Özür dileyin....

R.T.E

Banned
Reaction score
0
Özür dileyin

YARGITAY, "Ergenekon Davası" ile "Danıştay Saldırısı Davası"nın birleştirilmesine karar verdi...

Bu karar, Danıştay'ı basıp yargıç kurşunlayan Alparslan Arslan adlı alçağın, sanıldığı gibi "Türban yüzünden kafası bozulan dinci terörist" olmadığına işaret ediyor...

Bu karar, laiklik ve cumhuriyet konusunda duyarlı kitlenin, oyuna getirildiğine işaret ediyor...

Bu karar, Danıştay saldırısının gerçekleştiği günlerde, hükümete büyük haksızlıklar yapıldığına işaret ediyor...

Tabii ki son sözü yine yargı söyleyecek...

Ama kabul edelim ki bu "birleştirme kararı", söylenecek "son söz"e dair çok güçlü bir işaret veriyor...

Hadi gelin Danıştay saldırısında hayatını kaybeden yargıç Mustafa Özbilgin'in cenaze töreninde neler yaşanmıştı, şöyle bir anımsayalım:

Abdullah Gül yuhalanmıştı... Gül'ün yüzüne karşı "Katil hükümet dışarı" diye slogan atılmıştı...

Ellerinde bayrak taşıyan bazı kadınlar, Cemil Çiçek'in üzerine yürümüş, Cemil Çiçek korumaları tarafından camiden kaçırılmıştı...

"Katil Başbakan" sloganları yeri göğü çınlatmıştı...

Cenaze töreninde "Azmettiren Bülent Arınç" yazılı pankartlar taşınmıştı...

Dönemin İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'ya pet şişe fırlatılmıştı... Aksu, fiili saldırılardan Kocatepe Camii'nin abdesthanesine sığınarak kurtulmuştu...

Dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer alkışlanmıştı...

Sezer için "Türkiye Seninle Gurur Duyuyor" sloganı atılmıştı...

Dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök ile kuvvet komutanları, "Ordu millet el ele" sloganlarıyla karşılanmışlardı...

O günlerin heyecanı içinde...

Bazı köşe yazarları da "katil hükümet" hükmünü vermekten kaçınmamıştı...

CHP'sinden ANAP'ına muhalefetteki partiler de, "saldırgan" ile "hükümet" arasında siyasi akrabalık olduğu iddiasını tartışmasız bir gerçekmiş gibi dile getirmişlerdi...

Madem durum budur...

Madem "Ergenekon" ile "Danıştay Saldırısı" arasında bir ilişki olduğuna dair yargıdan kuvvetli bir işaret gelmiştir...

O halde hiç gocunmadan...

Şöyle yürekten bir özür dilemenin vakti gelmiş demektir...

Değil mi ki...

Bazı aydınlarımız ta "devri Osmani"de yapıp edilenler konusunda bile özür dilemekten gocunmamaktadırlar...

Şunun şurasında üzerinden sadece iki yıl geçmiş bir hata için neden özür dilenmesin ki
?

AHMET HAKAN - HÜRRİYET

Özür dilemek onurlu insanların yapabileceği bir davranıştır

oyuzden ben özür beklemiyorum

Peki ne olacak şimdi

Daynıştay Başkanı öldürüldüğünde bu Laik cumhuriyete sıkılmış bir kurşundur diyen sahtekarlar şimdi neden bu konu ile tek kelime yazamıyor

tabiki yazamazlar çünkü onlarda biliyor ki bu alçakca cinayeti Ergenekoncu abileri işeltti

ergenekon operasyonunu başlatıp, suçsuz insanları içeri alıp, ödenmemiş bir tek faturasını bulamayan ve çıkarmak zorunda kalan operasyoncular, boş durmayacaklar mutlaka. danıştay saldırısını da üstlerine yıkacaklar, terörist saldırıları da... hatta küresel ısınmayı da :D

Abdülkadir Aksu
Cemil Çiçek
Bülent Arınç
Melih Gökçek :D

okeye dördüncü oyunu bırakacak mı yoksa??? oyunbozan :D

ergenekon operasyonunu başlatıp, suçsuz insanları içeri alıp, ödenmemiş bir tek faturasını bulamayan ve çıkarmak zorunda kalan operasyoncular, boş durmayacaklar mutlaka. danıştay saldırısını da üstlerine yıkacaklar, terörist saldırıları da... hatta küresel ısınmayı da :D

Abdülkadir Aksu
Cemil Çiçek
Bülent Arınç

Savcıyla akepe iktidarı; tavşan kaç - tazı tut oynuyorlar.

Abdülkadir Aksu
Cemil Çiçek
Bülent Arınç

hayır dır ya

artık gerçekler karşısında yorum yapamayıp işi şaklabanlığa kadar döktünüz demek

madem bu işi Ergenekoncular yapmadı ise neden sizin Ergenekon yalakası medyada ki yyazarlarının bu konu ile tek kelime edemiyor

bu yöndeki haberleri yapmak yerine etık birinci sayfalarından magzin haberlerini geçiyorlar

hayır dır ya

artık gerçekler karşısında yorum yapamayıp işi şaklabanlığa kadar döktünüz demek

madem bu işi Ergenekoncular yapmadı ise neden sizin Ergenekon yalakası medyada ki yyazarlarının bu konu ile tek kelime edemiyor

bu yöndeki haberleri yapmak yerine etık birinci sayfalarından magzin haberlerini geçiyorlar

İşi şaklabanlığıa dökmekten başka yapabilecekleri bir şey var mı ki

ben artık onların bu hailen üzülüyorum

tek çareleri kalmış oda işi şaklabanlığa vurmak

onlarda haklı

vatansever dedikleri katillerin kendi kendilerini vurup başkalarının üzerine atma cinliği boş çıkınca

yapacakları tek şey şaklabanlık

hayır dır ya

şaklabanlık mı? onu sizin operasyoncularının medyanız yapıyor. ne yani sizin bu şişirdiğiniz şeylere bizden reklam desteği mi istiyorsunuz?

siz değil misiniz? iftiralarda kalıp, insanları neden içeri aldıklarını bilmeyen.... hiçbir şey ispatlayamayıp, içeri aldıklarınızı zehirleyen. bırakın bu işleri de eleştirilere açık olun. padişahlık iyi bir şey olsaydı yaşıyor olurdu.... :goz:

Bu nasıl bir alçaklık ya

sırf AKP iktidarınnı devirmek ve o dönemde A.GÜL ün cumhurbaşkanı olmasını engellemek için ülke

çapında kaos yaratsın diye Danıştay baskınını gerçekleştirdi bu Ergenekoncu katiller

Öldüren danıştay başkanın oğlu bile yaptığ bir çok açıklamada bu işi ergenekoncuların yaptığına inadığını söylede

Bu yüzden de Silivrideki duruşmalara katılıyor

aslında bu saldırı ve sonrası çok şeyi anlatıyor.

İslama bakışı ve islamın getirilmek istendiği konumu

ama unuttukları bir şey var : bu din Allah'ın koruması altında.

K€LKiTLi;3855975' Alıntı:

:clap:clap:clap

aynen bende beklemiyorum

katillerin dileyeceği özüre ihtiyacım yok benim

onlar derdini hakime anlatsın şimdi

Hukuk bazılarına ters karar verince guguk oluyor nedense. dava henüz sonuçlanmadı bile buna rağmen 2 ayrı dava birleştirldi diye adalete saygıları olmayanların işi sulandırmaya çalışmaları çok manidar..ama ciddiyet sahibi olanlar gidip müdahil oluyor ,darbeyi savunanlarda gidip veli küçüğe desdekli müdahil olmayı neden düşünmüyor acaba..

Danıştay katliamında türkiye yi ayağa kaldıranlar

mahkeme ergenkon ilşkisi nedeniyle davayı Ergenekonla birleştirince dut yemiş bölbüle döndüler

Katliamın yıl dönümünde bile tek keliime edemeycekler

çünkü CHP yalakası ergenekocu medya olayın üstünü örtmeye çalışıyor

yazı çok doğru diyecek birşey yok. fakat umarım bundan sonra ahmet hakan ın bir yazısı referans gösterildiğinde "aman dönek bu" diye kıvırmazsınız.... :)

ya adam her ifadesinde Allah adıyla bu eylemi yaptım diyor siz hala farklı şeyler söyleyebiliyorsunuz.Adama o kadar baskı yapıldı ifadeni degiştir diye hala böyle haberler yapabiliyorsunuz.Tabi danıştayın kararının arkasından bu olayın olması da tamamıyla tesadüf size göre ve Necip Hablemitoglu gibi Fetullah ve avanesini deşifre etmiş,hakkında Fetullah çetesi tarafından 75 tane çamur davası açılmış bir aydınımızıda Yurtseverler öldürdü.Hablemitoglunu öldürdügünü İzmir'de bir karakolda itiraf etmesine ragmen serbest bırakılıp sözde ergenekon bombasıyla bu adam uçuruldu degilmi?Ergenekon olayı resmen devlete ve emniyete çöreklenen fetullah çetesinin hükümetin destegini arkasında hissederek çevirdigi dalaverelerdir.Yani bu çetenin pisliklerini kendilerine yokuş yapan insanlara yamama çabalarıdır.Tabi bu tür haberleri yapanlarda işbirlikçileridir.

K€LKiTLi;3855975' Alıntı:

aynen ayne katılıyorum sana...

tayyip de sayın dediği çıktığında piyasaya özür dilemek yerine "biz sıfatlarla ilgilenmiyoruz demek le yetindiydi"

ha bide dokunulmazlıkları niye kaldırmıyolar diye sorduğumuz da yargı chp li yasama bilmem ne yandaşı savcılar taraflı diye mazeret bildirenler şimdi hepsi "yargı" savcı hayranı olmuş ne iştir anlamadım......

konuya gelince temizlesinler tabi ortada ne kadar pislik varsa.......

ya adam her ifadesinde Allah adıyla bu eylemi yaptım diyor siz hala farklı şeyler söyleyebiliyorsunuz.Adama o kadar baskı yapıldı ifadeni degiştir diye hala böyle haberler yapabiliyorsunuz.Tabi danıştayın kararının arkasından bu olayın olması da tamamıyla tesadüf size göre ve Necip Hablemitoglu gibi Fetullah ve avanesini deşifre etmiş,hakkında Fetullah çetesi tarafından 75 tane çamur davası açılmış bir aydınımızıda Yurtseverler öldürdü.Hablemitoglunu öldürdügünü İzmir'de bir karakolda itiraf etmesine ragmen serbest bırakılıp sözde ergenekon bombasıyla bu adam uçuruldu degilmi?Ergenekon olayı resmen devlete ve emniyete çöreklenen fetullah çetesinin hükümetin destegini arkasında hissederek çevirdigi dalaverelerdir.Yani bu çetenin pisliklerini kendilerine yokuş yapan insanlara yamama çabalarıdır.Tabi bu tür haberleri yapanlarda işbirlikçileridir.

allah adına cinayet işleyen bu katilin avukat arkadaşı fetulahın öz yeğenidir bence fetullahı aklamaya çalışıyorlar.

ne kadar karanlık pis işleri varsa ergenekona mal edip kendilerini Ak layacaklar.
hizbullahı bile ergenekona yamarlarsa şaşırmamak gerekir.

allah adına yapılan hırsızlıklar, allah adına yapılan cinayetler, allah adına yapılan iftiralar allah adına yapılan terör, allah adına yapılan sübyancılık sapıklık had safhaya ulaştı

Neden allah adına yapılan pislikler artmaya başladı yoksa birileri şöyle bir fetvamı verdi
''Nihayi Hedefe Ulaşana kadar Her Şey Mübahtır''
Nihayi hedef nedir? allahın razı olduğu düzen
Yani allahın razı olduğu düzeni kurabilmek için her türlü pisliği iftirayı cinayeti yalanlar üzerine kurulu siyaseti yapmak, hırsızlık yapmak hile ile koltukları zaptetmek serbestir mübahtır işte o zaman allahın razı olduğu nihayi hedefe ulaşılmış olacaktır.

böyle sapık fetvalar veren sizce müslüman olabilirmi?böyle fetva veren birinin yetiştirdikleri vatana millete hayrı olurmu?

Sen sus provokatör

HUKUK, Alparslan Arslan adlı Danıştay saldırganının Ergenekon Örgütü ile bağlantısına dair bir işaret çaktı ya...

Vakit Gazetesi olayın üzerine atlayıverdi...

Neymiş efendim, saldırının hemen ardından "Vakit hedef gösterdi" falan diye yazıp çizenler, Vakit’ten özür dilemeliymiş...

Ben bu talebe "Hadi oradan" diye yanıt veriyorum...

Ve iddia ediyorum:

Alparslan Arslan’ın katıksız bir "Ergenekoncu" olduğu ortaya çıksa bile...

Hukuk, Danıştay saldırısının bir provokasyon olduğunu karara bağlasa bile...

Vakit denilen "provokasyon bülteni"nin sorumluluğu ortadan kalkmaz...

Çünkü...

Bu gazete, yargıç fotoğrafları yayınlayarak en azından provokasyona zemin hazırlamıştır...

Bu gazete, eleştiri adı altında hedef göstererek, en azından karanlık odakların eylem planına ilham kaynağı olmuştur...

Bu nedenle "özür dileyin" diye ciyaklaması boşunadır...

Ahmet HAKAN

Danıştay katili sözde vatansever ulusalcı Ergenekon terör örgütüdür

bunu bildikleri için ergenekon cu medya tek satır yazı yazamıyor

Geri