ÖSS değişiyorrrrrr

Ares

Banned
Reaction score
0
Star haberde izlediğime göre öss kökten değişyormus fakat yök'ün bu kararını ösym desteklemiyormus eğer kabul edilirse sistem imam hatiplerin yolu açılcak ve kat sayı problemi ortadan kalkacak

ya en sonunda değiştirdiler ben 2009 gircem sınava bize işlemiyo galiba simdi kat sayı kalksaydı cok güzel olurdu tarih ögretmeni omak istiyom ama katsayı var

walla sn 2008 de gircen heralde ben 2009da gircem inşallah ozmana kadar değişir öss ayrıca herkes sorumlu olduğu alandan sınava gircekmiş buda bnm işime gelio mat.ten kurtuluom demektir

walla sn 2008 de gircen heralde ben 2009da gircem inşallah ozmana kadar değişir öss ayrıca herkes sorumlu olduğu alandan sınava gircekmiş buda bnm işime gelio mat.ten kurtuluom demektir

SUAN 11 SINIFA GİDİYON GALİBA bende suan meslek lisesinde 11 deyim bu yıl sınava giriyom dediysem bundan sonra cikcak yasalar bizi etkilemez.mattan anlaman cok güzel benden sayısaldan sorumluyum ama anlamiyom matematikten napcaksam

benim tuzum guru bu saatten sonra neredeyse okul bitecek.. ama kardeşim 9. sınıf ve neye çalışacağına şaşırmış durumdaa:(

kesin bir bilgim yok ama yeni sistem şöyle olacakmış;
ingiliz sistemiymişşş
öğrenci sınava girecek eğer ki sınavdan aldığı puan ona yetmiyorsa tekrar sınav ücreti ödeyip sınava girebilecek ve o aldığı puan eski puanın üzerine bir şekilde eklenecek.
buradan çıkartacağımız sonuç
artık ülke iyice burjuvaların kontrolüne geçecek ve parası olan okuyabilecek
yalnız okullarda değil yakında sağlık sektrüde öyle olacak.

o zaman görürüm ben tayyip yandaşlarını nasıl kahrolacaklar. ülke bir bataklığa sürükleniyor ama birileri hala at gözlüklerini çıkarmamakta ısrarlı...

not: öss sistemindeki değişiklikler kesin değil ve ben hatırladığım kadarıyla yazıyorum. doğruluk payı düşük olabilir tam da olabilir!.. kesin değil.

Geri