Ümit Özat siftah yaptı

samco_deu

samcho
Reaction score
0
news_manset_resim_4x_umit004.jpg

Köln'de sağlık nedenleriyle futbolu bırakan ve antrenörlük eğitimi alan Ümit Özat, Köln'de ilk kez bir antrenman yönetti.

Antrenmanda dün Werder Bremen maçında ilk onbirde forma giyen oyuncular düz koşu yaparken, Ümit, diğer futbolculara top çalışması ve bazı ısınma hareketleri yaptırdı.

Kondisyoner Cem Bağcı'yla birlikte antrenmanı yöneten Ümit, ''Futbolcular benim arkadaşlarım. Ben elimden geldiğince takıma destek olamaya çalışıyorum'' dedi.

Öte yandan Kölner Express gazetesine açıklamalarda bulunan Köln Teknik Direktörü Christoph Daum, takımının küme düşmemeyi hemen hemen garantilemesini ''Bir mucize yarattık'' şeklinde değerlendirdi.

Daum, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlanacağını belirterek, ''Podolski'yi iyi futbolcularla takviye etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Schalke 04'e geçmesi beklenen Wolfsburg Teknik Direktörü Felix Magath'ın yerine kendi adının anıldığı şeklindeki haberlerle ilgili bir soruya karşılık da Daum, ''Benim bundan haberim yok. Herhangi bir sıkıntı duymuyorum'' dedi.

LigTV.com.tr

İnş iyi bir hoca oLacaksın Kaptan :goz:

Konuşmasını BiLen ve Motivasyonu Üst Düzeyde Bir FutboLcuydu.
Ben İyi Bir Hoca OLacağını Düşünüyorum. Umarım Birgün
Fenerbahçede Görev Yapar ve BaşarıLı Olur

Konuşmasını BiLen ve Motivasyonu Üst Düzeyde Bir FutboLcuydu.
Ben İyi Bir Hoca OLacağını Düşünüyorum. Umarım Birgün
Fenerbahçede Görev Yapar ve BaşarıLı Olur

Luce Başa geLcek
yanınada rıdvanLa ümiti aLıcak 10 numara oLur bea =)

Geri