Ücretsiz Reklamsız PHP Host Arayanlar 50 mb işinizi görürse

firatemir

New member
Reaction score
0
Ben denedim herhangi bir problem yaşamadım

Üstelik Türkçe

50MB Web Alanı
2GB E-Posta
Reklam Yok
Php Mysql Database
7/24 FTP Erişimi

Hem de Ücretsiz!

logo.gif

http://www.kayyo.com/

sağol işime yarayabilir

açıklaması:Kayo.com tüm üyelerine ücretsiz webhosting sunuyor. İnternet üzerinde bedava webhosting hizmeti veren bir çok firma mevcut. Kayyo.com' da bunlardan biri. Ama önemli bir farkı var. Kayyo.com' u diğer firmalardan ayıran özellik tüm üyelerine Php destekli, MySql veritabanı ile birlikte 50 Mb alan içeren webhosting hizmeti sunması. Bedava webhosting hizmeti veren firmaların hemen hepsi 10 MB ya da en fazla 20 MB alan verirler. Kayyo.com ise MySql veritanabı ile beraber 50 MB alan veriyor. Yine diğer firmaların hemen hepsi üyelerinin websitelerine banner, text ya da pop-up sayfa şeklinde reklam yerleştirmektedirler. Kayyo.com üyelerinin websitelerine reklam yerleştirmiyor. Kayyo.com'un bir başka önemli özelliği de üyelerinin var olan kendi alan adlarını kullanmalarına imkan tanıması. Kayyo.com' a kayıt olan bir üyemiz, eğer kendisine ait bir alan adı yok ise uyeadi.kayyo.com şeklinde bir adrese sahip oluyor. Alan adı sahibi olan üyelerimiz ise webhosting hizmetimizi kendi alan adları ile kullanabiliyorlar. Bu durumda uyemizin websitesinin adresi uyeadi.kayyo.com ve ilave olarak www.alanadi.com şeklinde olacaktır. Kayyo.com bu hizmetide ücretsiz olarak sunuyor.

Arkadaşlar ftp-mysql şifreleri nerede mevcut ben göremedimde.Şimdiden tşkler arkadaşlar

ftp den dosya aktarımı yapamıyorsunuz..

sürekli hata mesajı veriyor ...

Kayyo.com'dan hostm var gayet güzel çalışıyor.
Resmen forum portalı kurdum üstüne banamısın demedi.
Arada Error veriyor oda 18 üye online olunca falan.

phpnet.us bunu derim birde manyak bir olay beklemek yok sira yok :)) harika bisi

arkadaşlar üye olunmuyor nasıl olucağız

Geri