Ümit MiLLi Dizisinden Müzik GrupLarına Çağrı!

phrisme

New member
Reaction score
0
Ümit Milli dizisi bir ilki başlatıyor ve amatör-profesyonel rock müzikle ilgilenenlerin dizide kullanmak üzere şarkılarını bekliyor. Şarkılar İskender Paydaş tarafından mastering edilecek. Dizinin kendi web sitesinden size ait olan bestelerinizi kolay bir şekilde ulaştırabilir ve ilerleyen bölümlerde dizi içersinde dinleme şansına sahip olabilirsiniz.

Oldukça ilgi çekecek olan bu projede dizide daha önce kullanılan rock müzik parçalarının yüksek beğeni toplamasının payı büyük. Yaz aylarının temposu ile rock müziğin coşkusunu bir araya getiren yerinde duramayan bir dizi Ümit Milli.

Yapımcılığını İstanbul MassMedia nın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu’nun yaptığı müziklerini ise İskender Paydaş hazırladığı sevilen dizi Ümit Milli her perşembe saat 22:00 da Star tv ekranlarında.

Buradan
Birde Buradan

Eskişehir'de alternatif hicaz core yapan Mangır grubunda arkadaşlarım war. onlara tavsiye ettim bakalım..

www.mangir.org girip bi bakın hatta.. 2 tane parçası indirilebiliyo..

Özellikle yeter i dinleyin.. siz de bi not verin..

hımm baqaLım akharis amatör grupLara destek vermek Lazım sağoLasın..

mangır grubunu dinledim hiçte amatör deil bence...tarzları mangaya benzio ama kendileride bişeyler katmışlar bu tarza..

yaz geldiii :D bi tanede ben gönderim bakalım bakarsınız seçilir o zaman hackhell ailesine sevgilerimi sunarım bu arada yakında kasedim bitmiş olucak :D saygılar sevgiler...

Geri