Özalı ölüme götüren büyük projesneydi ???

mmms

New member
Özalı ölüme götüren büyük projesi neydi ???

Ece Vahapoğlu'nun atv'de yayınlanan 'Güç Kadında' programına konuk olan Semra Özal, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın sefarette içtiği bir limonata ile zehirlenerek öldürüldüğünü, bunun da nedeninin Özal'ın açıklamaya hazırlandığı Büyük Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşu olduğunu öne sürdü.

BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Merhum eşinin suikast sonucu öldüğüne ilişkin şüphelerini tekrarlayan Özal, en son Türk Cumhuriyetlerine ziyaret gerçekleştirdiklerini de hatırlatarak, büyük bir Türk Cumhuriyeti kurulması için eşinin orada bütün Türki devletlerle anlaşma yaptığını ifade etti ve şöyle dedi: "En son Çin'e gidecektik ve orada ilan edilecekti. Tabii büyük bir Türk Cumhuriyeti kurulması - ki bütün yeraltı zenginlikleri burada- büyük devletleri rahatsız etti. Rahatsız olabilecek çok gruplar vardı. Onların tesiriyle zannediyorum. Bir gün bir sefaretteki kokteyle zorla götürüldü. İçtiği limonatadan şüphe ediyorum ben. 'İçki içmiyorsunuz diye size özel hazırladık' deyip bir limonata getirmişler. Ve o da hatır için içmiş. Aslında hiç sevmezdi.

KAYNAK
 

ISHYnum846

New member
Zaten dogal olum olmadigi cok belli de,
kimlerin yaptigi da cok belli de,
bunlarin onune gececek birileri yok.
 

capo_one16

New member
dikkat

Genc Osman...
yenicerileri kaldirmak icin anadoluya hac a gitme bahanesiyle gecip orada ordu hazirlayip ist ye donecekti...ama bir onceki gece bunu karisina soyler ve tum istanbul duyar...(karisinin kasti niyeti yoktur ama sonuc kotu olur...)bir yonetici attigi adima dahi dikkat etmelidir ki bu yonetici Turk ise... cunku Hasmimiz kimsede olmadigi kadar boldur

:vur
 

HTML

Üst