Ünlülerin Sex Hakkındaki Görüşleri...

Spi0n

Altın Üye
Reaction score
0
Kadınların seks istediklerinde takındıkları "o ifade"yi bilir misiniz ?
Ben de bilmem? Steve Martin

Seks yapmak biriç oynamak gibidir. İyi bir eşiniz yoksa, iyi bir eliniz olmalıdır. Woody Allen

Cinsel uyarılmayı arttıran bir çok mekanik gereç var, özellikle kadınlar için. Bunların içinde başı çeken Mercedes-Benz 380SL. Lynn Lavner

90'ında seks bir halat parçası ile bilardo oynamak gibidir. Camille Paglia

Seks yeniden doğmak için 9 nedenden biridir. Öteki sekizi önemsizdir. George Burns

Kadınlar yalandan orgazm olabilirler. Ancak erkekler bütün bir ilişkiyi yalandan yaşayabilirler. Sharon Stone

Hockey beyazların sporudur. Basketball zencilerin sporudur. Golf ise zenci p.....nk kılığına girmiş beyazların sporudur. Tiğer Woods

Annem hiçbir zaman bana 'o....u çocuğu' demesinin anlamını düşünmedi. Jack Nicholson

Clinton yalan söylemiştir. Erkek nereye park ettiğini veya nerde yaşadığını unutabilir ama ne kadar kötü olursa olsun oral seksi asla unutmaz." Barbara Bush (Eski ABD First Lady'sı)

Kadınlar seks için bir neden ararlar, erkekler ise bir yer. Billy Crystal

Bir ankete göre kadınlar erkeklerin önünde soyunurken, başka kadınların önünde soyunmaktan daha çok rahat ediyorlarmıs. Diyorlarmış ki kadınlar yargılıyorlar, oysa erkekler minnet duyuyorlar Robert De Niro

Yeni bir tıbbi sorun varmış. Doktorlar erkeklerin lateks kondomlardan alerjik durumlarla karşılaştıklarını bildiriyorlarmıs. Bunların ciddi şişmelere neden olduğunu söylüyorlarmıs. E, sorun ne ki? Dustin Hoffman

Erkek dergilerinde çok az tavsiye bulunur, çunki erkekler şöyle düşünürler; ben ne yaptığımı biliyorum, sen bana çıplak resimleri göster yeter. Jerry Seinfeld

Seks yapmak biriç oynamak gibidir. İyi bir eşiniz yoksa, iyi bir eliniz olmalıdır.
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

HAHAHAHAHAHA :D kaptan süpersin yaa, ellerine sağlık :D:D

bir akç tanesi anlamlı saolasın

Kadınlar seks için bir neden ararlar, erkekler ise bir yer.
Öğrendiğim iyi OLdu :D:D :p

Cinsel uyarılmayı arttıran bir çok mekanik gereç var, özellikle kadınlar için. Bunların içinde başı çeken Mercedes-Benz 380SL. Lynn Lavner

Ne kadar da Doğru Demi$ =)

Annem hiçbir zaman bana 'o....u çocuğu' demesinin anlamını düşünmedi. Jack Nicholson

eLLerine sağlık süper oLmuş =)................

Seks yapmak biriç oynamak gibidir. İyi bir eşiniz yoksa, iyi bir eliniz olmalıdır. Woody Allen

batakda ve yatakda eşine günevmeyen,eline mahkumdur...:)

Erkek dergilerinde çok az tavsiye bulunur, çunki erkekler şöyle düşünürler; ben ne yaptığımı biliyorum, sen bana çıplak resimleri göster yeter. Jerry Seinfeld
Sevmezdim bu adamı ama güzel söylemiş :clap

90'ında seks bir halat parçası ile bilardo oynamak gibidir. Camille Paglia

puhahahah :durdurun

Geri