Ünlü futbolcu kaçamak yaptı , yakalandı...

yi6it

New member
Reaction score
0
Toraman ehliyetini rehin bıraktı

fft17_mf309843.Jpeg

BEŞİKTAŞ'ın defans oyuncusu İbrahim Toraman, Belek'te gece kulübünde eğlendiği otelde kendisine çıkartılan 200 Euro'luk fatura için ehliyetini rehin bıraktı.
Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş’ın İstanbul Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürdüğü antrenmanlarına katılmayan İbrahim Toraman, Antalya’da tatil yapıyor. Belek'te bulunan Rixos Sungate Otel’e dün saat 21.00 sıralarında “Futbolcu Burak Yılmaz’ın misafiriyim” diyerek giren İbrahim Toraman, sabahın ilk ışıklarına kadar otelin gece kulübünde eğlendi. Saat 04.30 sıralarında ayrılmak isteyen Toraman'a 200 Euro hesap çıkartıldı.
Üzerinde cuzdanının olmadığını söyleyen Toraman, ehliyetini tesisin güvenliğine rehin bıraktan sonra otelden ayrıldı.

Milliyet

hadi canımmm ayıp etmiş

Ne güzel başkaları gibi ''siz benim kim olduğumu bilmiyor musunuz'' havalarına girmemiş ya
Sıradan vatandaş gibi davranabilmesi büyük meziyet
Tebrik ettim

yahu bu haber neden sadece milliyette var ??? başka hiç bir yerde görmedim ki Beşiktaş'ımızı karalamak isteyen medya her çeşit bu malzemeyi kullanır pascal'ı gönderttikleri gibi toraman'ı da kadro dışı bırakmaya kadar götürürdü ... (hani biz sakatlık için seni bıraktık sen gece klüplerindesin misali) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ben bu habere inanmadım hem sizce toraman yanına para almadan gider mi ? bence gitmez...hem cüzdanı yokmuşa ehliyet neresinden çıkmış sorarlar adama?

hadi lan! derler adama. kolpa basın gene g.tünden haber uydurmaya başladı. hem doğru da olsa her vatandaşın başına gelebilcek normal bi olay. gerizâkalı basının onalrın futbolcu olduğunu magazin programlarındaki maymunladan olmadıklarını anlamaları lazım.

o kadar parayı ne yapıyorsunuz yaa.......

saçmalıktan başka bişey değil fenerbahçeli olmama rağmen habere inanmadım.. 200 euro ne ki bjk oynayan bi adam için hem ehliyeti alıp resim çekilmekte ne resmen futbolcuya saygısızlık.

ellerine koz geçti yaa sözde kullanırlar artık,herkesin başına gelebilecek bişi sonuçta insanlık hali,şahsen benim başımada geldi zamanında

KoLpa Haßer - KoLpa ßasın - aLayının ßen..... Şerefsiz Şerefsiz SaLLıyorLar İşte..

haberi okumadan yorum yapmış bazı arkadaşlar adam cüzdanım yanımda değil demiş 200 euro onun için para mı ya öder ne olacak

Geri