Üniversite öğrencisi intihar etti .

CıngıL Beng

target Love
Reaction score
0
universite_ogrencisi_intihar_etti_1.jpg

Üniversite öğrencisi genç kız kaldığı yurdun 3. katından atlayarak intihar etmek istedi.

İzmir'in Buca ilçesinde Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce Turizm İşletmeciliği Hazırlık Sınıfı Öğrencisi M.Ö. (18) kaldığı kız öğrenci yurdunun 3. katından aşağıya atladı. Ağır yaralanan genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Pencereden atladı
Olay sabaha karşı 06.00 sıralarında Buca ilçesi Gaziler mahallesi 1086 sokak numara 7'de bulunan Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu'na ait Tatari Kız Öğrenci Yurdu'nda yaşandı. İngilizce Turizm İşletmeciliği Hazırlık Sınıfı'na yaklaşık bir hafta önce kayıt yaptırdığı ve bir haftadır İzmir'deki öğrenci yurdunda kaldığı öğrenilen M.Ö. sabaha karşı üçüncü kattaki pencereden aşağıya atladı.
Gürültüler üzerine uyanan öğrenciler M.Ö'yü kanlar içinde buldu. 112 Acil Servis ekibi M.Ö'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra genç kızı ambulansla Tepecik Eğitim ve Aaraştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Genç kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.​

CıngıL Beng :

Bütün olumsuzluklara rağmen ayakta durabilene helal olsun. Sebebi ne bilmiyorum ama canı kadar önemli olamaz. Yha ölseydi? hayati tehlike devam ediyor ölebilirde. Allah yardım etsin yada ıslahmı etsin demeliyim.

Geri