Ücretli site yaptırılıacaktır

esmus

New member
Reaction score
0
Merhabalar,

ESL Printables: English worksheets, lesson plans and other resources sitesine benzer bir eğitim sitesi yaptırmak istiyorum. Sitenin özellikleri şöyle olmalıdır.

Siteye kategori ve alt kategori ekleyebilme,

Sitede üyelik sistemi olup üyeler dosya upload ve download edebilmeli,

Siteye eklenen dosyalara boyut sınırı koyabilme,

Eklenen pdf, word, powerpoint ve excell dosyalarını indirmeden önce önizleme yapabilme,

Eklenen mp3, flv ve swf dosyalrını indirmeden önce önizleme yapabilme,

Bir üyenin eklediği her dosyasnın her bir indirilmesi için kendisine bir puan verilmesi ve üyenin ancak kazandığı puan sayısı kadar dosya indirebilmesi,

Üye ve ziyaretçilerin kategori ve dosya uzantısına göre arama yapabilmesi,

İçeriğe yorum yapabilme özelliği,

Eklenen içeriği ihbar etme (eğer var olan içerik ve başka siteden eklenmiş içerikse),

Üye silebilme, banlayabilme

ESL Printables: English worksheets, lesson plans and other resources sitesinde "Eklenen mp3, flv ve swf dosyalrını indirmeden önce önizleme yapabilme" özelliği dışındaki istediğim tüm özellikler mevcut ben artı olarak bu özelliği istiyorum.

Belirttiğim özelliklerde bir site yapabilecek arkadaş varsa haber bekliyorum.

Merhabalar,

ESL Printables: English worksheets, lesson plans and other resources sitesine benzer bir eğitim sitesi yaptırmak istiyorum. Sitenin özellikleri şöyle olmalıdır.

Siteye kategori ve alt kategori ekleyebilme,

Sitede üyelik sistemi olup üyeler dosya upload ve download edebilmeli,

Siteye eklenen dosyalara boyut sınırı koyabilme,

Eklenen pdf, word, powerpoint ve excell dosyalarını indirmeden önce önizleme yapabilme,

Eklenen mp3, flv ve swf dosyalrını indirmeden önce önizleme yapabilme,

Bir üyenin eklediği her dosyasnın her bir indirilmesi için kendisine bir puan verilmesi ve üyenin ancak kazandığı puan sayısı kadar dosya indirebilmesi,

Üye ve ziyaretçilerin kategori ve dosya uzantısına göre arama yapabilmesi,

İçeriğe yorum yapabilme özelliği,

Eklenen içeriği ihbar etme (eğer var olan içerik ve başka siteden eklenmiş içerikse),

Üye silebilme, banlayabilme

ESL Printables: English worksheets, lesson plans and other resources sitesinde "Eklenen mp3, flv ve swf dosyalrını indirmeden önce önizleme yapabilme" özelliği dışındaki istediğim tüm özellikler mevcut ben artı olarak bu özelliği istiyorum.

Belirttiğim özelliklerde bir site yapabilecek arkadaş varsa haber bekliyorum.

Bu istediklerini joomla ile yapabilirsin sadece
bu olayı yapabilirmisin bilemem ama biraz araştırma yaparsan onuda halledebilirsin.

Word, powerpoint gibi dosyaları indirmeden önce önizleme özelliğini yapabilecek bir bileşen bulamadım joomlada. Bunu nasıl hallederiz?

Geri