Üstü Türban , Altı Mini

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
28 Ocak'ta başlayacak Berlin Moda Haftası, şimdiden büyük tartışmalara gebe olacak gibi gözüküyor...

Alman moda tasarımcısı Torsten Amft, 28 Ocak-1 Şubat’taki Berlin Moda Haftası’nda tartışma yaratması beklenen tasarımlarını dün tanıttı.

00116454.jpg

Gendarmenmarkt’taki Fransız Katedrali önünde kamera karşısına geçen modellerden biri Amft’ın dekolte ve mini tasarımıyla, diğeriyse üstü türbanlı, mini etekli tasarımla poz verdi. Alman tasarımcının özellikle türban kullandığı tasarımının uyandıracağı yankı şimdiden merak konusu. Amft, geçen yıl da bacak boyu 1.35 m. olan bir manken kullanarak ilgi toplamıştı.

251211.jpg

Kaynak

İlginç bir tasarım olmuş

böyLe giyinenLerin yüzüne tükürmek geLio içimden. . .
Kapanıcaksan kapan acıLcaksan acıL. . .

yanlısım yoksa yahudılerın moda tasarımcısı bu adam ve muslamanlardan cok yahudıler konu alınmıs yahudılerın son yıllarda kapanma olsun cocuklarını erkek kız ayrı sınıflarda hatta kız cocuklara kadın erkek cocuklara erkek ogretmen adamlar ıyıce uctu:)

OoooOoooo aslında sexi olmuş ama bunların kapanmakla alakası yok sadece moda olsun diye giymişler türban olsun diye deil

bu neymiş şimdi bu moda diye bunu böyle giyecek warmıdır? sacmalık yavvv turban moda icin taklısaydı universetelre bası acık girmek icin onca trubanlı bi tarflarını yırtmzdı sanırım

oldukca ilginc bir tasarim umarim tepki toplamaz da buradanda siyasi bir durum cikip gerilemeler yasamayiz

hmmm.... :hhmanD

bunların hepsi dinimizi karalatmak içindir

Üstü türban değil bir süs.
AlTı zaten maLum.
Moda'ymış.Moda denen şeyin hiçbir inanışLa daLga geçecek kadar büyükLüğü yoktur oLamaz.
O yüzden ben ona türban demiyorum süs o.Küüpe gibi gerdanLık gibi.

türbanın islamda yeri yoktur, keza türban 1970lerde girmiştir hayatımıza, bir örtünme şeklidir ama kuran'da türban yoktur, gerekli yerleri örtme vardır

Türban Değil Başörtüsü! Türban "velevki" siyasi simge..

Geri