Üniversiteli Kızla Zorla Cinsel İlişkiye Girdi!!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Kendisini polis olarak tanıtan 25 yaşındaki marangoz C.A. hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istendi.

ERZURUM’da kendisini ‘polis’ olarak tanıtan ve evine götürdüğü üniversite öğrencisi 23 yaşındaki E.V. ile iki kez zorla cinsel ikişkiye giren 25 yaşındaki marangoz C.A. hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istendi. C.A.'ın, “Beni kız arkadaşlarınla da tanıştır. İlişkiye girdiğimizi kameraya çektim, yoksa babana yollar, internette yayınlarım'' diye tehdit etmesi üzerine polise başvuran Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi E.V.’ye arkadaşları da tanıklık etti. Tutuklu yargılanan C.A. ise, “E.V. ile iki yıldır arkadaşız'' dedi.

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi E.V. 26 Aralık 2006 günü Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, “C.A. ismindeki polis memurunuz beni tehdit ediyor’ diye şikayetçi oldu. Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin “Bizim C.A. isminde polis memurumuz yok’ karşılığı vermesi üzerine şaşıran üniversiteli E.V. kendisini polis memuru olarak tanıtan C.A.’ın kendisini zorla evine götürerek tehditle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.
Genç kızın iddiasına göre kendisini polis olarak tanıtan marangoz C.A., Abdurrahmangazi Mahallesi'deki evine 2 kez götürerek tehdit ve baskı ile cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra cep telefonu ile E.V'yi arayarak sürekli tehdit eden Akbaş, “İlişkimizi kameraya çektim. Beni kız arkadaşlarınla tanıştır, yoksa ilişki görüntülerimizi ailene gösterir, internetten yayınlatırım'' diyerek tehdit etti. E.V.’nin cep telefonuna, ‘Kız olmadığını babana uygulamalı anlatırım’ mesajı göndererek tehditlerini sürdüren C.A., genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alındıktan sonra, çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklanarak cezaevine konuldu.

‘TEHDİTLE İLİŞKİYE GİRDİ’

Erzurum Birinci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, TCK’nın 102’nci maddesi uyarınca ‘cinsel saldırı ve tehdit’ suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemi ile yargılanmasına başlanan sahte polis memuru C.A.’ın kendisiyle tehdit yoluyla cinsel ilişkiye girdiğini belirten üniversiteli E.V. mahkemede şunları anlattı:
“C.A., kendini polis memuru olarak tanıttı. Beni evine götürdü. ‘Yaşamadığın acıları yaşatırım, sana hayatı zindan ederim’ diye tehdit ederek iki kez sahip oldu. Daha sonra, ‘Kız arkadaşlarını getirip benimle tanıştır, bu isteklerimi yerine getirmediğin taktirde ilişkiye girdigimiz görünütleri ailene gösterir, internetden yayınlatırım’ dedi. C.A.’ın bu isteklerini yerine getirmeyince telefonuma, ‘Kız olmadığını babana uygulamalı anla.tırım’ mesajı attı. Ben de polise giderek şikayetçi oldum.''

“ETKİLEMEK İÇİN ‘POLİSİM’ DEDİM

İfadesinde kendisini sahte polis olarak tanıttığını kabul eden C. A. ise, “İki yıla aşkın süredir arkadaşlığımız var. Cinsel ilişkiye kendi rızası ile girdik. Kesinlikle tehdit etmedim. Hem ilk kez tanıştığımız için, hem de onu etkilemek için kendimi polis memuru olarak tanıttım. Bir insan böyle iğrençlik yapar mı?'' diye kendisini savundu.
Duruşmada tanık olarak ifadeleri alınan 6 üniversite öğrencisi de C. A.’ın kendisini polis memuru olarak tanıttığı ve E.V.’yi sürekli tehdit ettiğini belirtti.

Kaynak : Habertürk

birinci keresinde evine gitmis burda istekli bir durum var bana göre

şeriatin kesitği ŞEY acımaz :p

tmm bu şerefsizin yaptığı tabiki kahpeliğin önde gideni ama kızın herifin evinde ne işi var bide konunun bu tarafı var

neden kızın bolumune kadar soyluyorlar onu anlamadım, amaclari ne?

yazik kiza ya, bide reklam oluyor butun okula, bole gazetecilik, habercilik mi olur?!

Geri