Özür,Af ve Helallik...

BaKKaL_GaZi

Romantik MiKRoP
Reaction score
0
Cehennemin Dibinde Yanarken Kaybettiklerine Yanıyo
Söylediğim Yalandan Çoğunuzun haberı vardır.Hatırlatmaya gerek duymuyorum.Öncelıkle neden bnu yaptıgımı solıyım.Ben gecen seneden berı antıdepresan(Prozac) kullanıyordum.Ve bu ılacı doktoruma danısmadan kendım bı anda kestım.Bu da bende bazı psikolojık sorunlara yol actı..Bunun sonucunda istemeden böyle bir yalan soyledım..Ama tamamı yalan değil soyledıklerımın.evet beynımde bır Tumor var amelıyat olmam gerek ama sımdı deıl.daha bır kac senesı var amelıyatın.Neyse yaptıgım seyden dolayı aylardır ızdırap cekıyorum..Kaybettıklerım benım ıcın cok degerlı seylerdı.ne kadar cabalasamda kaybettıklerımı gerı kazanamıyacagımıda bılıyorum..Ama dusundum kı her ne kadar affedılmıcek bır sey olsada sızlerden özür diliyorum..Kul hakkını kuldan baska bısı odemezmıs..Hakkınızı helal etmenız ıstıyorum...

Edit:Bu ayıbın tum sorumlusu benım..Ablamın bunda hıc bır sucu yok..Tum hakaretlerın tum asalamaların tek bır adresı var o da benım..​

hmm özür dilemek ßiLmem ne kadar faydaLi oLur ama aßLana ßüyük ßi hata ettin sanmiyorum affetsin..

Taßiki Hakkimiz Varsa HeLaL OLSun..

Yalnız Bide Ablan Tarafından Bakmak Gerek Bakalım O Helal Etçek Mi?

sende birşeyler olduğunu zaten sezinlemiştim.. herneyse umarım hayırlısı olur ve ders olmuştur senin için..

Hatanın Farkında Olman Güzel Ama Senin Yaptıklarında Yenilir Yutulur Türden Deil

hayatında hıc özür dileme cünkü deyerin o kadar düşer Kro Ol GErcek dıyorum Hele Bu Zamanda:S

özür dilemek bir erdemdir. değer düşürmez. ki zaten bakkal gazi daha önce yaptıklarından dolayı forumda yeterince değerini kaybetmişti.

konuya gelince... burada bizim bir şey söylemeye fazla bir hakkımız yok. feryalin o günlerdeki durumunu çabasını düşününce bizim senin için yaptıklarımız fazla bir önem teşkil etmiyor bence. asıl helallik istemen gereken kişi o. Allah hakkında hayırlısını versin diyeyim sadece.

kul hakkı affı olmayan bır gunah.boyle bır sorumlulugun altında kalmanı bır musluman olarak ıstemem.
hakkımı helal edıyorum.

ama senı affetmıyorum.

kul hakkı affı olmayan bır gunah.boyle bır sorumlulugun altında kalmanı bır musluman olarak ıstemem.
hakkımı helal edıyorum.

ama senı affetmıyorum.

+ olarak sunları söylemek istiyorum feryall ablayı yeni tanımıstım senin bu dümeni cevirdiğinde ne kadar üzgün olduğunu o kadar cok anlamıstım ki seni tanımadığım halde ben bile üzülmüştüm ve dua etmiştim SickDreTh in dediği gibi kul hakkı ödenemeyecek bir günah helal olsun ama affetmiyorum bende

sen ameliyat olacam konusunu açarken ben konuyu bildiğimden direk konuna post atmıştım .. geçmiş olsun diye sen bana okumadan niye yorum yazdın demiştin ..

şimdi okumaya gerek bile duymuyorum ...

hakkımı helal edıyorum.

ama senı affetmıyorum.

sickdreth ' e katılıyorum ...

Fransız Kaldım Varsa Helal Olsun.

hatırlıyorum aslına bakarsan hümanist biri olarak ben seni tanımam sadece ortada bir insanın acı çekmesi hoş değildi ondan dua ettim..sonra yalan olduğu ortaya çıktı çok da aslına bakarsan üzülmedim...yalan söyledi diye birisi...sonuçta ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun...özür hak helallik demişsin..kardeşim ben senin için bir mesaj attıysam bunda bir hak yok !benim için o konuda rahat ol benim açımdan..varsa helal olsun .ama seni tanıyanlar için biraz zor olucak bu ! kalp kırıldı bir kere be dude ! ama umarım seni tanıyanlar seni affeder...

hakkımı dünyada tek bir kişiye helal etmedim etmem de
her ne kadar seni tanıyıp etmesem de insansın ( insandın ) hastanın hastalığın halinden anlarım ama yalana gelince iş değişir ne olursa olsun
burada bu kadar insanı üzdün sıkıntı yarattın buna hiçbir şekilde hakkın yoktu
helallik almaya gelince benden yana helal olsun ne diyeyim artık
ama affedilmez yanlış yaptın bunu zaten biliyorsun
kırılan kalp yerine gelmez yapmamalıydın

Geri