Özel harekatçı 1000 kişi öldürmüş

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
adam 15 yıldır bu meslekte aktıf dogu gorevlerınde .. dıyokı adamlar 90 larda karakol basıyo 500 kısıyle komplıke bı olay bu terore karsı 1000 kısı oldurmus olabılırım dıyo...

adam 15 yıldır bu meslekte aktıf dogu gorevlerınde .. dıyokı adamlar 90 larda karakol basıyo 500 kısıyle komplıke bı olay bu terore karsı 1000 kısı oldurmus olabılırım dıyo...

Ben programı izledim ima ettiği dağda çatışmada öldürdüm demiyor. Birilerinden emir almış birilerini öldürmüş o manada söyledi. Artı dağdaki terörist bile olsa 1 adam 1000 kişi öldürebiliyorsa 15 yılda orada görev yapan özel harekat, asker sayısı binlerle ifade edilirki o zamanda şu ana kadar milyonlarca terörist ölmüş olması lazım değilmi

32.000 Terörist öldürülmüş bu güne kadar.Şehit verdiğimiz Asker polis ve sivil sayısı 6.000 diye
söyleniyor.

Bu özel harekatçı 1000 kişi öldürse, toplam kaç özel harekatçı vardı o zamanlar tahminen en az 500 desek herbiri ortalam 50 tane terörist öldürmüş olsa öldürmüş olsa 50x500=25000+ayhan arkının öldürdüğü 1000 teröris=26bin terörist vayyy teröristlerin kökünü kurutmuşlar o zaman...Bunlar kim?

uçmuş adam :) bunlar derinciler olmasın sakın :)

Yahu siz Türk subaylarının (Amerikan subaylarının geçirdiği Vietnam Sendromu'na birebir uyan) Güneydoğu Sendromu adlı psikolojik problemi neden yaşadığını sanıyorsunuz ki?? Bin kişi değildir ama 600 kişidir... Özel harekat için rutin bir iş adam öldürmek... Atar mağaranın içine bir el bombası; içeride teröristlerin cephaneliği vardır patlar; içerdeki 75 terörist ölür... Abim bu yüzden halen psikolojik tedavi görüyor benim...

Bu adam yalan söylemiosa zaten bi kaç gün sora ölüm haberini duyarız..

Yahu siz Türk subaylarının (Amerikan subaylarının geçirdiği Vietnam Sendromu'na birebir uyan) Güneydoğu Sendromu adlı psikolojik problemi neden yaşadığını sanıyorsunuz ki?? Bin kişi değildir ama 600 kişidir... Özel harekat için rutin bir iş adam öldürmek... Atar mağaranın içine bir el bombası; içeride teröristlerin cephaneliği vardır patlar; içerdeki 75 terörist ölür... Abim bu yüzden halen psikolojik tedavi görüyor benim...

Geri