My_MooN
New member
- Reaction score
- 0
KOŞAROCK....
Arkadaşlarrr... 29 haziran-2 temmuz solar beach demiyiz! Evet oradayız!
-Koskoca Marlyn Manson diyosun.
-Evet öle diyorum.Ohooo... daha Rock'n Coke var... Hoşgeldin yaaz...
-Ben BarışaRock'a gitcem.Daha samimi bence...
-Aslında bence de... Bi kere barış konseptli...Bence bu çoğaltılmalı...Yani bir tek barış severlerinmi rock festival olacak? Askerlerimiz için SAVUNAROCK olur mesela.Tuğba ekinci çıkar hem.O şimdi canı neler ister der. Süreyya Ayhan nezdinde tüm koşucularımız için KOŞAROCK olur.Mirkelam koşarak şarkı söler yıllar sonra.Zeynep Tokuş için ayrıca bi festival düzenlenir TOKUŞAROCK!!!
-.......
-Elele gezen sevgililer için TUTUŞAROCK olur.Olmazmı?
-.......
-Sezen Aksu DUYGUSALLAŞAROCK a katılır mesela.Zerrin Özer AĞLAŞAROCK'Ozan Orhon ZAYIFLIYAROCK'a Bülent Ersoy BAĞIRAROCK'a Ajda pekkan YAŞLANMAYAROCK'a katılsın...Kenan Doğulu DÖRDÜNCÜOLAROCK'a katıldı mesela... Gururlandık.
-Sus artık..
-Neden ama hayvanlar KOKLAŞAROCK, insanlar KONUŞAROCK....
(Atom Haziran 2007-06)
EMEĞE SAYGI LÜTFEN
(uğraştık o kadar yazmak için)
İyi Pylaşımlar
Ömer SALMAN
Arkadaşlarrr... 29 haziran-2 temmuz solar beach demiyiz! Evet oradayız!
-Koskoca Marlyn Manson diyosun.
-Evet öle diyorum.Ohooo... daha Rock'n Coke var... Hoşgeldin yaaz...
-Ben BarışaRock'a gitcem.Daha samimi bence...
-Aslında bence de... Bi kere barış konseptli...Bence bu çoğaltılmalı...Yani bir tek barış severlerinmi rock festival olacak? Askerlerimiz için SAVUNAROCK olur mesela.Tuğba ekinci çıkar hem.O şimdi canı neler ister der. Süreyya Ayhan nezdinde tüm koşucularımız için KOŞAROCK olur.Mirkelam koşarak şarkı söler yıllar sonra.Zeynep Tokuş için ayrıca bi festival düzenlenir TOKUŞAROCK!!!
-.......
-Elele gezen sevgililer için TUTUŞAROCK olur.Olmazmı?
-.......
-Sezen Aksu DUYGUSALLAŞAROCK a katılır mesela.Zerrin Özer AĞLAŞAROCK'Ozan Orhon ZAYIFLIYAROCK'a Bülent Ersoy BAĞIRAROCK'a Ajda pekkan YAŞLANMAYAROCK'a katılsın...Kenan Doğulu DÖRDÜNCÜOLAROCK'a katıldı mesela... Gururlandık.
-Sus artık..
-Neden ama hayvanlar KOKLAŞAROCK, insanlar KONUŞAROCK....
(Atom Haziran 2007-06)
EMEĞE SAYGI LÜTFEN
(uğraştık o kadar yazmak için)
İyi Pylaşımlar
Ömer SALMAN