Özür Dileriz...

Madness

Banned
Reaction score
0
sevgili hackhell ailesi, geçtiğimiz günlerde bir gaflete kapılıp infatuate ve chamurun ne kadar üstün olduğunu unuttuk ve hepi topu bir oyun alabilmenin büyüsüne kapıldık fakat bugün onlar yine mükemmelliklerini jewel ve bana ispat ettiler, sizlerin huzurunda onlardan özür dilemek, ne kadar usta ve vazgeçilmez olduklarını bir kez daha dile getirmek istedim .. dünyanın gelmiş geçmiş yegane varlıklarısınız ..

ÖNEMLİ NOT

Oyun boyunca sürekli aksilikler çıkaran makus talihime, Gece boyunca içtiğim biraya, beni böyle bir konu açmak zorunda bıraktıkları için lanet olsun :(:(:(:(:(

bu kadar yıpratmayın kendinizi, gün gelicek bizim kadar sayılmasada iyi birer oyuncu olacaksınız :sigara:

..єЯDєM..;3911044' Alıntı:
:hhmanD abi yıne mı yenıldınız :hhmanD

Sus Erdem Yetkili arkadaşlarım var banlatırım :(:(:(:(

ΜεтάĻïڪţ;3911050' Alıntı:
nası bir oyun bu merak ettim =)

Yenildiğimiz insanların çok acemisi olduğu, geçen seferki yenilgilelerini unutmadıkları bir oyun . OKEY oyunu. :(:(:(

:hhmanD Sana hep diyorumki ßenimLe oyna aßi Ortim oL ama dinLemiyorsun. ßir gün geLecek ßizde iNFaturta'yı yenicez :biggrin :biggrin :biggrin

ama Ne zaman :saskin

:hhmanD:hhmanD Olur böyle şeyler bi dahakine şans size güler :D tabi şans varsa oyunda

gecmis oLsun madness. . .

oyun bitmedi ki 11-5 o yuzden bu konuyu neden actın anlamadım :saskin devam edecez dendi

Abi senden yenilgi beklemezdim şaşırttın beni:hhmanD
Ama olsun benim güvencim ve inancım sana yine de tam:victory

oyun bitmedi ki 11-5 o yuzden bu konuyu neden actın anlamadım :saskin devam edecez dendi

Oyunu bırakmamızı kabul etmediler düşmanlarımız. :(:(:(

Hatta konudaki metin bile bana ait değil. kendi istediklerimi bile yazamadım. Silah zoruyla o metni yazdırdılar bana :(:(:(:(:(:(

Oyunu bırakmamızı kabul etmediler düşmanlarımız. :(:(:(

Hatta konudaki metin bile bana ait değil. kendi istediklerimi bile yazamadım. Silah zoruyla o metni yazdırdılar bana :(:(:(:(:(:(

onlae önce kendi konularını acsınlar sonra bizden istesinler neyse bu konunun acısını cıkarırız sen merak etme :melek

Boşver Hakan Abi Eminim Hileyle Yenmişlerdir :)

Başka Türlü Siz Yenilmessiniz :)

Geri