Özkök'ten testis özrü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
Özkök'ten testis özrü

26075.jpg

Uğur Dündar’ın ekibinin hazırladığı "Testis Raporu" haberi, geçen ay bütün Türkiye’de yoğun tartışmalara neden olmuştu.

Hürriyet konuyu geniş bir şekilde işlemiş ve haberi Tesettür faciası olarak vermişti. Hürriyet türbanlı doktorların testis hastasına bakmadığını iddia etmişti.

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, haksız çıkmaları halinde özür dileyeceğini de sözlerine eklemişti. İşte o gün geldi çattı. Müfettişler raporu açıkladı Özkök de Özür ve teşekkür yazısı ile bu sözünü tuttu.

Gerçekler Sağlık Bakanlığı'nın müfettişlerinin çalışması ile ortaya çıktı. İki türbanlı kadın görevlininin suçunun olmadığı anlaşıldı.

Bu rapor üzerine Özkök, kamuoyu önünde iki kadın görevliden özür diledi. Özkök, Sağlık Bakanı Akdağ'a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.:

"Ayrıca olayı hemen "Tesettür Faciası" olarak sunmak da açıkça önyargılı bir davranış olmuş. Bütün bunlar için, haberi yapan arkadaşımızı uyarıyoruz. Yazı işleri olarak biz de gereken ders çıkarıyoruz.Son bir nokta. Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a ve müfettişlere de bu titiz çalışmaları için teşekkür ediyorum. "

Kaynak

Ölümüne kadar bu testis haberini savunup yalan olduğu kanıtlanmış
halde pişkin pişkin konuşanlara duyurulur.. Kendi kaynağınız açıkladı.. :)

bence sadece özkök değil onların hakkına geçen herkes özür dilemeli..

bence özür yerine istifa dilekçesi vermeliydi,bu kadar insanı zan altında bıraktıktan daha önemlisi türkiye gündemini gereksiz yere msgul ettiklerinden dolayı..

ben inanmıyorum hiç bir soruşturma yada rapora. nokta.

sallamak kolay nasil olsa
asilsiz cikinca yuzsuz yuzsuz pardon yaa ozur der gecer
olan dindar insanimiza olur milletin turbanli hanimlara bakis acisi degisir
serefsiz herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri