Üniversitelerde Arama

theozy

Kadim Dost
Reaction score
0
Üniversite girişlerinde güvenliğin üst araması hakkında ne düşünüyorsunuz?

not: iyi, güzel, paylaşım için tşkler gibi mesajlar atmayalım.. biraz tartışalım istedik :D
ek not: eline sağlık da dahil...
daha bi ek not:cok faydalı bilgi kardeş tşk. de kabul etmiom..
dellendirmeyin ulen beni..!

eline sağlık

ek not: cok faydalı bilgi kardeş teşkl.

daha bi ek not: allah razı olsun

en son ek not: hadi len söyleyim bari :hhmanD

yahu ben inonuda okudum (malatya) kardeşim ben itiraz edıyorum bizi arıyolardı kızları

alalede geçiştiriyorlardı. bence burada bir kayırma sözkonusudur. :hhmanD

ayrıca niye arıyorsun ne arıyorsun. bulsan ne yapacan.

şaka bir tarafa aramakda sonuna kadar haklılar. kimin ne oldugu belli değil.
bence burda herhangibir saygısızlık yada insanı küçültücü bir davranış yok.

tedbirli olunmalı. malum pkk ve bilmem kimin köpekleri var. biz eşeğimizi sağlam
kazığa baglayalım sonra allaha emanet edelim.

bu arada eline sağlık kardeş cok önemli bikonuya değinmişsin allah ne muradın varsa versin

bence sorun değil ama şu var olay çıkartmak isteyen olduğu sürece olay cıkar
not::: paylaşım için teşekkürler :p

neden şu anda okuduğum ünide böle bi uygulama yok çünki gerek görmüyolar...
neden bazı ünilerde arama yapılıo...çünki okuyan arkadaşlar saolsun dersler dışında pek boş durmuyolar..
bu yüsden bu olay bence tamamen oğrencilere bağlı..
madem her okula girdiğinde aranmak istemiosun.sende kendini aratacak dawranıslardan uzak dur..
kimse okulda sağa sola attığı taşlarla dewrim yapamamıştır...!!!
bu yüsden aranmaki aramasınlar..

türkiyede potansiyel suçlu o kadar fazlaki bence doğru bir uygulama.üniversiteye okumak için gelmeyen cok insan var.caydırıcı olabilir.yalnız güvenlik tek tek öğrencilerimi arayacak bir güvenlik dedektörü koysalar bari

okudugum okulda arama yapılmıyo sticker bile beleş :)

emeğine sağlık kardeş :p :durdurun

waLLa bizim okuLda öLe bişi oLmuo = Pp
ya saçma asLında ama gereqLi de..kimin ne yapacağı beLLi oLmuoqi...içinden çıqıLmaz bu durumun...öğrenCisine güwenmeyen bi memLeqet işte :s

bende AnadoLu ünv. de okudum bizde de arama yoktu ama Chamurun dediğine katıLıyorum gerekLi görüLen yerLerde zorunLu bir uyguLama kimi okuLLar var ki kaLemLe deftere değiL satırLa duvara yazıLıyor..

bizdede arama yok ... : ))

Okula kalem defter yerine satır sallama getiren ve bunu kendimizi korumak için yapıyoruz diyen "züüpper zekalı vatandaşlar"ın olduğu okullarda yapılması gerekli olduğuna inanıyorum.

çoğu okulda yaplıyor bu uygulama sakarya üniversiteside arıyor çorabına kadar ama her zamanda yorulan bithap düşen görevliler oluyor bitane x-ray makinası alıcan geçircen herkesi içinden en kolayı yoksa neler var asıl bayanlar neler sokuyor içeri

bızım unıdede yok
ama sıyası gorsulerın catısdıgı yerlerde
can kayıpları weya zarar gorulmemesı adına mantıklı swe yerde dıorum..

dıpnot:emegıne saglık :p

mersin unv.de minubuse binen görevliler kimlik kontrol yapıyolar,ögr. olmayanları indirip kimlik falan alıyolar.
Geçenlerde sağ-sol oldu,2-3 gün aradılar ust baş sonra yıne kimlik kontrol sadece.
gerekiyosa olmalı,askerin polisin ne işi var ünv.de diyen elemanlar bilmiyoki askerdde poliste onlar için.
emeğne sağlık,önemli konu :D

Girişte arama yoktu ama polis sürekli arıyodu:)
Arayacaksın abi bize müstehak. Ne idüğü belirsiz bir ton çakal var, ne halt yiyorlar hangi örgüte mensuplar belli değil.
Bunlar dövmeklede bitmiyor en iyisi arayıp içeri atmak:)

ben özel güvenlik görevlisiyim elle arama bence çok zedeleyici bir olay el dedektörüyle aranmalı ve temas olmamalı kızları kayırıyolar sorunuda ortadan kalkar ve arama her giriş çıkışta yapılmalı üniler artık pek güvenli diil..

Geri