Ülkücülerle Alperenler Kardeş mi ?

hunter41

New member
Reaction score
0
Selamun Aleykum Cümleten

Ülkücülerle Alperenler kardesmi ?
bircok yerde bununla ilgili arkadaslarımla tartıstım kimi kardes diyor kimi değiliz diyor sizce
Ülkücülerle Alperenler kardeş mi ??? Herkes Fikrini Yazarsa Memnun olurum iyi günler

kardeşim ülkücüde alperende türk milliyetçisidir bu tür polemiklere bile gerek yok düşünme bile bi ayrımı ...

O KardeşLil Çoktan Bitti.Dini MotifLeri Barındırmayan ÜLkücü AnLayış ALperenLerin Kardeşi OLamaz.

Muhsin Yazıcıoğlu Daha Cok İslam Sentezli Oldugundan Dolayı.
Milliyetçi Hareket Partisininde Türk-İslam Ülküsünün Olmasını İstemişdir.
Ancak Alparslan Türkeş İse Ülkünün Turan (Türk Birliği ) Oldugunu Vurgulamısdır.

Bunun Üzerine BBP Ve ALperenler Kurulmuştur...
Anlıyacağınız BBP Mhpden Kopan Bir Partidir.

Ancak Aralarında Pek Fark Yok.Aralarında Fark Yok Denecek Kadar Az.

Mhp Li Olarak ;

Benim İÇin Önemli Olan Vatanını Sevmesi , Vatanını Milletini Seven Herkesi Severım.

Muhsin Yazıcıoğlu Daha Cok İslam Sentezli Oldugundan Dolayı.
Milliyetçi Hareket Partisininde Türk-İslam Ülküsünün Olmasını İstemişdir.
Ancak Alparslan Türkeş İse Ülkünün Turan (Türk Birliği ) Oldugunu Vurgulamısdır.

Bunun Üzerine BBP Ve ALperenler Kurulmuştur...
Anlıyacağınız BBP Mhpden Kopan Bir Partidir.

Ancak Aralarında Pek Fark Yok.Aralarında Fark Yok Denecek Kadar Az.

Mhp Li Olarak ;

Benim İÇin Önemli Olan Vatanını Sevmesi , Vatanını Milletini Seven Herkesi Severım.

güzel bi açıklama olmuş cevap budur .

Selamun Aleykum Cümleten

Ülkücülerle Alperenler kardesmi ?
bircok yerde bununla ilgili arkadaslarımla tartıstım kimi kardes diyor kimi değiliz diyor sizce
Ülkücülerle Alperenler kardeş mi ??? Herkes Fikrini Yazarsa Memnun olurum iyi günler

gardaşım sorduğun soru bayağı basit ve içler acısı nedenmi ilk önce şunu kavramak lazım
bütün türk ve müslümanlar kardeştir. bizi bu kıvama getirenler utansın yok halkçı ile devrimci kardeşmi yok ülkücü ile alperenler kardeşmi hepimiz kardeşliği benimsemediğimiz sürece bu soruları daha çok sorarız kendimize sorunu şöyle algılıyarak cevap veriyorum ikiside aynı ülküyü benimsemiştir bbp uzantısı olan alperenler resmi olarak bağlantıları yoktur biraz daha muhafazakardırlar mhp nin uzantısı ama resmi bir bağı bulunmayan ülkü ocakları mensubu ülkücülere karşı normalde aynı yolda yürüyen bu iki ama tek görüşten olan insanlar koltuk yüzünden ayrı yerlere düşmüşlerdir aslına bakarsan iki kesimde aynı fikri savunurlar hedef TURAN rehber KUR-AN selametle Allaha emanet olun

ülkücülerinde alperenlerinde çizgileri farklıdır ancak ülkücülerle alperenlerin birleşeceği ve birleşmesi gereken bir çok konu var .

ben mhp yi böldükleri için bbp cilere kırgın vede kızgınım .

ülkücüyüm diyen herkes başbuğun dediği gibi ülkücülüğünü mhp de devam ettirmelidir .

mhp ye düşman olup akp ye oy veren bbp cilerde var .işte onlara ülkücülük demek mümkün değildir .ülkücü olan kişi emperyalizmin maşası olan akp ye oy vermez .bu insanlar ben ülkücüyüm derse onların ülkücülüğü anca lafta kalır öteye geçemez .

bu konuda ülkücülüğün mimarı başbuğumuz alparslan türkeş ne demiş buyrun birde onu dinleyelim ;

[VIDEO]QvnE5IRdowQ[/VIDEO]

http://www.youtube.com/watch?v=QvnE5IRdowQ

bu ne saçma bi başlık ne saçma yorumlar ne bu ayrımcılık..!!! ne demek şununla kardeşiz sununla değiliz şu bizdenmi sizlerdenmi...? bu vatan topraklarına üç beş çapulcu göz dikmiş şerefsiz kapitalizim gırtlağımıza çökmüş... benim zavallı halkım hala kendi kendini kemirmekte...ülkücüyüm mü diyosun...gerçek ülkücüyümmü diyosun... bu vatan benim mi diyosun... kendi vatandaşını kemirerek mi diyosun...? eğer gerçekten ülkücüysen işe meclisten başlamalısın vatanını savunmaya... meclis kokuşmuş vatan hainleri ve yargılanmayı bekleyen suçlularla dolu... politikayla ve kişilerin ideolojileriyle hiç ilgilenmem... ama biliyorum ki meclisteki kişiler benim vekilim ve asıl olan benim ve bu vatanı ayakta tutacaksam üç beş çapulcu değil vatandaş olarak ben tutacam...birbirimizi yiyerek değil..

devlet bahceli vede mhp den yolunu ayıran allah rahmet etsin muhsin bey kurdugu partıye birde gençlik koları adı altında ulkuculere kardı alperen ocagını kurdu

Bayrağıma, Bayrağım diye sahip çıkan her kez kardeşimdir.. TÜRK, KÜRT farketmez, yeterki vatanına ihanet etmesin yeter.
Selametle....

ÜlkücüLerle AlperenLer arasında bir kopukLuk vardır ki oda küçümsenemez...
Dine çok farkLı kuLvarLardan baktıkLarını düşünüyorum,Bu açıdan Alperen'Lerle Ülkücü'Ler
kardeş oLabiLir ama Ayet'Lerdeki gibi din kardeşi oLamazLar kanaatindeyim.

ülkücülerın ve alperenlerın kardes olmadıgı dusunulemez baktıgın zaman dava aynı mamak aynı muhsın reis ,c-5 aynı ; aynı hucrelerde aynı davayı savundugu ıçin işkencelere maruz kaldılar , turk-islam davası bizm kızıl elma , turk turan birligi yıne bızım , temelde gorus aynı ayrım yapmak gereksiz ve ötykılesmeyı dogurur ya hepimiz otekiyiz ya hepimiz berıkı fark yok herkes bunun farkına varsın ........

biz ülkücüler ne kadar kardesiz desekte alperenler bizi kardes olarak gormuyor bizi bize ayrı bı gozle bakıyorlar bunun farkındayım...

bu soru başlı başına bi handikap. kardeşim rahmetli Muhsin beyin cenaze törenini izlediysen tv den gerçekleri görmüşsündür. O insan cenazesinde sağcsından solcusuna askerinden siviline aynı safta yer tutturduysa ve bu insanın kurduğu alperen ocaklarından çıkan alperenlerin hiç kimseyle kardeş olmama gibi bir lüksünün olmadığını düşünüyorum. vatanını milletini seven herkez biz alperenlerin kardeşidir. selametle.......

Tabii ki kardeşiz..
İkimizin de hedefi aynı sonuçta... Biz Ülkücüler olarak Alperenlerle her zaman kardeşiz..

mhp ciler önce türk sonra müslüman alperenciler önce müslüman sonra türk

Geri