Üsteki Üyenin Nesini Kıskanıyorsun?

bLue__qirL

Banned
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Üstteki Üyenin Nesini Kıskanıyorsunuz.... :victory

Bildiğiniz qibi bu bir forum "oyunu" yani ciddiye filan alınmasın :goz:

Evettt benim neyimi kıskanıyosunuz..:durdurun :biggrin :biggrin

1. sen kimsinde konuyu kapatıyosun

2." ildiğiniz qibi bu bir forum "oyunu" yani ciddiye filan alınmasın "

yazdım zaten...

cyber32' Alıntı:
en ilkel insan davranı$larına sebep olan histir kıskanmak...
konuyu kapattım

Arkadaşım Esprimisin Sen Böle Her Aklına Esen Konuyu Kapatıyosun :durdurun

Mod Mu Oldun Yoksa Haberimiz Olmadı Hayırlı Olsun :durdurun

cyber32' Alıntı:
en ilkel insan davranı$larına sebep olan histir kıskanmak...
konuyu kapattım

yavas kapa la kilitli kalmayalım içerde :durdurun

bu üyenin espiri anlayışını kıskandım...:biggrin

modluğunu =) ayrıca bulunduğu yere amy lee-bring mi to life'ın sözlerini yazman da hoşuma gitti bi amy lee hayranı olaraktan : )

benim neyimi kıskanabilirsinizki zaten.. bilenler gsl mezunu olmamı kıskanabilrler BELKİ.. gözlerimin mavi olmasını belki... şişman olmamamı belki(kilolu olanlar) aamaaaan ne bilim ben yaw bulursunuz siz=)

kendini beğenmişliğini kıskansam olmaz bana göre değil ımmm hiç bir şeyini kıskanmadım

zuhahaha kimse kimseyi kıskanmıyo ne güzel konu oldu bu böle :durdurun

benim neyimi kıskanabilirsinizki zaten.. bilenler gsl mezunu olmamı kıskanabilrler BELKİ.. gözlerimin mavi olmasını belki... şişman olmamamı belki(kilolu olanlar) aamaaaan ne bilim ben yaw bulursunuz siz=)[/QUOTE]

burası reklam oyunu değil kendini kıskandırmada değil:D

carettaist' Alıntı:
kendini beğenmişliğini kıskansam olmaz bana göre değil ımmm hiç bir şeyini kıskanmadım

kendini beğenmişlik mi? ben sadece türk halkının normalde kıskandığı(veya kendinde olması istediği) şeyleri söyledim.. kendimde biçok eksik gördüümü söliebilirim aslında=)

benim neyimi kıskanabilirsinizki zaten.. bilenler gsl mezunu olmamı kıskanabilrler BELKİ.. gözlerimin mavi olmasını belki... şişman olmamamı belki(kilolu olanlar) aamaaaan ne bilim ben yaw bulursunuz siz=)[/quote]

ben sadece olanakları söledim diean.. ayrıca bluenun da dedii gibi bu bir OYUN..

Geri