[Öneri] Team kuralım

Marek Hacibov

New member
Reaction score
0
hackhell hack team kuralım mı?
belli bir misyonda hareket edelim ve olmaması gereken siteleri, bireyleri silelim netten ne dersiniz?

ßeNCeDe ÇoK DoĞRu ßuRDaN ßüYüKLeRiMize SeSLeNiYoRuM..
HeM öĞRENiR HeMDe YaRaLı oLuRuZ...

tabi olur....benim de bi önerim var....Salçalı Makarna pişirme grubu da kuralım...Şaka bir yana bu olay ciddi bir konu...önemli kişiler tarafından ele alınmalı.....Sebebi: Güven

aklımda olan bırsey zaten bakalım kısmet :)

Eheh :) Hadi kuraLim.. ama ben ondan once bu Web Hacking DersLerinin bitmesini iStiyorum.. bisey biLmeden takimda oLsan ne oLur oLmasan ne oLur ?

evet bu konuya ilgili arkadasları partızanın derslerıne katılmalarını ıstıyorum... gereken her yontemı kendısı gosterecektır dersler bıttıkten sonra partızanın uygun buldugu uyeler ıle bır takım kurmayı dusunuyorum.....

Eyw :) iLgiLi arkadasLar war.. hatta araLarinda iLk kez hack ogrenen ve cidden isi biLen kisiLer war.. yakLasik 1 hafta icinde kimin ne oLdugu ortaya cikar.. daha sonra onlar iLe ozeL iLgi baslar :) arada sende yardim edersin Darkcim :p

yaww partizan sen ba$ladınmı derslere ? msnnde bi değişiklik yoq a.q. ben bu gruba girmek isterdim ama daha çok öğrenecek şeyiM var.size faydalı olamam.partizan bi derslere ba$lasa belki :)

hayırlısı olsun arkadaşlar......:)

partizan bana yardımcı olacaksın dimi :)

Ben de dersler başlasa artık dicektim uzun zaman oldu henüz start alamadık :)

dersler zaten basladı arkadaslar partızanın baslıgına bakmadınız sanırım msn den verılıyor dersler...

Geri