Ümit Karan: "Euro 2008'de Yokum!"

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
Galatasaraylı golcü Ümit Karan, Fatih Terim'in kendisini Euro 2008 kadrosuna almayacağını söyledi.

immr1k.jpg

Ümit Karan A Milli Takım aday kadrosunda olmamasıyla ilgili bir soruya,

"Yorum yok!"

Şeklinde yanıt verdikten sonra, "Her Türk futbolcu Milli Takım’da oynamak ister. Fakat, demek ki benim performansımı yeterli görmüyorlar. Fatih Terim ile aramda bir sorun yok. 2008’de Fatih hocanın beni kadroya alacağını zannetmiyorum. Sonuçta her hocanın, her futbolcunun oyun tarzını beğenecek diye bir kaide yok.Sonuçta 2008’in kadrosunda olacağımı tahmin etmiyorum," diye konuştu...

Milliyet Spor

Milli Formayı hakeden biri bence Ümit Karan alınmama sebebi ne aceba :(

fatih tekke ' yi almıyor bu fatih terim kafası mı çalışmıyor ne bunca yıldız oyuncu var kimleri alıyor..

Tarihi İsviçre Play Off Maçından Sonra Yaşanan Hadisalerin Baş Müsebbimi O Emre Belözoğlu'nu Hala Utanmadan Kadroya Çağırıyorsan Ümit Karan'ı Da Kadroya Paşa Paşa Alıcaksın Kardeşim Olay Bu!!!

Ayrıca Ümit Şu Anda Formunun Zirvesindedir Ben Kalkıpta Ümit'e Torpil Geç Fatih Hoca Da Demiyorum Ama Hala O Milli Takıma O Emre Çağırılabiliyorsa İnanın Bana Ümit O Kadroya Girmeyi Emre'den Daha Çok Hakediyor!!!

Bu Fatih Terimden Hiç bişey Olmass Euro2008 Deee Gökhan ünaL,Mehmet Yıldız BunLar tecrübesiz OyuncuLar....Bunlarla iş yürümez

ÖzeL Maça Çıkıyorsan TecrübeLi OyuncularLa Cıkıcaksınn..

Tarihi İsviçre Play Off Maçından Sonra Yaşanan Hadisalerin Baş Müsebbimi O Emre Belözoğlu'nu Hala Utanmadan Kadroya Çağırıyorsan Ümit Karan'ı Da Kadroya Paşa Paşa Alıcaksın Kardeşim Olay Bu!!!

İlave olarak, meşhur kolu....

Tabı her hocanın kendı takdiri karara saygı duyulması gerek forvet hattımız bence yeterli..

ümit karanla arasında kesin sorun var yoksa oynatılmamasına imkan vermiyorum.

Bana kalırsa bu milli takım euro 2008 de fatih hocayla bi yere varamaz takımda ne bi sistem var ne bi belirli kadro var sürekli arayış içinde formunun zirvesindeki oyuncular duruken kimleri alıyo.

doğru söylemiş ümit
bu adam ne kadar güzel oynarsa oynasın
formda olsun yine bu kadroya giremez
fatih hoca ümitin yerine sivastan
mehmet yılmaz ı alır kadroya
bi iş var bunun içinde

Fatih Terim E Aldığı Bu Kararla O Kadar Uyuz Oldum Ki Anlatamam...

Ya Hadi ümit I Almadın Semihi Neden Almıyon Be Adam...gitmiş Yok Alman Bilmem Kaçıncı Liginden Oyuncu Alıyo...sırf Araştırıyorum Bakın, Araştırmıyorum Değil Ayağğ.. Ceyhun Mudur Nedir Onu Almış Gitmiş Mevlüt Diye Birini Almış Ulan Onlar Kim DİYE SORARLAR ADAMA...ha Aldın Neden Almanyadan?? Türkiye De Futbolcu Mu Kalmadı.ne Gençler Var Ya Zehir Gibi.. 3. Ligde Bırakın 3. Ligi, Amatör Kümede Bile..madem Araştırıyon Onları Araştır..deli Etti Beni Bu Adam..hak Ve Adaletten Eser Yok Bu Adamda Yazıklar Olsun..

Geri