Özdil’den CHP Genel Sekreterleri yazısı__

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Özdil’den CHP Genel Sekreterleri yazısı

Yılmaz Özdil’in CHP Genel Sekreterlerini anlattığı yazısı

CHP'NİN HAiN 13 GENEL SEKRETERi
Biri Atatürk'ü sildi.. Hele biri var ki sondan bir önceki 3 saniye kaldı o makamda

CHP'de tüm gözler Kılıçdaroğlu ve Önder Sav üzerinde. Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil CHP'deki genel sekreterleri, onların Genel Başkanlar'la olan kavgalarını yazdı. İşte CHP tarihine damga vuran o genel sekreterler:

Genel sekreter
Recep Peker.

CHP’nin ilk genel sekreteriydi.

Atatürk genel sekreter yaptı.
Atatürk’le papaz oldu!
Genel sekreterlikten alındı.
*
İNÖNÜ'YE GICIKTI
Şükrü Kaya, CHP’nin ikinci genel sekreteri oldu, İnönü’ye gıcıktı, 9’u 5 geçe Atatürk öldü, 9’u 6 geçe, İnönü tarafından görevden alındı.
*
ATATÜRK'Ü SİLDİ
Refik Saydam genel sekreter oldu, bismillah, ilk iş, “Partinin değişmez genel başkanı Atatürk’tür” diyen tüzüğü değiştirdi, “Partinin değişmez genel başkanı İnönü’dür” yazdırdı.
*
Kasım Gülek, CHP’nin efsane genel sekreteriydi, kızı, başka partiden DSP’den milletvekili oldu, Rahşan Ecevit bile CHP’ye geçti, Kasım Gülek’in kızı CHP’ye geçmedi, hâlâ DSP üyesi.
*
GİTTİ BAŞKA PARTİ KURDU
Kemal Satır, genel sekreter oldu, Ecevit’in partiden gönderilmesi için elinden geleni yaptı, Ecevit’i gönderdi, Ecevit partinin başına geçince, Satır’ı gönderdi... Gitti, başka parti kurdu, Cumhuriyetçi Parti’yi, CHP’nin karşısına dikildi, Milli Güven Partisi’yle birleşti.
*
Bülent Ecevit, genel sekreter oldu, kendisini genel sekreter yapan İnönü’yü devirdi, eşine DSP’yi kurdurdu, DSP’nin başına geçti, CHP’yle mücadele etti.
¡*
Şeref Bakşık genel sekreter oldu, İnönü’nün genel sekreteriydi ama, İnönü’nün altını oyan Ecevit’e çalıştı.
*
ÖNCE ECEVİT'E ÇALIŞTI
Kamil Kırıkoğlu, Kemal Satır genel sekreter olunca CHP’den istifa etti, Kemal Satır CHP’den gidince CHP’ye geri döndü, İnönü’nün genel sekreteri oldu ama, Ecevit’e çalıştı, İnönü’yü devirdiler, sonra Ecevit’le ters düştü, istifa etti.
*
GENEL SEKRETERDİ AKP'YE KATILDI
Ertuğrul Günay...
CHP genel sekreteriydi.
CHP genel başkanı olmak istedi.
Olamadı.
AKP’li oldu!
*
Adnan Keskin, Baykal tarafından genel sekreter yapıldı, Baykal’ı narsist olmakla suçladı, CHP’den ayrıldı, Mustafa Sarıgül’e destek verdi.
*
SÜHEYL BATUM'A KARŞI
Tarhan Erdem, CHP genel sekreteriydi, CHP’yi kıyasıya eleştiriyor, şu an genel sekreter olan Süheyl Batum’un CHP üyeliğinin bile şaibeli olduğunu söylüyor.
*
Önder Sav, malum.
*

3 SANİYE SONRA GENEL SEKRETERLİK GÖREVİNDEN AYRILDI

Nihat Matkap, kendisine haber verilmeden CHP genel sekreteri yapıldı, ancak, kendisini genel sekreter yapanların, Nihat Matkap’ın üç saniye önce Önder Sav’a destek imzası verdiğinden haberi yoktu... E haliyle, üç saniye sonra, kendisine haber vermeden genel sekreterlik görevinden alındı. Genel sekreter olduğunu ve genel sekreterlik görevinden alındığını televizyondan öğrenen eski genel sekreter Nihat Matkap, genel sekreter yapıldığından haberi olmadığı için, eski genel sekreter Önder Sav’a destek imzası verdiğini açıkladı. (En uzun Nihat Matkap’ı yazdık ama, en kısa süreli genel sekreter olarak tarihe geçti.)
*
Nihat Matkap, kendisine haber verilmeden genel sekreter yapıldığında, hukuk işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı yapılan Süheyl Batum... Nihat Matkap’ın kendisine haber verilmeden genel sekreterlik görevinden alınması üzerine, hukuk işlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevinden alınarak, üç saniye sonra, genel sekreter yapıldı.
*

GENEL SEKRETERLİĞİ ORTADAN KALDIRIN

Süheyl Batum’u gerçekten çok severim, sayarım... Kendisinden rica ediyorum, lütfen şu tüzükte bi değişiklik yapın ve genel sekreterlik makamını ortadan kaldırın!

kaynak

BEN BU KONUYA YORUM YAZAMADIM.. KAYNAK HABERVAKTİM DEĞİL.. ÇOK SEVİLEN ÖZDİL..CHP NİN HALİ PÜR-MELALİ .YORUMA NE HACET..

sen de yılmaz özdil'den alıntılar yapmaya başladıysan forum sana çok şey katmış demekki.

yılmaz özdil'i kalemi ters tutuyor diyenlerin yılmaz özdil yazısı paylaşması manidar.

işinizze gelince herkesi kabul ediyorsunuz

"yılmaz özdil gibi kalemini ters tutan mürekkep yerine tükürük saçan üç beşyazarı sol kendine kalkan edip burda yazınca sorun olmuyor "

http://www.hackhell.com/geri-donusu...ca-salak-da-olmak-sart-midir.html#post3987679

aklıma yine nalıncı keseri geldi. nedense?

CHP koltuk ve kurultay kavgalarının ve dolayısı ile en derin bizans oyunları ve kumpasların döndüğü yerdir

Kılıçdaroğlu CHP tarihinde bir devrim yaptı.Tüzük değişikliğinin uygulanması ile artık en güçlü makam olan genel sekreterlik kalkıp yerine eşit şekilde bölünmüş genel başkan yardımcılıkları getirldi.Ama şunuda söyleyelim genel sekreterliğin güçlü konumu yıllar yılı var olan bir gelenek.Çünkü tüm dünyadaki sol partilerin geleneğidir genel sekreterlerin örgütün başında sorumlu olması.Neyse herşeyin değiştiği gibi bugün buda değişti.Sayın Kılıçdaroğlunu tebrik ediyorum bu konuda..

sen de yılmaz özdil'den alıntılar yapmaya başladıysan forum sana çok şey katmış demekki.

yılmaz özdil'i kalemi ters tutuyor diyenlerin yılmaz özdil yazısı paylaşması manidar.

işinizze gelince herkesi kabul ediyorsunuz

"yılmaz özdil gibi kalemini ters tutan mürekkep yerine tükürük saçan üç beşyazarı sol kendine kalkan edip burda yazınca sorun olmuyor "

http://www.hackhell.com/geri-donusu...ca-salak-da-olmak-sart-midir.html#post3987679

aklıma yine nalıncı keseri geldi. nedense?

beni tek-tek her mesajımla takip ediyor olman inan beni çok mutlu ediyor zerkli.. kendi dostlarım kadar sizinde iyi bir takipçi olmanız beni ne kadaann gururlandırıyor bilmessin.

fakat alıntıladığım yazının içeriğine tek bir kelime olsun değinmemişsin..hayrola.. kendi sesinizi kendi dağınızdan yankılanınca hoş geleceğinizi umuyorsunuz ama bak bu defa sizin sesiniz ,başka mesajımda dediğim gibi SEMİHA YANKI olarak çıktı karşınıza)) hayırdır.. hadi ben işime yaradı aldım bu yazıyı, senin işine yaramadı-mı da ondan 2 kelime edemedin?SOL u anlatmak için sağdan yazar almıyacam bundan sonra..)) engin ardıç-ahmet altan-c.çandar-zaten sol kökenli olarak bana yetiyordu.. şimdi bunlara birde YILMAZ ÖZDİL i ekledim..)) çok seviyordunuzya ,ondan hani,kaynakta habervaktim değil...) okuyuverin gari. kendi sesinizden kendinizi...

engin ardıç-ahmet altan-c.çandar sol kökenli olabilir ama kendileri dönektir. ve dönekler bir kere dönmeye başladımı ne zaman nereye dönecekleri belli olmaz. onun için döneklere fazla güvenmeyin.

bu dediğin adamlardan ne solcu ne sağcı olur. olsa olsa sosyal faşist olur. başka da bişey olmaz.

benim chp ve içindeki çekişmelerle ilgili yazdıklarımı okursan bu konu hakkında ne düşündüğümü görürsün.

burda bir tek seni değil herkesi takip ediyorum.

ve senin birleriyle ilgili yazdıklarını bulmak için "arama" motorunu kullanmanı tavsiye ediyorum.

ben öyle yapıyorum.

yoksa herkesin söylediği her cümleyi kafama kazıcak kadar zeki değilim.

benden sana tavsiye biri hakkında bişeyler yazarken o kişinin daha önce yazdıklarını da kontrol et.

böylece dayanağın olur.

aynı benim yaptığım gibi.

istersen sana link vereyim bir bak bakalım ne demişim ben.

ha bu arada nalıncı keseri ifadesini boşa kullanmadığımı itiraf etmen ne kadar doğru tespit yaptığımı gösterdiği için hoşuma gitti.

insanın kendini bilmesi erdemdir.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/699606-dun-sav-gandi-bugun-baykal-gandi.html#post5201872

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/699606-dun-sav-gandi-bugun-baykal-gandi.html#post5201964

Geri