Üstadlar imdat yardım lütfen

muratcan

New member
Reaction score
0
Merhaba üstadım benim sorunum güvenlik kamerası kayıtlarını ancak kendi programında izleyebiliyorum benim isteğim kayıtları normal medya (gom player) gibi oynatıcılarında izlemek. Çok deişik dönüştürücüleri,oynatıcıları denedim bir türlü olmadı
lütfen yardımcı olurmusunuz
şimdiden teşekkürler
Saygılar...

GüvenLik kamerası hdd sine kayıt ediLen videoLarın uzantısı nedir? dvr mı?

güvenlik kameraları genelde dvr uzantılı kayıt yapar,

hiremco serisi uydu alıcılar (bendeki :) ) dvr kayıt yapar veeeeeeeee

mediaplayer ve k-lite codek packların var ise çevirmeye gerek olmadan oynatır.

Ben tv yi kayıt ederim ve pc den media player ile izlerim.

Bu sefer sorununuzu çözüceğiz..=)

SırasıyLa şu işLemLeri takip edin,

- Güvenlik kamerasıyla kaydediLen herhangi bir dvr uzantıLı dosyayı masaüstüne kopyaLayın,

- Denetim masası\kLasör seçenekLeri\ görünüm\biLinen dosya uzantılarını gizle kutucuğundaki işareti kaLdır ve tamam diyip çıkın,

- Masaüstüne kopyaLadığınız dvr dosyasına sağ tıkLayıp özeLLikLer dediğiniz zaman üstte .dvr yazan kısma .mp4 veya .dav yazın ve geLen uyarıya aLdırmayıp tamam diyin..

-Aşağıdaki dosyaLarı indirip kurun,

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: dvr player &dvr converter by [email protected]

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: divx-ffdshow by angelofdeath.rar

-Programı açıp defauLt geLen ayarı değiştirmeden open fiLe diyin ve daha önceden masa üstünde bir mp4 veya dav uzantısı oLarak değiştirdiğiniz dosyayı gösterin ve tıklayın

-Bu işLemden sonra çok büyük bir ihtimaLLe avi dosyası masaüstünüzde oLuşacaktır.

-Avi dosyasını kendi biLgisayarınızda izLeyemiyorsanız aşağıdaki video pLayer ı indirin.

VideoLAN - VLC media player, Open Source video framework for every OS!

KoLay geLsin..

Denetim masası\kLasör seçenekLeri\ görünüm\biLinen dosya uzantılarını gizle kutucuğundaki işareti kaLdırdım ve tamam diyip çıktım
masa üstündeki dvr kaydımın üstüne sağ tıkladım özellikleri secdim ama üstte kaydın tarihi yazıyor onu deiştirdim olmadı altta deiştir diğe bir düğme var oradanda oynatıcı deiştiriyor özet var tıkladığımda heryer boş. normalde av mpg 3gp falan tüm vidyoları izliyorum ama güvenlik kamerası kaydımı izleyemiyorum sanırım en iyisi güzel bir dönüştürücü yüklemem gerekiyor ilginiz için sonsuz saygı ama yinede yardımlarınızı bekliyorum üstadım.
Saygılar
NOT : masa üstündeki dvr kaydımı mp4 e deiştiremediğim içinde verdiğiniz linkdeki programları yüklemedim bilginize

Yukardaki programLarı yükLeyip videoyu çaLıştırmayı denediniz mi peki?

En azından dvr converter programı iLe farkLı bir formata çevirebiLirsiniz bu kamera kayıt videonuzu..

Verdiğim biLgiLeri bir kez daha gözden geçirin,mutLaka bir şekiLde oLacaktır..

konu başlığı çok güzelmişl ama : ) imdaat yardıımm : )

Geri