ÖSYM başkanı suçlu değil kusurlu!!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

YÖK, YGS’deki şifre soruşturmasıyla ilgili ÖSYM Başkanı Ali Demir için soruşturma izni vermedi.

YÖK Genel Kurulu, ÖSYM Başkanı Ali Demir ve bazı ÖSYM çalışanları hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca istenen soruşturma izniyle ilgili olarak, “Cezai sorumluluk şartları oluşmadığından men-i muhakemesi ile disiplin soruşturması açılması yönündeki taleplerin oy çokluğuyla reddine” karar verdi.

"SUÇLU DEĞİL KUSURLU"

YÖK Genel Kurulu Toplantısı'nda gündeme gelen ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir ve bazı ÖSYM çalışanlarıyla ilgili hazırlanan ön inceleme raporunda, adli suç unsuruna rastlanmadığı, ancak idari kusurdan dolayı disiplin işlemi uygulanması öngörüldü.

Kaynak

Eh ne kadar kusurlu da olsa kimse görevden alamaz...
Neden mi çünkü yaslar görevden alınmasına izin vermiyor artık bilin bakalım hangi hükümet ösym başkanını görevden alınamaz hale getirdi.

TAbi canım Tabii

Yazık yazık niye benim dönemime denk gelirki anlamıyorum nasıl hiç bir şey olmamış gibi işlerine devam ederler anlam veremiyorum hiç mi duyguları yok

Yazık yazık niye benim dönemime denk gelirki anlamıyorum nasıl hiç bir şey olmamış gibi işlerine devam ederler anlam veremiyorum hiç mi duyguları yok

duygu mu ne duygusu dostum.parayı önlerine koy bak,sana duyguyu da gösterirler,coşkuyu da verirler.

allah tan korkmayan ve yüzsüz olan insanlardan her b.ku bekle(rim).

Geri