Ümit Karan Film Yıldızı Oluyor..!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
umit_karan2.jpg

Futbol sahalarından beyazperdeye transfer olan futbolcular kervanına Galatasaray’ın eski futbolcularından Ümit Karan da katılıyor

Daha önce bir reklam filminde eşiyle birlikte rol alan futbolcu, bu kez sinema filmi projesi için teklif aldı. Eskişehirspor’a transfer olan Ümit Karan’ın teklife sıcak baktığı bildirildi. Karan, aksilik olmazsa Mazlum Çimen’in yapımcısı olduğu ve Altın Portakallı oyuncu Volga Sorgu’nun yazıp yönettiği “Kaledeki Yalnızlık” adlı sinema filminde başrol oynayacak.

Filmin senaryosunu okuyan Ümit Karan şimdi, esas kadın karakterin belirlenmesini bekliyor. Yapımcıların teklif götürdüğü şarkıcı Özlem Tekin “Bu yıl sinema ve dizi düşünmüyorum” diyerek teklifi reddetti. Filmin çekimleri İstanbul ve Eskişehir’de yapılacak.

KaynaK

way way Ümite Bak !!

belki o nu becerir :)

Adam yıLLarca gaLatasaray'da beLki de kimseLerin beceremediqini becerdi.. özeL ya$amındaki becermeLerini saymıyorum bu arada xD
dostum $aka maka bi yana hakkını yeme adamın

son senesi hariç çok büyük katkıLarı oLdu gerçi her ne kdr kızsak da resimdeki goL sevinci Benfica'ya attığı goLün sevincidir ve o goLü de herkes atamaz.. ;)
hayırLı oLsun ne diyeyim.. kendi takımımda oLsa kızardım işine baksın diye ama şimdi es-es'te ve sanki son demLerini yaşıyor..

Ümit Karan spor hayatıyla , özel hayatıyla galatasaray'a kattıklarıyla takdir ettiğim
beğendiğim bir futbolcu bir filmde başrol oynamasıda gerçekten sevindirici başarılar dilerim tşk.

Ah ümit Ah. Eğer Ümit Eski Ümit olsaydı Gollerini Atabilseydi Şimdi Baros la Çift Forvet Oynardı Bizi Lincoln Gibilerle uğraştırmazdı Ancak Film Starı olur bu saatten sonra

ne dielim basarılı olur ins sonucta galatasaraylı bizim gibi :)

haklısınız cok sitil sahibiydi güzel atardı kendini ceza sahasında futbolda yapamadığını beyazperdede yapar belli olmaz ascar bile alır fazla salladım değil mi

Geri