Öylesine yazıyorum bu yazıyı

tigin_alporu

New member
Reaction score
0
Dedim ya duygusallığım tuttu. Müziklerde aradım çıkışı bulamadım beter ettiler beni. Her kemanın tınısında sen geldin aklıma lanet olsun. Karnıma ağrılar girdi sebepsiz. Canım sıkılıyor uzaktasın çünkü. Özledim... Şarkıların sözleri ok gibi batarken yüreğime ve yüreğimi parça pinçik ederken melodilerin acımasızlığı ben karasevdanın zindanlarında seni aklımdan çıkarmaya uğraştım. Beceremedim.... Belki seni hep bildim. İnsanüstü hayallerim uçarken beynimden sinirin ne kadar geri dönülmez bir ceza olduğunu gördüm. Keşke söylemeseydim sana o lafları. Keşke yırtıp atmasaydım cüzdanımda özenle katladığım adresini. Keşke silmeseydim telefonumdan mesajlarını numaranı. Keşke o günün sabahında hiç uyanmasaydım.

............................................................Seni seviyorum, :'( Umarım mutlusundur.

Anlıyorum seni kardeş. Allah yardımcın olsun...

evrenbesiktas' Alıntı:
tigin eğer bunu sen yazdıysan ve bu olay gerçekse keşke numarasını ezberleseydin diyorum ben öyle yapardım çünkü.......

yok dostum yaa aynısı benim başımdada var unutmak gerek...ben ezberledimde ne oldu..aramak için zor tutuyorum kendimi...numarasını unutmak için elimden geleni yapıyorum umarım bi gün unuturum...ya ben kendi numarasını bile ezberinde tutamayan birisiyim........neyse kardeş allah kolaylık versin inşallah senin için en güzeli neyse o olur

evrenbesiktas' Alıntı:
tigin eğer bunu sen yazdıysan ve bu olay gerçekse keşke numarasını ezberleseydin diyorum ben öyle yapardım çünkü.......

Evren kardeşim bunları ben yazdım zaten o an aklıma ne geldiyse saldım . Sırf onu hatırlatıyor dye bir şarkıyı sanırım 20 küsürüncü kez dinliyorum.Numarasını sildim zaten silmeseydimde aramaya yüzüm olmazdı. Çok ağır laflar ettim.Kendimi bi bok sandım sonradan anladım onu ne kadar sevdiğimi. Çektiğim resimlerine bakıp inanmazsınız ağladım. Allahım bu duyguyu yaratırken benim gibi malları düşünmüş sanırım özellikle.Onu seviyorum ya söylemek istiyorum kendisine nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.Yanımda olsaydı keşke.

Onu çok seviyorum.Ama neye yarayacakki.

bence unutmalısın eğer öyle laflar ettiysen arada saygı kalmamıştır bikere.......evini bilmiyormusn takıldığı biyeri bence istesen bulursn yine ve beni affedebilecekmsin diye sorarsın son birkez eğer yine olmazsa unutmaya çalışırsın...........

dostum şu zamana kadar ciddi bir ilişkim olmadığından dolayı derdini anlamakta güçlük çekebilirim . Ama sana bir dost tavsiyesi otur , sakin kafayla bi düşün eğer tekrar beraber olursanız . Ama evrenin de dediği gibi arada saygı falan bitmiştir. Sen yine kalbini ferah tut . Allah bir kapıyı kapatır , başka kapıyı açar

Geri