Ünlülerin seçim yorumları

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

2011 seçimleriyle ilgili ünlü isimler medyada ve internet ortamında neler söyledi? İşte ünlülerden inciler…

"Tarihi salaklığımı yaptım"

Ata Demirer, oy kullanmak için gittiği sandık başında yaptığı gafı twitter´dan böyle paylaştı.

"Tarihi salaklığım"

Seçim gorevlisı Bey " alabilir miyim

- "Eee...BKM ´den bana ulaşabilirsiniz.

- "hahaha hayır makinayı diyorum! Yasakta...

Nedim Hazar
Her seçimde yüzde 3 oy artıran CHP, 10 seçim sonra kesin iktidardır. Hedef 2053!

Mirgun Cabas
n´oldu, kampanyalarda o kadar kavga, dogus, hakaret yanimiza kar kaldi.. daha da secim olmasin

Elif Key
Burada şaka yok, her şey gerçek... Burası Survivor beyler! Burası Survivor!

Emre Uslu
CHP´de Sahil Sendromu kavramini iyi anlamak ve islemek lazim derim.

Yıldıray Oğur
Hem çetin doğanı hem ertuğrul kürkçü´yü destekleyen tarık akan da kaybetti...

Kanat Atkaya
Bu arada Kamerist/Gençist hareket liderini yine meclise taşıdı.

Şelale Kadak
Meclise girmeyi basaran tum kadinlar icin de cok seviniyorum.

Tuğba Dural
bu da bittiiii! vatana millete hayırlı uğurlu olsun...

Mehmet Ali Erbil "Demokratik bir seçim olmasını istiyorum. Kime oy verdiğim Allah ile benim aramda"

Ebru Destan
Gerçek vatandaşlık sandık başında gösterilir...

Aylin Aslım
Samanyolu ve tüm galaksiler de kazandı!

Saadet Işıl Aksoy
Aslinda Edward Norton olarak gitmiştim bu sabah oy vermeye duyarlı bir vatandaş olarak, oylar açıldıkça Tyler Durden olma isteğim artıyor.

Erdem Akakçe
"kurtulus savasindan bu yana halk ne cok kimlik,profil ve ideal degistirmis?

Burcu Esmersoy
oy kullanirken cocukluguma dondum, "boyayi cizgilerin disina tasirmiyoruz" ve "ve burda katlanmisi var" ;)

AK Parti’nin yüzde 50’lik bir oy oranıyla zafer kazandığı Seçim 2011’den sonra Twitter, Ekşi Sözlük ve Facebook’ta yorumlar aldı yürüdü.

İşte o yorumlar...

Meclise giren 3 parti ve bağımsızlar haricinde kalan toplam 12 partinin toplam %5 civarı oy alarak toplu secime girmeleri halinde bile değil barajı geçmek, yarı baraja bile zor yetiştikleri seçim...

Futbol asla sadece futbol değildir sözünü hatırlatan sonuçlardır.

Seçmen sayısının yarısı adalet ve kalkınma partisi´ni % 50, kalanların adalet ve kalkınma partisi´nin yarısı kadarı cumhuriyet halk partisi´ni % 25 , onlardan geriye kalanının cumhuriyet halk partisi´nin yarısı kadarı milliyetçi hareket partisi´ni % 13 tercih etmiştir. milliyetçi hareket partisi´nin kırkıncı yıldönümü kutlu olsun.

Hemen akabinde milletvekili kavgaları başlamıştır. bi kere de efendi efendi tartışın be arkadaş...

Barajın pek bir etkisinin olmadığı seçimdir. zira barajı geçemeyenlerden %6 küsür oy alan bağımsızlar zaten girecekler. geriye kalanlarda çok ufak oylar, toplasan %2 etmez.

CHP´nin oy oranına ve kemal kılıçdaroğlu´nun elde ettiği başarıya bakarsak tek kazananın deniz baykal olduğu seçimdir.

Üsküdar´da korna ve tezahüratlarla kutlanan sonuç.

AKP´nin diğerlerine ben tek siz hepiniz şeklinde maç teklifi yaptığı sonuçlardır

Televizyonlar sonuç açıklarken bizim oy kullandığımız lisede (ankara üstelik) daha oyları yeni sayıyorlardı.

Seçim sonuçlarının galibi bariz mhpdir.

Muhalefet partilerinin üzerinden duble yolların geçtiği sonuçlardır. kimse kızmasın benim partim seçime dahi giremedi, ben gördüğümü söylüyorum

Aklıma 93-94 sezonundaki gs forvetlerini getirmiştir. saffet-hakan.

Küçük partilerin daha da küçüldüğü ana muhalefet ve iktidar partilerininse daha da büyüdüğü sonuçlardır.

İki kişiden biri Ak Parti’ye oy verdiğine göre, sizce Kılıçdaroğlu mu yoksa Bahçeli mi Ak Parti’ye oy verdi?

Yine “güya” kimse akp´ye oy vermemiştir.
Hayır kendi oyumu görmesem şüphe edicem kendimden. birileri vermiş olmalı.

Nedim Hazar
Her seçimde yüzde 3 oy artıran CHP, 10 seçim sonra kesin iktidardır. Hedef 2053!

evet oda belki :)

Geri