ÖzLü SöZLeR

SĦARK

Lord Of The Game
Reaction score
0
ÖzLü SöZLeR

Neler yedi bu diş, ne altın oldu ne gümüş.

Gençler ihtiyarların aptal olduklarını sanırlar. Ama ihtiyarlar gençlerin aptal olduklarını bilirler...

Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır. Oscar Wilde

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Dünya bir kayık olsa idi dualar küreklerimiz olurdu kutlu limana ulaşabilmek için...

İnsanlar her zaman kahraman olamazlar ama her zaman insan olabilirler...

samimi olmayı vaat edebilirim ama; tarafsız olmayı asla.

Hiç ölmeyecek gibi dünya için, yarın ölecekmiş gibi de ahiret için çalış.

Bir kitap bastan yazilabilir ama hayat asla.

Sen bu günden yarina umut sakla, günesin birgün senin icinde dogacagini unutma, ayagini saglam bas cukurlara kekip yikilma, kötü günleri asip aydinliga cikacaksin.

Hayat kurallarına uyularak oynanması gereken bir oyundur.Kuralları reddedersen oyunun dısında kalır ve mutlaka kaybedersin!!!

Hayat insanın cesareti oranında daralır yada genisler! HAYATINI KONTROL ETMEK SENİN ELİNDE

Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, bir gün gelecek can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde sefa sür bir iki gün, zira senin üstünde de yeşil otlar bitecek

Kusursuz olsaydık baskalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdık.

Okumayı bilmeyen adama delikanlılığın kitabı okutulamaz (buda benim sözüm,teşekkürler kardeş)

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı

bu sözümü hh"de armağan ettiiim biRisi var.. o kendini cok cok cok iyi biLiyo

ona gitsin benden;) özeLLikle en son keLimesi.

kendisi cok komik bi durumdada suanda bence:çaliş

Hiçbirşey yapmadan herşeyi yapmış gibi görünen insanlar o kadar çokki insan kendinden şüphe ediyor.

butür insanlarda çok hh de maalesef εگмεя şaşılacak derecede

vaLLa sözLer okadar mantıkLıki hepsini armağan edebilceğim birisi var :)

kendime bile armağan edebiLirim hatta

Neler yedi bu diş, ne altın oldu ne gümüş

gibi :utan

Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, bir gün gelecek can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde sefa sür bir iki gün, zira senin üstünde de yeşil otlar bitecek

bunun daha otesi varmı?

eline sağlık

bunlarda benden:utan

Herkes mükemmel olabilir. Gereksinim duyduğumuz tek sey sevgi dolu bir yürek ve gücünü sevgiden alan bir ruhtur

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz. KIZILDERİLİ ATASÖZÜ

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...

Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır. F.NİETZSCHE

Hayatı hakedenler, yalnızca onu hergün kazanabilenlerdir.

Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsanız yelkenlerinizi değiştirin. Çünkü; dünya sizin karşılaştığınız fırtınalarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştımadığınıla ilgilenir

Olabildiğince Unutmak ve Gülmek; hatırlayıpta üzülmekten daha iyidir

Yarın, geri kalan ömrümün ilk günüdür

Gülümseme dudaklarınla yapabileceğin en iyi ikinci şeydir

Yaşlılık sizi AŞKA karşı korumaz. Ama AŞK, bir ölçüye kadar sizi YAŞLANMAKTAN Korur

İnsan bir çay poşetine benzer; Sıcak suyun içine atana kadar gerçek rengini bilemezsiniz

Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider. C.BRUNO

Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz. ARAP ATASOZU

Duymak istemeyen kadar kötü sağır yoktur. ITALYAN ATASOZU

Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır. C.PAVESE

Sevilmek umuduyla sevmek insanidir.Fakat sevmek için sevmek, meleklere özgüdür. Alphonse de Lamartin

Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir. Bertnard Russel

"samimiolmayı vaat edebilirim ama; tarafsız olmayı asla." bunu sevdim:)

dertler belini bükmüyorsa seni güçlendirir.

kimin söylediğini hatırlayamadım. bu da benim sık kullandığım bir söz.

Kusursuz olsaydık baskalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdık.

Bu sözü tuttum benn ..
Paylasım quzeL Emeqine SaqLIK ..

coook dogru guzel sözler
hemen hemen hepsini gunluk hayatta goruyoruz :hhuzgun

Edit:Bunlar de benden umarim bi sakincasi yoktur

* Her insanin hayatinda mutluluga kavusabilmesi için verilmis bir saat vardir. Is, o saati kaçirmamakta... (B. Fletcher)
* Insan iki seyi saklayamaz: Sarhos oldugunu ve asik oldugunu. (Antiphanes)
* Kazanmadan önce hak ettiginize inanin. (Mike Ditka)
* Insanlar sahip olduklarini küçümser, sahip olamadiklarini önemser. (Malcolm Forbes)
* Arkadaslik asktan daha zordur... Çünkü daha uzun sürer... (Harry Truman)
* Oyunu kaybederseniz kurali degistirin (Murphy)
* Kadin, erkegin ilgisinden çok ilgisizligine karsi duyarlidir. (Jules Janin)
* Bir anne oglunu adam etmek için 20 yil ugrasir, bir baska kadin adamin 20 dakikada aklini basindan alir. (Anonim)
* Insan, gülümseyis ile gözyasi arasinda gidip gelen bir sarkaçtir. (Byron)
* En büyük basari insanin hayati olabildigince yasayabilmesidir. (M. Christopher)
* Hiç bir kadin bir adamla parasi için evlenmez. Kadinlar bir milyonerle evlenmeden önce, ona asik olacak kadar akillidir. (Cesare Pavese)
* Dostluk para gibidir, elde edilmesi kolay korunmasi zor. (Samuel Buttler)
* Baskalarini bilen kimse bilgili, kendini bilen kimse akillidir. (Lao-Tsze)
* Allah beni yandaslarimdan korusun; ben kendimi düsmanlarimdan nasilsa koruyabilirim. (Marshall de Villars)
* Dans pistinde de, hayattaki gibi, ancak partneriniz kadar iyi olabilirsiniz. (Robin Marantz)
* Para her seyi yapar diyen adam, Para için her seyi yapan adamdir. (Benjamin Franklin)
* Mali ve parayi hor gören çoktur, ama veren az. (Rochefoucauld) * Cennete varana dek talihine güvenme. (Filipin Sözü)
* Eger size yalan söylenmesini istemiyorsaniz, soru sormayin. (B. Traven)
* Konusurken hiçbir sey ögrenemezsiniz. (Lyndon B. Johnson)
* "Iyi bir insan olmak" ile "iyi bir yurttas olmak" asla ayni sey degildir. (Aristo)
* Bize cazip gelen kavgadir, zafer degil. (Pascal)
* Sehir, halkin hep birlikte yalniz kaldigi ortamdir. (Prochnow)
* Bir yerdeki haksizlik, adalet için her yerde tehlikedir. (Martin Luther King)
* Insanlar çikarlari için haklari için oldugundan daha gayretli savasir. (Napolyon)
* Bir klasik herkesin okumus olmayi istedigi ancak kimsenin okumayi istemedigi eserdir. (Mark Twain)
* Tecrübe eski hatalarimizi tekrarlamamizi önler, yeni hatalar yapmamamizi saglar. (Anonim)
* Siz firsat vermezseniz, kimse sizi asagilayamaz. (E. Roosevelt)
* Oyun bittigi zaman sah da piyon da ayni kutuya atilir. (Italyan atasözü)
* Tecrübe büyük avantajdir. Ancak kazandigimiz zaman onu kullanmayacak kadar yaslisinizdir çogunlukla. (Jimmy Connors)
* Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. (Joe Louis)
* Bir seyin hakli oldugunu bildigin halde, o seyden yana çikmazsan, korkaksin demektir. (Konfiçyüs

benimle ağlayıp benimle gülecek dost aramıyorum; bunu suda ki yansımam da yapabilir.. (unuttum kim söylemiş)

Geri