Özel Mesaj hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kafkas_38

New member
Reaction score
0
Bana özel msj geldi fakat 25 msj doldurmayan kullanıcılar msj atamaz gibi bir uyarıyla karsılastım... Bence biraz sacma böle bir kural gene de yönetim e kalmıs bişi

bende aynı dertten yakındığımda bana yapılan tavsiyeyi sana yapayım, karma'ya sadece konuyu kapatmak kalsın.:hhcool
yeni üyelere gidip hoş geldin, iyi forumlar, seni aramızda görmek ne güzel, iyi paylaşımlar falan yazarak mesaj sayını arttır. 25 değilde 50 diye hatırlıyorum özel mesaj atabilme sınırını, değişmiş olabilir. ondan sonracıma at istediğin yere mesaj. en fazla 1 saatini alır senin.
kolay gelsin.:durdurun

bende aynı dertten yakındığımda bana yapılan tavsiyeyi sana yapayım, karma'ya sadece konuyu kapatmak kalsın.:hhcool
yeni üyelere gidip hoş geldin, iyi forumlar, seni aramızda görmek ne güzel, iyi paylaşımlar falan yazarak mesaj sayını arttır. 25 değilde 50 diye hatırlıyorum özel mesaj atabilme sınırını, değişmiş olabilir. ondan sonracıma at istediğin yere mesaj. en fazla 1 saatini alır senin.
kolay gelsin.:durdurun

arkadaş doğru söylüyo biraz katılım göster 25 mesaja çabuk ulaşırsın :goz: hem paylaşımdan zarar gelmez;) bilgi paylaştıkça güzeldir

rekLam vs. gibi durumLara kar$ı önLem için bu uyguLama yapıLıyor.. $ikayetci oLan foruma takıLsın 25 mesaj atsın.. yok öyLe hazıra konmak..Daha önce onLarca kez açıLdı bu konu.. arama biLe yapmaya üşenen sömürücü bir arkadaşımızsın sanırım ama özel mesaj sayısından şikayetçisin..üzüLdüm durumuna..ama bu uyguLama devam edecek ;)

cLosed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri