ÜNLÜLER HACKHELL.COM HAKKINDA NE DEMİŞ!!! Made by DeaR !!

DeaR222

Banned
Reaction score
0
BANU ALKAN

Uzunefe günlerdir aramadı beni .. Ona çok dargınım .. Geçirdğimiz onca andan sonra temiz duygularımla oynadı.Neresi olduğu sizi ilgilendirmez

Stephan King

Hackhell forumu çok seviyorum ^_^ Hatta yakında yapacağım “Lanetli Adam” filminde hellboy726 oynatıcam

Bülent Ersoy

Kıızz dünya güzelii funda24 .. Avatarındaki kız ne acılı ayol kesin boynuz yemiş walla kendimden biliyorum O çocuk kimden ola ki boynuzu

Tayyip Erdoğan

Lan bu formu beğendim lan anam da giriyo hackhell bu Tycon iyi cocuk lan seviyorum onu siyasete karışmıyo bana rakip değl

Angelina Jolie

hackhell.com'u o kadar çok seviyorum ki ciddi bi bereberliğimiz var Pitch Black’i hepbiri forum şubem yaptım .. arada ona bağlanıyorum Bu JuSt wAiT var ya onunda hayranıyım yakından izliyorum

Sezen Aksu

Şarkılarımı yazarken Hackhell den esinlenirorum Hele bu ivesa varya bi tane başkası yok kankam oldu valla ne güzeell şiirler öyle onlar, duygularım depreşiyo şarkı yapasım geliyo

İbrahim Tatlıses
Urfa’da Hackhell forum vardı da biz mi üye olmadık Tüm Hackhell ekibini çok seviyorum hepsi altın gibi çocuklar burdan onlara bi şarkı armağan ediyorum 'dam üstünde huneler tombul tombul memeler' thecrown İçiN geliyo duydum ki çok seviyormuş bu şarkıyı

Christoph Daum
Forumda yer alabilmek için, biraz daha tecrübeye ihtiyacımız var! Ordaki çocuklar iyi oynuyo transfer mi yapsak fenere bu DemircL iyi çocuk izliyorum onu olmadı parayı basarız

MANGA
Biz manga ailese olarak Ciddi bi kişiliğe sahibiz o yüzden Hackhell e takılıyoruz arada muyap'ada bakmıyo değiliz geçenlerde şebnem ferah albümü lazım oldu tak diye indirdik ama korsana karşıyız Bide bu simatic var onun bi yetkisi yok ama sağlam çocuk yakında alacaz guruba arkayı 6 ya da 7 yapacaz

CEZA
Her ne kadar Hackhell bi kişilik olmasada hackhell com.u seviyorum iyi geyik dönüyo burda bu bLaDe™ hayran heralde bana olum git başkasını bul la napacan beni

GÜLSHEN
Artık hackhell ile fazla ilgilenemiyorum biliyosunuz yeni kasedim çoktı onla uğraşıyorum bu aralar çok yoğunum yeni albüm çıkınca yeni bi cep telefonu alim dedim Sağolsun [KooZ] bi bölüm yapmış hepsini alasım geldi

PaRİS HİLTON

Valla bende hackhell e takılıyorum özellikle adult bölümü tam bana göre hatta geçende bi kaç filmimi gördüm çok sevindim yeni filmim için vuruş teknikleri öğreniyorum Bu konuda LaZiSH yardım almayı düşünüyorum

RıDVAN DİLMEN

Ben Şetan Rıdvan olarak bi şeytana uydum iddaa da burda bi çocuk var PC-oVeR onun kuponlarını çalıyorum işi biliyo valla gazetelere onun kuponlarını yolluyorum inşallah kızmaz bana

POLAT ALEMDAR

Racon kesmediğim zamanlarda bende hackhelle takılıyorum geçenlerde bi vatandaşın avatarımda gördüm kendimi adı SQULACHİ valla çok bayıldım benim suratımdan iyi olmuş bende öyle yaptırmayı düşünüyorum suratımı

Hayvanları Koruma derneği başkanı

Uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi bu komik resimler de break_boy var onun hayranıyım ne güzel hayvanlar buluyo öyle çiftleşmeleri bile güzel bakmaktan alamıyorum kendimi

KUŞUM AYDIN

Valla bende çok hackhellciyim, bu formu seviyorum ne ararsam var burda kadın bölümünü hazırlayan arkadaşlara çok teşşekür ediyorum orda CiTeNLtY var duygulu kız ağlatıyo beni ayol

HEPSİ
Bizde hackhell com.u seviyoruz dün bizim hepimize vürüs girdi yani bilgisayara sağolasın dj_aligator bi program hazırlamış hepimizin vürüsünü temizledi hepimiz öpüyoruz onu

PİNK

Ulan çocuk benim gibi bi hatunu nasıl unutursun okadar dedik sana Bende hackhelle takılıyorum diye gerçi bu aralar yoğunum son çektiğim klipte jennifer taktı bana kaçıyorum ondan ha bu arada blackwolf'u da seviyorum duyduğuma göre sevgim karşılıksız değil o da beni seviyomuş

MÜSLÜM GÜRSES

Herkesler tanır,bilir beni ciddi adamımdır geçende girdim googleye hackhell yazdım ahada burası çıktım hayran kaldım tam bana göre ağır ağır konuları okurken bi şiir gördüm MAJESTE diye bi hatun yazmış çok beğendim Öpüyorum onu gözlerinden...

Arkadaşlar yanlış anlamayın sadece geyik olsun diye inşallah gülersiniz..
Teşekkürlerinizi bekliyorum.Hele bu yazdığım isimlerden kesin bekliyorum :)

PaRİS HİLTON

Valla bende hackhell e takılıyorum özellikle adult bölümü tam bana göre hatta geçende bi kaç filmimi gördüm çok sevindim yeni filmim için vuruş teknikleri öğreniyorum Bu konuda LaZiSH yardım almayı düşünüyorum

ulen ismimi kullanacak başka bi yer bulamadın mı:)
nese zaten verilmiş
...

zaten burası geyik bölümü
bir konu deiştirilereq arkdaşlarına
şaka mahiyetinde açılmış bir başlıq
Squ bunu senin bilmen gerekirdi çünkü daha önceden moddun
kapanmasına gerek yoq....

squ tekrar acılan her konunun altına iLLaki yorum yapmak zorundamısın ?

madem bukadar yorum yapmaya meraklıydın niye .. neyse konuyu kitlemiorum acıq

squ konuyu saptırma..yorum yapmıorum herşey ortada..iyif orumlar

hmm sevgili arkadaşlar o zmn şöyle birşey yapalım şimdi ben we diğer arkadaşların yayınlamış oldukları tüm hh başlıklarındaki kulalnıcı isimlerini değiştirip yayınliyim yada başka bir arkadaş bunu yayınlasın. ee ne olcak konu kitlenmicek mi ? eğer kitlenmiyosa ben hepsini yeniden yapicam :)

saygı değer geyik modlarına soruyorum ona göre hareket ediyim :)

esmer her açılan ve istediğim her konuya yorum yaparım senden izin mi almamız gerekiyo ? gümrük vergisi filan mı var artık geyikte ? ben gideli çok şeyler değişmiş galiba :)

güzeldi eline sağlık ama tartışmalardan bişi anlamadım

Geri