oLdness_07
The Darkness
- Reaction score
- 0
Konunun açılma sebebi olan mesaj : http://www.hackhell.com/hackhellde-...mde-gorev-almak-istiyorum-11.html#post4851761
yazındakı kırmızı ıle vurguladıgım yerde bahsettıgın kısı yada kısılerı pm ıle gonderırsen sevınırım.
2 senedır bızımle olan dostlarımızı bıle aramıza alırken 10 kere dusunup 1 kere karar verırken kımmıs 2 aylıkken aramıza aldıgımız merak ettım.
İsism vermek istemiyorum ama var istersen onlarıda pm ile gönderirim sıkıntı yok yani.
Bölümüne aylarca uğramayan konu açmayı bırak bakmayan yöneticiler var bu forumda ! 1 sene online olmayan yöneticiler var !
Bunları daha bir kaç ay evvel bi yönetici yazmıştı ben uydurmuyorum yani.
Bazı kişilerin açtığı yetki taleplerine nasıl cevaplar yazılıyor bunları hiç görmüyrsunuz.Resmen ''bu kişi ağzınla kuş tutsun yine (-)''
tarzında yorumlar var.Yani sırf görüşleri için yönetime asla giremeyecek insanlar var.Bunları siz üst yöneticiler görüyorsunuz
peki neden hiçbir uyarı yok ?Burası özgür bir forum evet ama yönetime girmek insanın düşünsesiyle olmaz.Sen şöylesin sen böylesin yönetime giremessin
Bunları ben o kadar çok gördüm ki artık birileri dur demek zorunda.Forumda bişr kişinin yazdığı ''SENİ ASLA YÖNETİMDE GÖRMEK İSTEMİYORUM !''
Evet aynen böyle! Bunu demey kimsenin hakkı yok.olmamalıda.Yine aynı şahısın yaptığı propogandalar vs yüzünden yetkileri alındı !
Ama 1 ay sürmedi tekrardan mod oldu.Nasıl mı ? İŞTE ORASI FAİLİ MEÇHUL.
Bu kişiler forumun düzenini devamlı bozuyor ama ne kerametse biz bunları bildirdiğimiz açıkladığımız zaman ''HUZURSUZ VE RAHATSIZ''
OLDUĞUMUZU söylediğiniz zaman yetkilerimiz alınıyor.Hani oLdness birşey yapsada alsak şunun yöneticiliği diye düşündüyseniz keşke bana söyleseydiniz
ben sizi anlayışla karşılardım zaten !
yazındaki mavi ile vurguladığım yerdeki sözlerinden, senin gözünde 5 senedır emek verdiğimiz 1.2 mılyon kullanıcıya ve
30 yonetıcımıze karsı adeletıne dostluguna guvendıgımız turkıyenın en buyuk forumlarından bırı olan hackhell'ı herseyıyle emanet
ettıgımız 6 arkadasımız,kardesımız,dostumuzdan bırı olmak bu kadar kolay yanı ölemi?
İşte sorunda burda.Bazıları için çok zor.Belkide imkansız.Neden mi.Nedenini yukarda açıkladım.Böyle birşey yok demeyin bence
çünkü çocuk bile algılayabilir burda ne olup ne olmadığını.Emanet etmek kolay mı değil mi orasını sizin insiyatifinize bırakıyorum
ama arkadaşınızı kardeşinizi dostunuzu postalamak SANIRIM ÇOK KOLAY =).Tartışılmayı yada görüş kabul etmeyii beceremiyorsunuz.
Üst yönetimden bir kişiye aksi bir durumdan söz ettim.Katılmıyorum dedim ve MODLUĞUM ALINDI.He sorun modluk değil burda.
KARDEŞİM DOSTUM ARKADAŞIM DEDİĞİNİZ İNSANLARIN GÖRÜŞLERİNİ BİLE KALDIRAMAMANIZ,VE YÖNETİCİLİĞİNİ ALMANIZ.
Eğer o kadar zorsa bu kişileri seçmek.Seçtiğiniz kişininde birşeyler söyleyebilme hakkı vardır size.EĞER ''ÜST YÖNETİCİ BİZİZ,
BURDA BİZİM BORUMUZ ÖTER'' E getirecekseniz durumu o zaman ayrı.Eleştirileride kaldırabilmeniz lazım.İlla her dediğinize katılmak zorunda
değil insanlar.Fikir de beyan edebilir şikayette de bulunabilir rahatsızda olabilir.Ama siz bunun NEDENİNİ ANLAMAYA ÇALIŞMANIZ LAZIMKEN
GİDİP MODLUĞUNU ALIR VE CEVAP YAZDIĞINIZ SAYFAYIDA KAPATIRSANIZ SİZE YAKIŞMAZ BU.Bunu da bilmenizi isterim.
Hackhell'da yöneticilik kolay verilmediği gibi kolayda alınmamakta ancak mesajlarında hackhellda smod olmayı bu denlı basıt gordugun,
riyakar olarak adlandırdığın kısaca sana göre ikiyüzlü olan yönetici arkadaşların çevrende olduğu, yüzsüzleşen bir ortamda nekadar rahatsız olduğunu anlamak
çok zor değil.
Ben smodluk basit demedim konusu olan arkadaşın smodluk yapabileceğini söyledim ki yapabilir.[Senin yaptığını yapayım] Dene gör.
Smod yap 1 ay.Eğer yüzüne gözüne bulaştırırsa şayet bana istediğini yazabilirsin. =)
2.İki yüzlü yöneticiler olduğu kadar user larda vardır.Ben gördüğümü söylerim.Ama ben neden yönetimden postalandığımı çok iyi biliyorum.
Bir kişi kaldıramadı bu söylediklerimi ve ondan sonra bu karar alındı. =) Evet rahatsızdım bu ortamdan.''SENİNDE KABULLENDİĞİN O YÜZSÜZLEŞEN'' ortamdan.
Bu ortamı nasıl eski haline çevirebilirimi düşünmen gerekirken benim modluğumu almanın çare olacağını düşünen sevgili adminimiz ! =)
Eğer site ortamı herkese eşit kılınmassa orda huzursuzluk olur.Teraziyi beni çıkararak eşitlediğinizi mi düşünüyorsunuz onu bilmiyorum.
Kısaca emeklerin,buzamana kadar bize kattıkların için özel olarak değil tüm kullanıcıların arasında teşekkür etmek istedim sana.
Sen böyle alenen herkesin önünde birşeylerin söylenmesi sonuçlanmasını sevdiğini düşünerekten (ki yönetim içinde eğer varsa bir sorun bu yönetim içinde halledilmeliydi)
burdan artık yüzsüzleşen bir ortam içinde olmaktan duydugun rahatsızlıgı dıkkate alarak seni bu rahatsızlıktan şuan itibari ile kurtardığımı bilmeni isterim.
Hackhell'e her zaman zevk ile emek harcadım.Hiç bir çıkar beklemeden.Benim şikayetim sadece yönetim içi değil.HH tamamından bahsediyorum.
HH'nin tamamıyla ilgili sorunumu,isteklerimi HH'nin bütün üyelerinin görebileceği bir konuda yazmak istedim.Ki yetki talebi konusunda yazdıklarımı yönetimde yazsam
eminim ki çok farklı bir sonuç çıkmayacktı.Çünkü kararlar ve düşünceler değişmiyor ne yazık ki.
Ben rahatsızlıktan kurtulmak değil rahatsızlığın çözülmesinden yanayımdır.Ki sorun kurtulmak olsaydı 5-10 kullanıcının siteden uzaklaştırılması gerekirdi.
Sorunu silmek değilde çözümlemeye çalışmak lazım.BU yapılmadı.Bunu söylemek isterim
NOT: 3 senelik user ve yakalşık 2 sene HH'de yöneticilik yapmış biri olarak,Bana cevap yazıp kapatıığınız konuya cevap yazma hakkını gördüm.
Sorun sadece benle ilgili olmadıığı yada sadece yönetimle ilgili olmadığı için herkesin görebileceği bir bölüme açmayı uygun buldum.
Eğer dediğimiz gibi biz bir aile isek sorunları gizli olarak değil herkesin görebileceği bir yerde çözmek lazım.
Bu konudan sonra forumdan uzaklaştırılmam söz konusu olabilir sanırım.Ama düşündüklerimi söylemem lazım
Umarım en azından okunarak kapatılan bir konu olur....