ÖSS Sonuçları 12 Temmuzda Açıklanıyor!

VoyVoy

FoRuM MüHeNDiSi
Reaction score
0
34yw5j8.jpg

ÖSYM beklenen tarihi açıkladı! 10 Temmuz 2008 15:20
Yüksek Öğretim Kurumu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, Haziran ayında yapılan ÖSS ve Yabancı Dil Sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarihi belirledi... ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 2008 ÖSS ve YDS sonuçları, 12 Temmuz Cumartesi günü açıklanacak

Herkes için hayırlısı olsun...

Kardeşim girmişti, bakalım hayırlısı =).

Haber için teşekkürler

kötü oldu ya,acayip stres bastı:saskin

sakin olmakta fayda var sonuçta olan oldu bu saatten sonra ne yaparsan yap boş rahat olmakta fayda var.Sonuç ne olursa olsun üzülmeye değmez sonuçta bu 3 saatlik sınav sizlerin akıllarını denemiyor deneyemezde öss herşey demek değil.:goz:

kötü oldu ya,acayip stres bastı:saskin

hemde ne stress :saskin deLi oLucam nerdeyse... geceden beri 2 paket sigara bitti :saskin öss yi alamassam kasımda askerim :durdurun:durdurun

kardesler valla benıde oyle steres bastıkı bak sımdı neler olacak

ÖSS sonuçlarına Vodafone ve Turkcell'den ulaşılacak

Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonuçları cep telefonundan öğrenilebilecek.

ÖSS 2008 yılı sonuçlarını öğrenmek isteyen Vodafone ve Turkcell aboneleri, T.C. kimlik numaralarını 3366'ya kısa mesajla göndermelerinin yeterli olacak.

Kullanıcıların, yarın saat 10.30'dan itibaren ÖSS sonuçlarının açıklanmasıyla beraber sınav sonuç bilgilerine cep telefonundan anında ulaşabilecek.

3366'ya gönderilen her mesaj 1 SMS/2 kontör, sistem tarafından abonelere gönderilen her mesaj ise 1 SMS/2 kontör ile ücretlendirilecek.

burdan da bakıLabiLir arkadaşLar..
pff hakkatten stres yaptım he,sınavda biLe yoktu bu kdr..

keşke yapmasalar şu sınavı şu izdırap bitse

Hayırlısı yaw vallaha bende girdim acılmasını bekliyorum sitenin :D karnıma agrılar girdi :D

ya girmrk ayrı dert sonuç beklemek ayrı dert :D:(

Geri