Üstad - Hacker - Lacker - Lamer nedir vb terimler

Superhacker21

New member
Reaction score
0
Üstad
Bilgisayar Profosörü , Aşmış , Uçmuş , işinin ustası , Usta ,

Hacker
hack eden , kesen , yaran , sisteme giren . Bilgisayar uzmanı. (Hakim , Savcı , Polis , Gardiyan , Yargıç , İnfazcı ) (hepsi)

Lacker
Lamerlikten yeni çıkmış olan kişi , Ligt Hacker , Hack konusunda bilgi toplamış kendini biraz geliştirmiş..

Lamer
Lamer, topal , kör , gerzek , büzük , pilav , keklik , bıldırcın , Bilgisiz, Cahil , Yeni Hacka merak almış kişi. Hack işlerine yeni başlayan.

-----------------------

Cracker
Program kırıcı , Sifre kırıcı ,

----------------------

alıntıdır..................!!!!

sen sen bunların hangisine dahilsin?:)

uheueheheuue ben ne idügü belürsüzüm :D

Ben LAMERİM BEN LAMERİM OZAMAN HER HACK EDEN HACKER DEİLDİR DAVSLA BİLE SİTE HACKLENİOR

vayy bee adama bak aşmış bence bu kendini eğer bu açıklamayı yapa biliyorsa bu olsa olsa hiperhackerdır ... şaka len şaka :p

bende lacker oluyom herhalde..ama kendimi daha da geliştirecem

ne lackeri yau ben ne oluyom iyi ben de şey olim dur neydi.. ha f*cker :D

uLem bende ezik oLuyom :D:D hiç birine uymuyom :D

bende ultra hiper prof.doç.dr.hacker.bbbbbb
hhehehehehehehe şaka şaka

su ana kadar ben hackerım diyen bi suru insan tanıdım hepside lamer cıktı.asıl ben hacker deyilim diyenden korkucaksın..
bir de lafım meclisden dısarı goruyorum bazen nicklerinde hacker hackboy vs nicler kulanan ileri deredecede splantılı lamerler var onlarada acıyorum dogurusu.lamercikler...cahilikten oluyor bunlar..bence bu konu sabitlenmeli

ya ben size bişey soracaktım da vazgeçtim şeyy mesela lamerlik bazen ii değilmi mesela önemli bi site hackleyerek bazı mesajlar vermek istiyosan baz kişilere ya da kurumlarra o zaman nolcak işe yarayabilir bence o zaman lamerlik

bilmiyom anlatabildimmi şimdi tam olarak yazmak istemedim

türkiyede bu SÖYLEDIKLERINE UYAN BIRISNI BUL SENI ALNINDAN ÖPCEM

Geri