sonra eşim yatak odasına gelince evde olduğunu fark etti ve kendisine ateş etti. Ben silah sesleri kesilince araya girdim. Eşimin nasıl öldüğünü görmedim'' dedi.

ÖMÜR BOYU HAPSE ÇARPTIRILDI
Tanık olarak çağrılan Bedevi S.’nin 10 yaşındaki kızı M.A ise, “Annem, ağabeyimi sürekli bizim eve çağırıp ilişkiye giriyordu. Yatak odasında kavga sırasında babam ağabeyime ateş etti, ağabeyim de silahı elinden aldı ve yere düşen babamın kafasına doğru 1 el ateş etti. Babam sürüklenerek koridora kadar geldi, ağabeyim kaçtı ve kaçarken bana susmamı söyledi'' diye ifade verdi.
Mahkeme, delillerin toplanmış olması nedeniyle davanın bitirilmesine karar verdi. Sanıklardan Bedevi S.’nin beraatını kararlaştıran mahkeme, Abdulkerim A.’yı ise ‘Kasten babasını öldürmek’ suçundan önce ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırdı. Ardından cezayı ömürboyu hapse çevirdi.

Milliyet

Bunların yetiştirdiği çocuklardan ne olur?
Aile içinde ahlak yok topluma nasıl yansıyacak ki?
Allah ıslah etsin hepsini....

Ooh oh ne HAyırsever insanlarmış bunlar..MaşALLAH..:D

bu kardeşim,insanlar çığrından çıkmış,allah ıslah etsin

64 yasinda iken 13 yasinda kiz alirsan olacagi bu tabi ki.

13 yaşındaki sabiyi kendine eş yapan sapığıda, o kız çocuğunu 64 yaşında adama gelin eden vicdansız aileyede, ahlaktan arda yoksun olan alçak katilide, allah'a havale ediyorum.

şerefsizlik denmezde nedenir buna

kimin kiminle yattigini ve kimin kimi vurdugunu anlamam baya uzun surdu :)

Bu Nasıl Karışık Bişeymiş Yahuu...

eee 64 - 13 = sonuç 1 ölü 1 ömür boyu 1 10 yıl hapisss :(

enteresan o yaşta gençliği solluyoo

midem bulandı gerçektende
Allah akıl fikir versin herkese

İğrenç bir durum 13 yaşında kızı alan adamda iğrenç o kızı o adama verende iğrenç o kızla ilişkiye giren şerefsizde ve o kızda katmerli iğrenç.Hepsini Allaha havale ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri