Ücretsiz Paypal dan Rapidshare Premium Üyeliği alın

cephane001

New member
Reaction score
0
Öncelikle Paypal dan bir hesap alın..Tamamen Ücretsiz ve kısa bir işlem..
Link: https://www.paypal.com/tr Linke tıklayıp bilgilerimizi giriyoruz..kredi kartı bilgilerine gelince ekranı kapatıp e-maile gelen linki onaylıyoruz..Hesap açılıyor ve kredi kart bilgisi vermemiş oluyoruz..

Daha sonra aşağıdaki linki tıklayıp daha alttaki işlemleri uygulayın çok basit:
Link:
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tesla001

5-10 Dk da 27$ (Gerçekten Oluyor)
hiç bu kadar çabuk para kazandıran bir site görmedim..ben de biraz önce üye oldum..parayı da garanti veriyorlar..arkadaşım aldı da..benim yeni haberim oldu..neyse sadede geleyim...
açılacak sayfada sağ üst köşede Create A Free Account'a tıklayın.Daha sonra boşluklara şunları yazacaksınız:

Username: Kullanıcı adınız
Password: 7-15 karakterli şifreniz
First name: Adınız
Last name: Soyadınız
Email Address: Email Adresiniz(Paypala verdiiniz e-mail adresinizle aynı olsun)
ve en son da kutucuğun içine resimde gördüğünüz karakterleri girip Create Free Account butonuna tıklayın.
Ve Sonra Aşşağıda Üzerinde 4$ 6$ Ve Bazı Yazılar Olan

Linklere Tıklayın, Start Survey Butonuna Bastıktan Sonra
Click For Web Site 1 E Tıklayıp Siteye Göz Atın,
Alttaki Boşluğa it's a good site,really this is very nice,great site this gibi ifadeler yazın web Site 2 İçinde Aynısını Yapın ve 4$ hazır
Tüm Linklere Aynısını Yaptıktan Sonra.... 27$ ınız Hazır Olacak 75$ olduğu zaman(3 kere aynı islemleri yaptıktan sonra paranız hazır)
Reedem Moneye Tıklayıp PayPal Hesabına Aktarın
paralarınızla isterseniz RAPİDSHARE üyeliği alın
isterseniz metin2 de ep alın
isterseniz knightta cash veya premium
isterseniz sro da silk alın
veya paypal destekli sitelerden alışveriş yapın
arkadaşlar zaten üye olunca linklere tıklatarak oralara yazıp doldurursanız isterseniz sallayın kafadan 27$ zaten oluyor..

Awsurwey Traş Bi Site Bana YOlladığIna Dair Bi Resim YoLLa!!!
AyrıCa RekLamıNı YaPma İsterSen YOksa Bende Açmasını Bilirim Reklam Kokan HArekEtler BUnlar;)

paypal a 75 $ olunca transfer yapıyorlar ve paypall üyeliği olan sitelerden alışveriş yapabiliyorsun

verdiğin linkten senin 75$ yapamadığın belli ve bunu forum sitesi üzerinden diğer kullanıcıların linke tıklaması ile yapıcaksın aklın sıra.75 $ para yapmak bi siteden o kadar basit değil. Alem zengin olurdu yoksa. En az 370 kişinin o linke tıklaması lazım

bu zaman da kim kime beleş para veriyo google veriyo msitelere oda zora kaldımı ban atıyo baya bi başıma geldi...zaten google nin gönderdiği para gibiyse devlet yarısını kesiyo...bu nasıl iş alışveriş felşan diyon ama milleti gaza getirme..resim koy kanıt koy...

tanımlama hatası

Herşeyi güzel anlatmışsında bu ödemenin 75 dolara ulaşınca ve her üye getirdiğinde para topladığını yazmamışsın..
Hatayla olsa gerek!!!!!!!

bana karışık geldi kafam da iyi değil madem beleşe alıyosun sen bize siteni söyle biz tıklayalım sen kazan sonra bize rapid dağıtırsın nasıl olsa kat kat kazancan kabul mu???

tamamı ıle yalan yaklasık 1 yıl once 150 dolar yaptım ama ne işse bır turlu paypala gelmedı yolalndı dedıler yok bısey maalesef kanmayın arkadaslar buna.....

arkadaşlar ben bu arkadaşın vermiş olduğu reklamı denedim ama dediği gibi 27 $ olduktan sora para kesiliyor yani para eklenmiyor eklense bile para paybal hesabına geçmiyor anlıcanız YALAN VE REKLAM inanıpta girip sakın kayıt yaptırmayın benden tavsiye

Araştırıyorum...üstüme vazife aldım..

Evet araşştırma böyle sonuç verdi..
İİlk resim arkadaşşıın verdiğği siteye üye olduktan sonra

6525jl.jpg

2. resim sitenin yönlerdirdiği sitelere bıump it up yani geçerlilik derecesi oylaması yaparken
2ep62w6.jpg

3. resim para toplandııktan sonra yönlerdirildiğim ön ödeme sayfası
16m0t9c.jpg

yani sonuç olarak bizden 34.95 depositli üye kaydıı parasıı alıınııyor...ondan sonra girdiğğimişşz her 100 site için(ki herbirinde en az 17 dk takıılmak gerek ve başşka sayfa açamııyorsunuz,en üstteki sayfa o olacak)(pc kastıığğııda cabasıı)0.7 cent alııyorsunuz...yani ayda maksimum 50$ kasarsınıız verdiğğiniz 34.95 hariç oda olunca ilk ay 15.05 $ gibi bi para kalıır size kotalııysanıız faturanıız kabarıır(site kasııyor acayip down-up durumları)size de ceketi alııp çııkmak kalıır...

Yanii FoooooooSSSS....

Geri