BaKKaL_GaZi
Romantik MiKRoP
- Reaction score
- 0
Söylediğim Yalandan Çoğunuzun haberı vardır.Hatırlatmaya gerek duymuyorum.Öncelıkle neden bnu yaptıgımı solıyım.Ben gecen seneden berı antıdepresan(Prozac) kullanıyordum.Ve bu ılacı doktoruma danısmadan kendım bı anda kestım.Bu da bende bazı psikolojık sorunlara yol actı..Bunun sonucunda istemeden böyle bir yalan soyledım..Ama tamamı yalan değil soyledıklerımın.evet beynımde bır Tumor var amelıyat olmam gerek ama sımdı deıl.daha bır kac senesı var amelıyatın.Neyse yaptıgım seyden dolayı aylardır ızdırap cekıyorum..Kaybettıklerım benım ıcın cok degerlı seylerdı.ne kadar cabalasamda kaybettıklerımı gerı kazanamıyacagımıda bılıyorum..Ama dusundum kı her ne kadar affedılmıcek bır sey olsada sızlerden özür diliyorum..Kul hakkını kuldan baska bısı odemezmıs..Hakkınızı helal etmenız ıstıyorum...
Edit:Bu ayıbın tum sorumlusu benım..Ablamın bunda hıc bır sucu yok..Tum hakaretlerın tum asalamaların tek bır adresı var o da benım..
Edit:Bu ayıbın tum sorumlusu benım..Ablamın bunda hıc bır sucu yok..Tum hakaretlerın tum asalamaların tek bır adresı var o da benım..