ÖSS ye Girecek Arkadaşlara Başarılar...

mchasso

New member
Reaction score
0
ELBETTE ARKADAŞLAR İKİ KEZ DENEYİMİMİN SEBEBİYLE ÖSS YE GİRECEK ARKADAŞLARIN STRES VE HEYECANINI TAHMİN EDEBİLİYORUM FAKAT KİM HAZIRLANMIŞ KİM İYİ HAZIRLANMAMIŞ YARIŞI İÇİNDE GEÇECEKTİR ÖSS SINAVI O YÜZDEN GİRECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM BU GÜNLERDE GÜNLERİNİ İYİ DEĞERLENDİRSİNLER BENCE ŞİMDİDEN TEKRARDAN BOL SANŞ DİLERİM ARKADAŞLARA..

GİRECEK ARKADAŞLAR NE BÖLÜMÜ İSTİYORLAR VE HANGİ ÜNİVERSİTEYİ İSTİYORLAR YAZARSANIZ SEVİNİRİM..BENİM BİTİRDİĞİM ÜNİV. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK BÖLÜMÜYDÜ

arkadaşlar Öss sınavı hakkında başka başlık açılırsa kaparım herkes öss hakkında düşüncelerini burda paylaşsınlar.

ii forumlar.

Girecek arkadaşlara başarılar.
Allah yardımcınız olsun.
Stres yapmayın rahat olun, bir gece önce sinemaya gidin, gece geç yatın, saati kurmayın, sabahta sakın kahbaltı yapmayın, başarının sırları bunlardır:)

:=))

uykusuzhergece sana kalsa girecek arkadaşlar daha sınava girmeden kazanamıcaklar şuna kısaca son ıkı gün rahatlayın uykunuzu alın sen son gün herşeyi yaptırdın adamlara :=)))) :)

benim ikinci senem bu sene...inşallah bu sefer iyi bişiler olucaq...şimdiliq heyecan fln yoq ama sınawın hawası bashka oluyo :s istanbul_psikoloji istiyorum inşallah gerçi psikoloji olsun da hayırlısıyla neresi olsa giderim : ) herkese başarılar ;)

simatic' Alıntı:
uykusuzhergece sana kalsa girecek arkadaşlar daha sınava girmeden kazanamıcaklar şuna kısaca son ıkı gün rahatlayın uykunuzu alın sen son gün herşeyi yaptırdın adamlara :=)))) :)

Sınava gerektiğinden fazla önem yüklememeleri açısından söyledim simatic.
Hiç kasılmaya gerek yok.
Bu sınav ne bir son ne de bir başlangıç, tabi benim dediklerimizide yapmayın:D ama gayet rahat olun.

he
Dua etmeden girmeyin sınava.
7 Ayetül kurs-i okuyun.
Başarılar.

Benim ilk girişim olacak Reklamcılık istiyorum inşallah olur.hepinize başarılar...

Bende Turizm istiyorum:D

İnşallah kazanırım:eek:

Tüm arkadaşlarıma başarılar

sitemizden mendo ve desantralizasyon giriyor benim bildiğim,
bi kız arkadaşımda giriyor gerçekten de çok iyi hazırlandı, dualarınızı bekliyoruz, herkese başarılar, dualarımız sizinle..

inş dostum allah gönlüne göre verir girersin bütün arkadaşlar içinde dua edicem herkez istediği ünive girer mezun olur inş..:)

kurtulus23' Alıntı:
çalışmadıktan sonra bu iş dua ile,ayet ile olmaz arkadaşlar..

Çalışırsın, yükümlülüklerini yerine getirirsin, sonra Allah'a tevekkül edersin. Hayırlı ise olur, değilse olmaz. Olay budur!:eek:

kurtulus23' Alıntı:
çalışmadıktan sonra bu iş dua ile,ayet ile olmaz arkadaşlar..
enteresan bi yaklaşım, çalışırsın ancak öyle olur ancak dua etmek gerekir böyle demek istedin sanırım yanlış anlaşılmasın tartışma çıkabilir :D

Bu sene (3 yıllık biaradan sonra)3.defa giricem öss ye. başlangışta sadece açıköğretim fak. diyodum.ama kız arkadaşımın desteğiyle 1 aydır össye tam anlamıyla hazırlanıyorum.şuanyaptığım netleri öss de tekrarlayabilirsem herhalde istanbul'da bi fakülteye girebilirim.keşke baştan adam gibi çalışsaydıkta şimdi gerçekten bi fakülte hayali kursaymışım

freemitnick' Alıntı:
enteresan bi yaklaşım, çalışırsın ancak öyle olur ancak dua etmek gerekir böyle demek istedin sanırım yanlış anlaşılmasın tartışma çıkabilir :D

enteresan değil gayet doğal bir yaklaşım

önce çalışmak daha sonra çalıştığının karşılığını hakkınla almak ve bir aksilik çıkmaması için dua edersin.bu manevi olarak da kişiye güç verir

aksi durumda,boş boş hiç çalışmadan ne için dua edeceksin.. :eek:

merwem' Alıntı:
benim ikinci senem bu sene...inşallah bu sefer iyi bişiler olucaq...şimdiliq heyecan fln yoq ama sınawın hawası bashka oluyo :s istanbul_psikoloji istiyorum inşallah gerçi psikoloji olsun da hayırlısıyla neresi olsa giderim : ) herkese başarılar ;)
inşallah gidersin allah kolaylık versin hepinize

Tabiki nasıl depremden korunmak için kendimizi dışarı atsakta ecel bazen dışarı çıksanda bir kremitle canımızdan olabiliriz biz yinede duamızı ederek sınava girmek en doğalı ...

TEŞEKKÜR EDİYORUM simatic.

bende girecem yerleştirme(!) sınavına...:D

hedefim İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı-Tiyatro Bölümü...

İnşallah herkezin dilediği olur...

Geri