Ülkemİzİn GenÇlİĞİne Sahİp Çikalim.

Warn:nG

New member
Reaction score
0
Ülkemizin geleceğine sahip çıkalım...

www.ntvmsnbc.com a giriyorum.

"Ülkemizin geleceğine sahip çıkalım" a tıklıyorum.

1 bilgisayar okula bağışlanıyor.
Benim tık'ımla hangi sponsor firmanın hangi okula bilgisayar bağışladığını
anında görüyorum..

"Tıkla, eğitime destek ol"

LÜTFEN HERKESE HABER VERİN ÇOK KİŞİ TIKLASIN .

MESELA TÜM HH KULLANICILARI TIKLASIN VE YORUM ATSIN PLEASE

eitimedestek1tp.jpg

güzel bişey iyiki bu linki koydun diğer türlü haberimiz olmayacaktı belki sağol

saolasın duyarlılığın için saol
...........................................
Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Telsim, AYDIN YENİPAZAR, Donduran İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
...........................................
Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Wall Street Institute, BALIKESİR MERKEZ, General Kemal İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
............................................

çok değerli bir paylaşım,herkes girip tıklasın

eet herkes tıklasın bakalım....

Tıklama başına 1 bilgisayar olayı bana uçuk geldi ;)

Tıklama başına 100 bin flndır anca... Tıklayalım ama coğunlukla büyür ;)

askerasker85' Alıntı:
bu gidişle bilgisayarsız okkul kalmıycak gibi yani istatistikler onu gösteriyor... :-D

inşallah hadi arkadaşlar tüm hh kullanıcıları yaparsa bunu bizimde tüm dileklerimiz o yonde :)

ee bilader binkere tıklasanda gönderiyoo bu hep başka başka okula ben en az15 tane gönderdm valla inşallah doğudur

muhsin23' Alıntı:
ee bilader binkere tıklasanda gönderiyoo bu hep başka başka okula ben en az15 tane gönderdm valla inşallah doğudur

tüm isteğimiz doğru olması ama ntv yalan sölicek hali yok ya koca kuruluş :)

Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Koçbank, KARAMAN MERKEZ, Mümine Hatun İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

.................................................................................................................................

Çok GüzeL Bir Uygulama..!Herkese Duyurmalıyız..!

Death rOsé' Alıntı:
Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Koçbank, KARAMAN MERKEZ, Mümine Hatun İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

.................................................................................................................................

Çok GüzeL Bir Uygulama..!Herkese Duyurmalıyız..!

EVET HERKESE DUYURALIM ONCELIKLE TÜM HH KULLANICILARI TIKLAMALI VE TIKLADIGINI BURDA SOLEMELI KI EMIN OLALIMM:) . VE TUM HH KULLANICILARINA DUYURMAK ICINDE SİZDEN İSTEĞİM İMZANINIZIN ALTINA BENIM GIBI EKLEMENIZ TIKLAYIN DIYE RESIMIDE KOYMANIZDIR İNŞAALLAH TÜM HH KULLANICILARININ İMZASINDA BU OLURSA HERKESİN HABERİ OLUR . İMZANIZIN ALTINA KESIN TIKLAYIN VE BENIM IMZAMDAKI RESIMI EKLEMEK ISTIYORSANIZ BEN LINK VEREYIM EKLEYIN UPLOAD ETTIM RESIMI ..

eitimedestek1tp.jpg

BUNU IMZANIZIN SONUNA EKLEYIN :) .

Geri