Öneri Ve Şikayet de Bulunan Kişilerin Dikkatine....

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar..

Son zamanlarda o kadar öneri yada şikayetlerde bulunuluyorki
lütfen ilk önce bi oturup düşünün öneri yada şikayette bulunurken
bazı arkadaşlar o kadar saçma konu açıyorki okuyorum okuyorum bi anlam veremiyorum.
ya yönetimde bulunan kişilerde insan lütfen yapıcı olalım yıkıcı değil
tabiki userların önerisi bizim için önemli
ama o kadar laf kalabalığı varki şu an bu bölümde
eğer 2,3 sayfa ileriye doğru bakarsanız
ne demek istedigimi gayet rahat bi şekilde anlarsınız..

Sevgi ve saygı çerçevesinde kimsenin morelini bozmadan eğlenmeye bakın
herkesten sakin olmasını istiyoruz çok şey istemiyoruzdur umarım
daha güzel bi hackhell için hep beraber çalışmamız lazım ama saçma konular açarak deil.

Herkese iyi Eğlenceler....

üstteki arkadaşlara katılıyorum..
yahu konu hakkında zerrre bilgisi olmadan şikayet edenler oluyor..
yazık..

haklsısn da kimsenin alttan alayım gibi bi çabası yok ben de bunu anlamıyormm..agzı olan konuşuyor diye eski güzel bir söz vardı ya o geldi aklıma birden..

Öner ve şikayetlerde konu açabilmek için sınır getirilebilir mi..?

Mesaj yada teşekkür sayısı gibi bi sınırlama olabilirmi..?

Uygun olurmu acaba..! Böyle bişiyi tartışabilirmiyiz..?

ya herkes uzerıne alınmasında cok mantıklı sıkayet war garıp sıkayetlerde war neyın ne olduunu bıle anlıamıoruz cogu zaman

fatu' Alıntı:
Öner ve şikayetlerde konu açabilmek için sınır getirilebilir mi..?

Mesaj yada teşekkür sayısı gibi bi sınırlama olabilirmi..?

Uygun olurmu acaba..! Böyle bişiyi tartışabilirmiyiz..?

aslnda bu düşünülebilir...

adam forum kurallarını okumadan gelip öneri yada şikayette bulunuyor.

isteyen öneri sunar kabul edilen işleme konur kabul edilmeyen kititlenir.Bu bölümün amacı o yanlış bilmiyorsam.

abi varsa yoqsa forum kirliliği ha ben yapmadımmı ewet ben de yaptım majesteye pm atmak varken gittim konu açtım ama dikkatli olalım lütfen bu konuda

By_GeNcO' Alıntı:
aslnda bu düşünülebilir...

adam forum kurallarını okumadan gelip öneri yada şikayette bulunuyor.

Üye ünvanı olmadan burada konu açamasın mesela..!
100 mesajla üye olunuyordu sanırım..!

Yaa aslında böyle bi kural çıkarsa yeni üyelere haksızlıkmış gibi görünsede; bana göre bu baya iyi bir kural olabilir..!

Bunun yanında şöylede birşey var; ben duyurular bölümüne konu açma yetkim olmadığını bilmiyordum..! Öğrendiğimde acayip zoruma gitmişti..! :)

Ama bir sürü saçma sapan konuda açılabiliyor..! Bence anket açılıp oylamaya göre böyle bir kural konulabilir diye düşünüyorum..! Daha 100 mesajı olmamış insan buraya konu açmaya kalktığında bunu öğrendiğinde; ilk başta hoşuna gitmemiş olucak olsada zamanla bu kuralın mantıklı olduğunu düşünecektir diye ben düşünüyorum..! :) Bu sefer şöyle bir durumda oluşabilir belki; adamlar 100 mesajı tamamlayıp buraya konu açabilmek için yarışmasınlar sonra :) 100 mesajı tamamlar tamamlamaz herkes buraya konu açmasın sonra..! :;P

Oylama ile gelirse kimsenin itirazı olmaz sanırım..! Böyle bir kuralın çıkması için ben pozitif oy veririm ama çoğunluk ne der bilemiyorum..!

İstersen bir konu aç, yada kaç mesaj sınırlaması olucak ona göre bir karar verirsiniz yönetimde, sonrada üyelere oylamaya sunarsınız..! 50 olabilir 100 olabilir..! Buna yönetimde karar verirsiniz..! Yani sizlerin takdiri..!

Saygılar..!

tartısılcak bı konu uyelerıde küstürmemek lazım ınce ayar lazım yanı :]]

Bizi aşar yonetıme kalmıs kolay gelsın calısanlara

Fatu bu memlekette daha çok paylaşımcı üyeler yetişecek buna eminim.
Şimdi mesaj sınırlaması getiripde nları üzmeyelim kurunun yanında yaşıda yakmayalım...

...ben duyurular bölümüne konu açma yetkim olmadığını bilmiyordum..! Öğrendiğimde acayip zoruma gitmişti..! :)

Bunu söylemişsin.
Onlar da öneri ve şikayetlere konu açamayınca zorlarına gitmez mi...
632842726557688395.gif

Sonuçta burda yapılan bir cok şikayet veya öneri yeni üyede olsa dikkate alınmalı..

böle sınırla falan olmaz.! bim_28 sanada katılıyorum.eğer şikayet eden kişinin şikayeti olumlu yöndeyse siteye ne olcaq.? bu bölüm her zaman herkese açık kaLmalı.saten öneri veya şikayette bulunan kişiyi smod"larımızı sürekli takip edio ve de konu uygun değilse kapatalıor,, ama tabi birde şunu düşünün yeni gelmiş bir cok üyemiz var ve burda bir dolu foruma yararlı olcak öneri ve şikayetlerini yazıyolar..yanlışmıyım?

Bi laf vardı

Buyuk oynayan buyuk kaybeder yada kazanır bence bole 2-3 eleman yuzunden sınır getırılmemelı ama

Dedigim gibi ınce işler arada kalmakta var

Ben orda her türlü ihtimali yazmaya çalışmışım aklıma gelen..! Zaten benim söylemiş olduğum şeyleri tekrar yazmınızın bi anlamı var mı?

Ekstra bişiler yazında bizde düşünelim..! Olurmu olmazmı diye..?

Ben öneri sundum..! Gerisi yönetimin takdiri..!

Yumurtadan ne çıkacağını yönetim düşünür sanırım..!

Geri